Şimdi Ara

Youtube Sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Malumunuz gelen Twitter ve Youtube yasaklandı. Artık giremiyoruz ya da kendi adıma konuşayım giremiyorum. İnternette bir çok kişi yazmış şöyle yap, böyle yap, dns değiştir, vpn kullan ama ben ne yaptıysam bir türlü olmadı. Twitter çok önemli değil kullanmıyorum ancak youtube' a girebilirsem güzel olurdu. Arkadaşımın bilgisayarına baktım dns sunucularını otomatik al seçeneğine tıklıydı ve youtube gayet güzel açılıyordu. Ancak ben o seçeneği de denedim fakat giremedim. Youtube' a girmenin bir yolu var mı ? Bu yollar nelerdir ? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim, herkese iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren0686

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Malumunuz gelen Twitter ve Youtube yasaklandı. Artık giremiyoruz ya da kendi adıma konuşayım giremiyorum. İnternette bir çok kişi yazmış şöyle yap, böyle yap, dns değiştir, vpn kullan ama ben ne yaptıysam bir türlü olmadı. Twitter çok önemli değil kullanmıyorum ancak youtube' a girebilirsem güzel olurdu. Arkadaşımın bilgisayarına baktım dns sunucularını otomatik al seçeneğine tıklıydı ve youtube gayet güzel açılıyordu. Ancak ben o seçeneği de denedim fakat giremedim. Youtube' a girmenin bir yolu var mı ? Bu yollar nelerdir ? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim, herkese iyi forumlar.

bu youtube yasağı türkiye genelinde çok acayip ve dengesiz bi yasak arkadaşım..

mesela bende 5-6 gündür giremiyordum,2 saat önce bi gireyim dedim,yine girmedi,dns ler 208.67.222.222 208.67.220.220 idi,farklı dns yazıp kaydettip yine girmedi,sonra eski dns ye aldım denedim girdi:) şu anda hala açık ve gayet akıcı..yani sabret bugün yarın seninkide açılır.

ha bu arada yazdığım dns gir

• ben tunnelbear indirdim onu kullanıyorum fena değil.

https://www.tunnelbear.com/

olmadı tarayıcına zenmateyi yüklersin.
    https://chrome.google.com/webstore/detail/zenmate-for-google-chrome/fdcgdnkidjaadafnichfpabhfomcebme
  • Chrome + zenmate en iyi çözüm.
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    ekledikten sonra ne yapıyoruz
  • Chrome'un sağ üstünde Zenmate'e ait bir işaret çıkması lazım, kalkana benziyor. buna tıkladıktan sonra ister önceden belirlenmiş lokasyondan gir, ister yenisine kendin karar ver. Ancak çok az sayıda mekan mevcut.

Bir de son zamanlarda ne zaman bu hizmetle bağlanmak istesem internetimde ciddi sıklıkta kopmalar yaşıyorum. Nedendir bilinmez ama oyun bağlantılarım çöküyor, skype kapanıyor. Zenmate Chrome için, evet, ama ne zaman onu açsam başka bir yerde sıkıntı çıkıyor. Nedendir acaba?

Ben de bayadır vpn arıyorum şöyle güzelce çalışabilecek. Ülke sayısı fazla olursa daha iyi olur benim için.
  • Bu browser eklentileri hep kotalı (bedava olduğu için) hizmetler. Youtube gibi sitelerde bu kotaları doldurmak 1-2 videoyla mümkün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    youtube video yüklenme sorunu
    13 yıl önce açıldı
    youtube ekran sorunu
    4 ay önce açıldı
    YouTube Telif Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paratoy

Bu browser eklentileri hep kotalı (bedava olduğu için) hizmetler. Youtube gibi sitelerde bu kotaları doldurmak 1-2 videoyla mümkün.

Ne yapmalı? Kaldık mı böyle?
    Hala internet kopmaları ve verimsizliği devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren0686

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Malumunuz gelen Twitter ve Youtube yasaklandı. Artık giremiyoruz ya da kendi adıma konuşayım giremiyorum. İnternette bir çok kişi yazmış şöyle yap, böyle yap, dns değiştir, vpn kullan ama ben ne yaptıysam bir türlü olmadı. Twitter çok önemli değil kullanmıyorum ancak youtube' a girebilirsem güzel olurdu. Arkadaşımın bilgisayarına baktım dns sunucularını otomatik al seçeneğine tıklıydı ve youtube gayet güzel açılıyordu. Ancak ben o seçeneği de denedim fakat giremedim. Youtube' a girmenin bir yolu var mı ? Bu yollar nelerdir ? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim, herkese iyi forumlar.

Kardeşim bak uandex dns aciyor dns bunu yaz

77.88.8.8
    77.88.8.1

Acilmazsa bidaha bu forma yazi yazmam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başka bir posta yanıtını gördüm Dramine :) Dediğin gibi bir sürü problem var başımızda...
    Ben şimdilik PureVPN'de rahat ettim, o tarafta da belirtmiştim. Denemeye değer gibi geliyor bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.