Şimdi Ara

YouTube Premium Lite geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bu kadar uygun fiyata rağmen çakma uygulamaları yükleyen var mı acaba...

  • zeusoftech Z kullanıcısına yanıt
    Doğru bakış açısı budur.!
    Reklam engelleyiciler ile hakkınız olmayan emekleri çalıyorsunuz. Çıkan reklamlar youtube'ın ve içerik üreticinin gelirini etkiliyor siz reklam engelleyici kullanarak youtube'dan ve içerik üreticiden çalmış oluyorsunuz. Birilerinin emeklerini çalmayı zekilik olarak görerek, birilerinin emeklerinin karşılığını ödeyen premium üyelere hakaret etmek sizin bu hayattın neresinde olduğunuzu çok ama çok net gösteriyor. (Birde buna verilecek paraları sokak hayvanlarına harcanabilir gibi masum girişleriniz çok sosyal gösteriyor sanıyorsunuz.! Önce insan olun çalmayın, çalıp sokak hayvanlarına haram lokma yedirmeyin :D)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş ÖZGÜR -- 3 Ağustos 2021; 10:19:44 >
  • Kurların hali düşünüldüğünde Tr fiyatı gerçekten iyiymiş (sadece lite versiyon için değil genel anlamda)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MetalWave

    bu kadar uygun fiyata rağmen çakma uygulamaları yükleyen var mı acaba...

    Var dostum. Ayda 7 yere ayrı ayrı para veriyorum. Spotify, PSN, Netflix vs vs. 8. yerede para vermek istemiyorum.


    Hakediyormu ? Sonuna kadar hakediyor. Youtube basit bir video platformu olmaktan çok öteye geçti. Hemen hemen her konu hakkında içeriğe sahip ve her geçen zaman içeriği daha fazla büyüyor.

  • Para verenin aklı yokmuş(!) Yine birileri zeki gibi görünüp başkalarını aşağılayarak öne çıkma derdinde. Forum her zamanki gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuna para verilir mi, buna para verilir mi diye her şeyi kaçak ve haksız kullanmaya alışmış primatlara cevaben;


    Ben her bilgisayarıma ne idüğü belirsiz ve her hareketimi izleyen eklenti kurmak istemiyorum, google hesabıma bağlı kartlarım ve 15 senelik mail adresim var, kaynağı belirsiz bir korsan uygulamada giriş yapmak istemiyorum, smart tv'de youtube izlerken reklam görmek istemiyorum. Saatlerce beni eğlendiren ve içerik üreticilere para veren google ne kadar zengin olursa olsun güzel bir hizmet veriyor ve 1-2 dolarlık paketle sana dünyadan çok daha ucuza üyelik veriyor. Bakkaldan ekmek çalmaktan farkı yok bu kaçakçılığın. Aynı tayfa doğuda kaçak elektrik kullananlara sövüyor. Bu sunucular, hizmetler, mühendisler, veri merkezleri bedava değil mi çok zeki arkadaşım?


    Hırsızlık içinize işlediyse gelip burada hırsızlığınızı överek yaymayın.


    Herkesi kendiniz gibi sivilceli ve hiçbir gizlilik sorunu olmayan ergen sanmanız gerçekten şahane.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 3 Ağustos 2021; 15:4:22 >




  • kimse kusura bakmasın youtube ne kullanıcı dostudur ne üretici dostudur reklamların premiumla engellenmesini anlarım ama 2014 yılından beri insanların şu arka planda oynatma ve uyku modunu getirmeleri için yalvarmalarına rağmen gidip bu kadar yıl geçmesine rağmen bunu insanlara parayla pazarlıyorsan ne kullanıcı dostusundur ne üretici dostu

  • Öğrenci aboneliği aylık 10tl, papara kullanınca aylık 5TL ye geliyor. Öğrenci hesabı için belge olarak e-devletten öğrenci belgesi çıkartıp, özel bilgileri (tc kimlik no gibi) sansürleyip yüklüyorsunuz. İşlem otomatik zaten, anında onaylanıyor. Fiyatlar bu kadar uygunken gidip ne olduğu bilinmeyen uygulamalar kullanmak çok mantıksız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 3 Ağustos 2021; 22:50:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osidimenia

    Ciddi Ciddi bu paraları verenler varmı? Bİlmeyenler için belirteyim hangi tarayıcıyı kullanırsanız kullanın reklam engelleme ( ADGuard ) gibi programlar yada eklentiler dolu ve ücretsiz bu youtube daha neyin peşinde dünyanın parası yetmiyormu kazandıklarından millete işkence eder gibi durmadan reklam sokarak milletin zevkinede sokuyor zaten birde üstüne para istiyor normal olacak şeye yazık veren varsa parasına madem bu paraya acımıyacak varsa sokak hayvanlarına mama alıp daha hayırlı bir iş ve iyilik edebilir.

    Sanırım yaş 9-10 falan.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

    Niye insanlar kendini zeki zannediyor ki? 17 lira sanki çok paraymış gibi bu paraları veren var mı diyor bir de. Siz pintiyseniz insanları bu kadar kıskanmayın insanların harcadığı paraya yazık diyebilecek kadar düşürmeyin kendinizi :) Belki de yaşın küçük bilemiyorum ama insanların harcadığı parayı eleştirip yazık demek hemde 17 lira için bunları söylemek yaşın küçük değilse harbi büyük psikolojik sorun belirtisi.

    Ben 17 liraya premium kullanıyorum mobilde reklam izlemiyorum üstüne youtube music de kullanıyorum. Fiyatlar neredeyse bedavaya geliyor.



    Alıntıları Göster

    Muhtemelen 9-10 yaşında. Parayla aldığı babasının bakkaldan aldırdığı ekmek. 1 paket sigara 15 lira, 17 liraya laf ediyor. 170 olsa anlarım.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpalp84

    Var dostum. Ayda 7 yere ayrı ayrı para veriyorum. Spotify, PSN, Netflix vs vs. 8. yerede para vermek istemiyorum.


    Hakediyormu ? Sonuna kadar hakediyor. Youtube basit bir video platformu olmaktan çok öteye geçti. Hemen hemen her konu hakkında içeriğe sahip ve her geçen zaman içeriği daha fazla büyüyor.



    Alıntıları Göster

    Dostum spotify yerine youtube premium kullanabilirsin, böylelikle hem youtube içeriğini ad olmadan izleyebilir, youtube music ile de offline video izleme, müzik dinleme olaylarından faydalanabilirsin





  • zeusoftech Z kullanıcısına yanıt

    para kazanmadan önce bende beleşcinin tekiydim ama para kazandıktan sonra beleşcilikten elimden geçen ne varsa sildim. mesela kitapları google book dan almaya başladım.en sonda youtube premium aldım. (zamanında springer yayıncılığın beleşe dağıttıgi kitap kampanyası vardır. onu hatırlamadığım nedenlerle silmiştim. uzun bir aradan sonra yüklemek istediğmde kampanya bitmişti. ben de kaçak indirdim. elimde tutuyorum. o hariç)


    introduction to algorithm diye bir kitap var. yazarlarının baş harflerinin kısalması olarak CLRS deniliyor. mesela onun bir yazarın quora hesabına girdiğimde soruları cevaplandırıyordu. birisi yasal olmayan yollardan indirmeye nasıl bakıyorsunuz fiyatı gibi(tam hatırlamıyorum.) bir soru sormuştu. adam da bu kitaba 10.000 saat harcadıklarını ve maddi beklentisi olduğu gibi bir şey söylemişti. (alanının en çok satan kitabı) benide düşünmeye sevk etti ve duşuncesine hak vererek bir daha yasak kitap indirmedim.(türkçesi var bende bazı yerlerde çeviri hatası olduğundan pdf kaçak indirdim. CLRS dörtlüsüne beliteyim.)


    ekleme springer dakileride sildim. gönlüm razı olmadı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalkanGöçmeniBirBey -- 5 Ağustos 2021; 21:13:12 >




  • keremec kullanıcısına yanıt

    brave yi kaldırdım premium a geçtim.

  • Roark kullanıcısına yanıt

    bu yorumundan etkilenip (zaten korsan işlerini bırakmıştım da ) braveyi kaldırdım premium a geçtim.  

  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

    mersedes mi ne bazı donanımsal paketleri abonelik sistemine geçmeye karar verdi.

  • BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

    Ben Brave'i gönül rahatlığıyla kullanıyorum, sadece takipçi içeren reklamları engelliyor ve otomatik katkı açık. Bazı siteler için tarayıcıya cebimden para yükleyip bahşiş gönderiyorum. Eğer bir site reklam engelleyiciyi kapatmamı istiyorsa siteden çıkıyorum. Burada mesele Premium üyeliğe para vermemek ya da korsan içerik kullanmak değil, internetteki içeriklerin çoğu kullanıcıları takip etmek üzerine kurulu reklamlardan para kazanıyor. Bu toplanan verilerle toplumların ve bireylerin profilleri çıkaralabiliyor. Google ve Youtube bu konuda çok iyi, toplanacak veriler için kullanıcıya istememe seçeneği sunuyor. Youtube'da ayarları yaptıktan sonra reklamlar açılabilir ama çoğu site Google gibi değil seçenek sunmuyor ve çoğu kişi girdiği sitenin ayarlarına bakmak istemiyor, kısa yoldan direkt takipçileri engelliyor. Bir de bazı konularda Google'ın eli kolu bağlı olabilir, Edward Snowden'ın Ted Talk konuşmasına bakın. Edward Snowden'ın söylediklerine göre Amerikanın istihbarat örgütü Google'un kullanıcı verilerine direkt erişim hakkı var ve bu hakkı gizlice almış. Bu olanlar bana ayarlar ne olursa olsun Google'dan veri toplamasını isteyebilirler mi diye düşündürüyor.





  • Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    vanced gayet iyi ama ytmusic de indirme yok. Sırf bu yüzden youtube Premium kullanıyor olabilirim. (birde emeklerinin karşılığı tabii)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun :)

  • Roark kullanıcısına yanıt

    eyvallah

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.