Şimdi Ara

youtube oyun inceleme kanalı açsam tutar mı ve gelecek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
4.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bi youtube kanalı açmayı düşünüyorum ben mc modları anlatıcam ama farklı oyunların bölümlerini, modlarını, incelemelerini yapıcak bi kaç kişi arıyorum bi kişi buldum daha.gelmek isteyen olursa buraya yazabilir mi birde çok izleyen olur mu?

• Kaliteli olursa izleyenin olur. Bir de gelecek var mı diye sormuşsun. YouTube kanal sahipleri 100 bin$'a varan paralar kazanmaya başlamış. Para kazanma şansın var. Ancak kalite ve süreklilik çok önemli.
  • Valla like larım destek amacıyla ama izlermiyim sonuna kadar onu bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

Kaliteli olursa izleyenin olur. Bir de gelecek var mı diye sormuşsun. YouTube kanal sahipleri 100 bin$'a varan paralar kazanmaya başlamış. Para kazanma şansın var. Ancak kalite ve süreklilik çok önemli.

para okadar önemli değil.googleyi açtığımda türkçe bi sayfada modu bulamamak çok zoruam gidiyor artık birinin bu duruma el koyması gerek diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: In-The-Shadows

Böyle bişey olsa Süper Olur Veya Blog tv dede Yayın yapabilirsin

blog tv okadar olmuyor kardeş.ha sorular için olabilir belli saatte açarım.sorusu olan sorar.
  • quote:

Kaliteli olursa izleyenin olur. Bir de gelecek var mı diye sormuşsun. YouTube kanal sahipleri 100 bin$'a varan paralar kazanmaya başlamış. Para kazanma şansın var. Ancak kalite ve süreklilik çok önemli.

Peki nasıl kazanılıyor izlenme oranlarına göremi bi kuralı varmı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyanürGünesi

Bu kanal varken tutmazhttp://www.youtube.com/user/****?ob=0&feature=results_main

peki ya facebook sayfası açıp çekilişle üye toplarsam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lcn(R)

quote:

Videolarına reklam alıyorsun ancak AdSense gibi kolay değil. Belli başlı şartları var. En az 1000 takipçin olması lazım. Bütün videoların en azından 1000 kişinin izlemiş olması gerek. Sonra kanalını en az 10 bin kişinin ziyaret etmiş olması lazım. Tüm bunlarla bitmiyor. Bir iki video upload ettiysen yine alman zor. Sürekli ve düzenli video yüklemen gerek. Bunları sağlarsan YouTube Partner oluyorsun ve reklam almaya başlıyorsun. Biraz zahmetli iş. Pek kolay değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lcn(R)

quote:

Videolarına reklam alıyorsun ancak AdSense gibi kolay değil. Belli başlı şartları var. En az 1000 takipçin olması lazım. Bütün videoların en azından 1000 kişinin izlemiş olması gerek. Sonra kanalını en az 10 bin kişinin ziyaret etmiş olması lazım. Tüm bunlarla bitmiyor. Bir iki video upload ettiysen yine alman zor. Sürekli ve düzenli video yüklemen gerek. Bunları sağlarsan YouTube Partner oluyorsun ve reklam almaya başlıyorsun. Biraz zahmetli iş. Pek kolay değil.

uu baya uzun iş

• Seve seve gelirim videolar cekeriz eglenceli olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pewdiepie tarzı olucaksa gelirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

Seve seve gelirim videolar cekeriz eglenceli olur

3kişi olduk başka gelmek isteyen yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AralSNinja

Pewdiepie tarzı olucaksa gelirim

/>
    />
    bu tarz bişey mi biraz açsanda bende anlasam komik duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Blutrache

quote:

Kim kim olduk ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blutrache

quote:

Kim kim olduk ?

great_cnta sen ben bi kişi daha gelicek galiba pm geldi.
  • AeonFlux™ KARDEŞ PM ATAMIYORUM ŞUAN SÜREKLİ HATA VERİYOR.
  • arkadaşlar pmden facelerinizi atın ben size ulaşırım pm atamıyorum sürekli hataveriyor.
  • quote:

Muyapı dusunsene parayı camdan atıyor adam

• Hep MC Olmazsa Gelirim

• iyi yaparsan tutar mı tutar. ama türkiyede para kazanmayı bekleme. yukarıda ****un linkini vermis adamlar 5.5 bine yakın subscriberlari var peki simdiye kadar ne kadar kazanmislar kendilerine sorun yapılan masraflar (oyunlar icin vs ) onu bile karsilayacak parayi kazanma imkaniniz cok zor bu ülkede

ekleme: çekilişten gelecek subscriberlarin sadece subscriber olarak kalir cogunun videolarini izleyecegini bile sanmiyorum ayrica videoyun üniversiteli ergenlerden oluşuyo videolarini izlerken zevk almiyorum ben. jahrein i bilen bilir simdi reklam yapmis gibi olmim ama hakettigi yerde degil adam ergence tavırlar yok en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsewiir -- 3 Temmuz 2012; 0:11:20 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.