Şimdi Ara

YouTube Music, şarkı ve albüm jeneriği sunmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • YouTube Music, şarkı ve albüm jeneriği sunmaya başladı
    Popüler müzik dinleme platformu YouTube Music, rakiplerini geçmek ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek için her geçen gün kendini geliştirmeye devam ediyor. Ortaya çıkan yeni bir rapora göre şirket, biraz geç kalınmış bir özellik olan şarkı ve albüm jeneriğini kullanıma sunmaya başladı.



    Ayrıca Bkz.Bambu fiber diyaframa sahip dünyanın ilk kulaklığı: Oppo Enco Free 3



    Artık şarkı jeneriklerini göster bölümünden şarkı bilgilerine ulaşılabilecek



    YouTube Music, şarkı ve albüm jeneriği sunmaya başladı
    Bir Reddit kullanıcısının paylaştığı ekran görüntülerine göre YouTube Music, şarkı jeneriği özelliğini kullanıma sunmaya başladı. Bu özelliğe ulaşmak için önce dinlediğiniz şarkıdaki üç noktaya basmalısınız. Daha sonra şarkı jeneriğine bak seçeneğine basarak şarkının söyleyenine, yazarına, yapımcısına ve  müzik meta verilerinin nereden geldiğine ulaşabilirsiniz. 



    Şimdilik sınırlı bölgelerde erişime sunulan özellik ülkemize henüz gelmedi. Ancak yakın bir zamanda yayınlanacak bir güncelleme ile özelliğin geniş çapta kullanıma sunulması bekleniyor.




    Kaynak:https://9to5google.com/2023/03/16/youtube-music-song-credits/
    Kaynak:https://old.reddit.com/r/YoutubeMusic/comments/11spku1/song_credits_finally_here_appeared_today_for_me/







  • Artık şu müzik seçtiğimizde alttan çıkan müziğin tam ekran olduğu işlevi (işlevsizliği) kaldırmaları lazım. Neye dayanarak böyle bir şey eklemişler anlamıyorum. Hızlı hızlı bir listeden müzik bakmayı zorlaştırmanın yanında kalabalık bir ortamda (örn: toplu taşıma) ekranda süreli tam ekran açılan menüyü kapatmak gerekiyor (tek elle, büyük bir telefonla gereksiz bir durum bu). Kimi örnek aldıklarını da merak ediyorum bu konuda, en büyük 2-3 platformda böyle bir şey yok çünkü.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Youtube Music, Spotify ve Apple Music platformlarını belli bir süre boyunca aynı anda kullandım, bu süre zarfında da uygulamaları kendi aralarında karşılaştırayım dedim. Spotify arayüzü diğer ikisinden iyi olmakla birlikte en çok beğendiğim playform Youtube Music oldu. Sanırım buradaki pay daha önce şarkıları hep Youtube dan dinlemem ve ona göre bir algoritma oluşması ve favorilerimi belirlemem oldu. Ayrıca Youtube veri tabanında olup diğer iki platformda olmayan bir sürü indie ve amatör yapımcıların da kayıtlarının olması cabası.
    Ses kalitesi anlamında aralarında en iyisi Apple Music idi, özellikle Airpods pro ses teknolojisi özellikleri ile daha kaliteli deneyim sunuyor oluyor ama tercih ettiğim şarkı türlerinde bu teknolojinin olmaması pek cazip kılmadı doğrusu.

    Tüm bu platformlarda bana göre aradan sıyrılan Youtube Music oldu. Bilhassa Youtube Premium sahibi iseniz ücretsiz bu servise de erişiyor olabilmeniz müthiş.





  • Deezer, spotify, youtube music, tidal, apple music kullandım

    Ses kalitesi olarak en iyisi tidal, deezer sonra youtube music geliyor.En kötüsü spotify.İnsanlar nasıl dayanıyor anlamış değilim

  • Yıllardır Deezer kullanıyorum. Bir kere bile YouTube Music kullandığımı hatırlamıyorum. Kullanmışsam bile denemek için kullanmışımdır. Bana göre gereksiz bir uygulama.

  • Youtube kullanıyorum ses kalitesi vasat, sırf premiumla aldık diye yoksa yaramaz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Youtube music sevmiyorum spotify yerini tutmıyor bana göre

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Allahını seven indirilen müzikler listesinde toplu müzik kaldırma eklesin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.