Şimdi Ara

Youtube Mikrofon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Youtube için mikrofon bakayım diyorum ne öyle çok çok paralar verebilirim (imkanlar doğrultusunda ) ne de kötü bir malzeme almak istiyorum - iyi malzeme alacaksan paraya kıyacaksın diyebilirsiniz ama şimdilik için ideal bir şey bana yeterlidir - Mikrofon kulaklık aynı anda istemiyorum ses içi biraz tuhaf olabilir kullandığım şimdilik öyle böyle idare eden bir kulaklık var Sizlerden ricam.

İdeal fiyat aralığı : 0 - 50 TL
    Maksimum : 80, 90 TL ye kadar zorlarım

Ekstra bir ses kayıt cihazı almayacağım pc üzerinden yapacağım

Pc özelliklerim (web siteden alıntı)

İşlemci Intel® Core™ i7-5500U Processor, 2.4GHz (4M Cache, up to 3.0GHz)
    İşletim Sistemi Windows 8.1 (64bit)
    Ekran 15.6" HD 1366x768
    Bellek 8GB DDR-III L 1600MHz
    Sabit Disk 1 TB HDD
    Ekran Kartı Nvidia GT940M 2GB

Sizce verimli bir çalışma yapabilir miyim ?

Mikrofon için de önerilerinizi bekliyorum
    Şimdiden teşekkür ederim.

İyi günler

• 1) Ses kartın iyi değilse 1000 liralık mikrofon al, 10 liralık mikrofonla aynı sesi alırsın.
    2) Ses kartı ile uğraşmak istemiyorsan kendinden ses kartlı mikrofonlar var, onlardan alabilirsin. örn: Blue Yeti
  • Acemi Youtuber kullanıcısına yanıt
    Anakin Merthandan taktik al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

1) Ses kartın iyi değilse 1000 liralık mikrofon al, 10 liralık mikrofonla aynı sesi alırsın.
    2) Ses kartı ile uğraşmak istemiyorsan kendinden ses kartlı mikrofonlar var, onlardan alabilirsin. örn: Blue Yeti

Şuan için maksimum 80, 90 TL dedim ama sen 600 Tl lik üründen bahsediyorsun

Uygun ama hesaplı bir şey lütfen

• Tamam şimdi kanalın linkinide alalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Tost

Tamam şimdi kanalın linkinide alalım

:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acemi Youtuber -- 5 Nisan 2016; 11:30:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acemi Youtuber

quote:

1) Ses kartın iyi değilse 1000 liralık mikrofon al, 10 liralık mikrofonla aynı sesi alırsın.

Şuan için maksimum 80, 90 TL dedim ama sen 600 Tl lik üründen bahsediyorsun

Uygun ama hesaplı bir şey lütfen

Hocam boşa çabalıyorsun iyi bir ses kartın yoksa 100 lirada versen mikrofona aynı sesi alacaksın boşa para harcama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    youtube video yüklenme sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Keşke pmden atsaydın. Şimdi seri disslike atarlar kaldır linki

Merak etmiştim ne kanalı diye

• bir çok mikrofon denedimhttp://www.vatanbilgisayar.com/logitech-c270-hd-720p-3mp-webcam.html bunun kadar sesi iyi alan görmedim şiddetle tavsiye ederim pişman olmazsın
    tek sıkıntısı oyun oynarken tuşa basma sesinide alır:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

bir çok mikrofon denedimhttp://www.vatanbilgisayar.com/logitech-c270-hd-720p-3mp-webcam.html bunun kadar sesi iyi alan görmedim şiddetle tavsiye ederim pişman olmazsın

webcam olmaması benim içinde iyi yani sadece sesimi düzgün kaydetsin o bana yeterlidir
  • quote:

quote:

bir çok mikrofon denedimhttp://www.vatanbilgisayar.com/logitech-c270-hd-720p-3mp-webcam.html bunun kadar sesi iyi alan görmedim şiddetle tavsiye ederim pişman olmazsın

webcam olmaması benim içinde iyi yani sadece sesimi düzgün kaydetsin o bana yeterlidir

sadece sesnide kaydedebilirsin

• quote:

quote:

quote:

Klavye sesini alıyorsa eğer ortamdan da rahat ses alabilir demek ki bu da maalesef çok sıkıntılı bi durum olur

• quote:

Keşke pmden atsaydın. Şimdi seri disslike atarlar kaldır linki

Merak etmiştim ne kanalı diye

Kanalı gördün genel olarak bir yorum rica edebilir miyim ?
    Emek vermiş son derece hoş bir kanal olmuş.
    Ama mikrofon alınca sesli yapsan daha hoş olur sanki. Birde intro biraz değişik geldi.
    Unutma bu alanda çok fazla insan var.

Emeğine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Tost -- 5 Nisan 2016; 11:37:04 >
  • quote:

Ama mikrofon alınca sesli yapsan daha hoş olur sanki. Birde intro biraz değişik geldi.

Emeğine sağlık

Çok sağ ol intro sağdan soldan çalıp düzenleyip yapmak istemedim ne yapabiliyorsam onu yapmak istedim ve bunu yaptım hoşuma gitti uyguladım :))))

Hem baş harflerim var

Sesli içinde mikrofon bakmaya başladım En kısa sürede sesli olarak yayın yapma gibi planlarım var açıkçası bu alanda fazlasıyla insan var evet ama çoğu artık ya oyun kanalına döndü ya da baktı Ruhi çenet gibi korku dolu gerilimli kanallarda hit yüksek o yolu seçti ya da bilgi videosu diye açıp Gördüğünüz program şu ama bunu kullanmak için şunu yapmalısınız diyip 2 dakikada doğru dürüst bilgi vermeyen kişilerle doldu düzgün yapanlara asla ama asla sözüm yok :) ileriye dönük olarak 2,3 Program belirledim bile en azından gidişatta neler yapacağım olarak bir kararlar aldım onun için şimdilik Allah'ın izni ile büyümeye gayret gösteriyorum :) bir de mikrofon arıyorum

• quote:

quote:

Emeğine sağlık

Çok sağ ol intro sağdan soldan çalıp düzenleyip yapmak istemedim ne yapabiliyorsam onu yapmak istedim ve bunu yaptım hoşuma gitti uyguladım :))))

Hem baş harflerim var

Sesli içinde mikrofon bakmaya başladım En kısa sürede sesli olarak yayın yapma gibi planlarım var açıkçası bu alanda fazlasıyla insan var evet ama çoğu artık ya oyun kanalına döndü ya da baktı Ruhi çenet gibi korku dolu gerilimli kanallarda hit yüksek o yolu seçti ya da bilgi videosu diye açıp Gördüğünüz program şu ama bunu kullanmak için şunu yapmalısınız diyip 2 dakikada doğru dürüst bilgi vermeyen kişilerle doldu düzgün yapanlara asla ama asla sözüm yok :) ileriye dönük olarak 2,3 Program belirledim bile en azından gidişatta neler yapacağım olarak bir kararlar aldım onun için şimdilik Allah'ın izni ile büyümeye gayret gösteriyorum :) bir de mikrofon arıyorum

Alıntıları Göster
    GÜNCEL

• quote:

Kesinlikle katılıyorum. Laptopa başka bilgisayarda mükemmel berraklıkta ses aldığı sony stereo yaka mikrofonunu takıyorum leş ya resmen ne dediğim anlaşılmıyor hem de sadece bir taraftan ses alıyor. İyi bir ses kaydı yapmak istiyorsan güzel bir ses kartı şartmış bunu anladım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Klavye sesini alıyorsa eğer ortamdan da rahat ses alabilir demek ki bu da maalesef çok sıkıntılı bi durum olur

Nick- mesaj uyumu. Kaliteli olsun diyorsun ama cok iyide almasin klavyeyi falan diyorsun. O zaman sana tavsiyem su cagri merkezi kulakliklari olur ya tipik hoparloru berbat mikrofonlari kaliteli onlardan al 5-10 lira kulakligini kir mikrofonu kullan ben oyle yapiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ERIKCI

quote:

Kesinlikle katılıyorum. Laptopa başka bilgisayarda mükemmel berraklıkta ses aldığı sony stereo yaka mikrofonunu takıyorum leş ya resmen ne dediğim anlaşılmıyor hem de sadece bir taraftan ses alıyor. İyi bir ses kaydı yapmak istiyorsan güzel bir ses kartı şartmış bunu anladım.

Bunun denemesini yaptım geçen şu samsung telefonlardan çıkan kulaklıklar varya onlarla bir konu çekip arkadaşa atmıştım o beğendi bende beğendim :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ERIKCI

quote:

Bunun denemesini yaptım geçen şu samsung telefonlardan çıkan kulaklıklar varya onlarla bir konu çekip arkadaşa atmıştım o beğendi bende beğendim :)

Alıntıları Göster
    GÜNCEL

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.