Bildirim
youtube kasma ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: hellar
10 mb sınırsıza çektim 5 mb sınırsızdan ,youtube hep mi kasar bazen 480 p yi bile açamıyor ,google dns ile ilgisi yok kaldırdım yine aynı sizdede böylemi herşey hızlı youtube a gelince hızı sınırlıyorlar gibi geliyorlar.
aynen kardeşim bendede var videoları açıyor duruor sonra birden hızlanıo sonra bida duruyor internettenmi yoksa youtubedanmı anlamadım gitti :S -
quote:
Orijinalden alıntı: hellar
10 mb sınırsıza çektim 5 mb sınırsızdan ,youtube hep mi kasar bazen 480 p yi bile açamıyor ,google dns ile ilgisi yok kaldırdım yine aynı sizdede böylemi herşey hızlı youtube a gelince hızı sınırlıyorlar gibi geliyorlar.
Turk Telekom'un yurtdışı çıkışları kullanıldığından tıkanan çıkışlarda sorun olabiliyor. Ya da Youtube da Türkiye'ye verdiği bant genişliğini kısıtlıyor bazen. Aylardır 700KB/s ile inen videolar birkaç gündür 150 KB/s'ye kadar iniyor hız indirirken.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X