Şimdi Ara

Youtube Kanalıma Davetlisiniz :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tek umudum sizlersiniz, henüz yeni olduğu için aboneye ihtiyacım var. İnsanlar az abone sayısını görünce önyargılı davranıp beğenmiyorlar. Bana destek olan, iyi veya kötü yorumlarını belirten herkese çok teşekkür ederim. İnanın çok güzel içerikler hazırlıyorum ama yavaş yavaş.https://www.youtube.com/channel/UCBcHs55OpYiHtJArvVvOc0w/featured

• Kanalın
  • Hayırlı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olsun. şahsen idam videonuzdan pek bir şey anlamadım. anlatımı geliştirmeniz gerek bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOTHEON -- 15 Mayıs 2016; 18:14:24 >
  • Abone sayısının görünmesini engelle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • APOTHEON kullanıcısına yanıt
    Çok fazla aynı kelimeler geçiyor ama inanın bu bile basitleştirilmiş hali. Bu paradoksu başka sitelerden araştırabilirsiniz. Çok daha karışık ve uzun olduğunu göreceksiniz. Ama yorumunuz için teşekkürler.
  • Tanıdık geldi mi ?

https://youtu.be/QSHa08i3fqw

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YouTube Oyun Kanalım..
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Flash

Tanıdık geldi mi ?

https://youtu.be/QSHa08i3fqw

Ooo intihal
  • Kardeşim sen herhalde tüm videoların sıfırdan bir animasyon yapımcısı, editörler, yönetmenler, araştırıcılar vb. kişilerin yardımıyla yapıldığını falan düşünüyorsun. Daha tek kişiyim ve ilk videom. Animasyonu farklı kaynaktan sesi de kendim çektim. Daha kanalı dün açtım ve bunların dışında kanal fragmanı intro vs. de tek başıma yaptım. Üstelik şimdi başka videolar da yaptım sayılır. Demek istediğim buna kurgu diyorlar. Ben zaten kendim animasyonu oluşturdum demiyorum. Bana inat olsun diye de böyle saçma yorumlar yapma. Rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nidera

Kardeşim sen herhalde tüm videoların sıfırdan bir animasyon yapımcısı, editörler, yönetmenler, araştırıcılar vb. kişilerin yardımıyla yapıldığını falan düşünüyorsun. Daha tek kişiyim ve ilk videom. Animasyonu farklı kaynaktan sesi de kendim çektim. Daha kanalı dün açtım ve bunların dışında kanal fragmanı intro vs. de tek başıma yaptım. Üstelik şimdi başka videolar da yaptım sayılır. Demek istediğim buna kurgu diyorlar. Ben zaten kendim animasyonu oluşturdum demiyorum. Bana inat olsun diye de böyle saçma yorumlar yapma. Rica ediyorum.

Özgün, yaratıcı demeyeceksin o zaman kardeşim.
  • Trapped Under Ice T kullanıcısına yanıt
    Bundan sonraki videoları göreceksiniz, o videoyu da sileceğim sıradakini yükleyince.
  • Nidera kullanıcısına yanıt
    Videoların birçok kişi tarafından hazırlandığını biliyorum. Ama bu başka bir videoyu alıp üzerine sadece ses eklemene sebep olmamalı. Kaldı ki orijinal videoyu hazırlayan adamlar bunu ekip halinde yapıyor. Sen onların ekibinde yoksun. İzinsiz olarak videoyu almışsın. Herhangi bir şey yaptığını düşünmene şaşırıyorum.

Kurgunun ne olduğu konusunda hiçbir bilgin yok. Senin yaptığın işle kurgunun en ufak alakası bile yok.

Kurgu(!) ile devam ettiğin sürece izlenmeyeceksin. Seni izleyenler ve abone olanlar dh üyelerinden başkaları olmayacak.Bir süre sonra onları da kaybedeceksin. İçerik kalitesiz olduktan sonra video sayın önemli değil. Gerekirse ayda bir kez video paylaş ama sana ait olsun. Tıpkı sloganındaki gibi " Özgün " olsun.

Son olarak, sen kimsin de sana inat bir şeyler yazayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwasmadeforthis -- 15 Mayıs 2016; 18:54:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nidera

Bundan sonraki videoları göreceksiniz, o videoyu da sileceğim sıradakini yükleyince.

Ama önce başkalarının videsunu kullanıp yükselmen lazım. Tabi yükselebilirsen.

• Kurgu nedir çok iyi biliyorum ve dediğin gibi önce böyle bir deneme videosu yaptım. Evet bu özgün değil kesinlikle. Ama son yüklediğim videoya bak bir istersen, kurgu yaptığım gerçek video o olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.