Şimdi Ara

youtube kanalı ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce kendime kanalı açtım sadece telefondan yükleme yapıyorum ben bu kanalı nasıl yayarım kanalda sadece muhabbet kuşları ile ilgili videolar var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dh de böyle kuşlar görülmedi(gülme garantili) diye konu aç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanal adı verebilirmisin ?
  • yapamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osurtan Boğa

Arkadaşlar 2 gün önce kendime kanalı açtım sadece telefondan yükleme yapıyorum ben bu kanalı nasıl yayarım kanalda sadece muhabbet kuşları ile ilgili videolar var.

O zaman içeriğine uygun yerlerde bu videoyu paylaşman lazım. Düzgün ve güzel bir makale ile videoyu ilgili forumlarda yaymaya başlayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

quote:

Orijinalden alıntı: Osurtan Boğa

Arkadaşlar 2 gün önce kendime kanalı açtım sadece telefondan yükleme yapıyorum ben bu kanalı nasıl yayarım kanalda sadece muhabbet kuşları ile ilgili videolar var.

O zaman içeriğine uygun yerlerde bu videoyu paylaşman lazım. Düzgün ve güzel bir makale ile videoyu ilgili forumlarda yaymaya başlayabilirsin.

Deneyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Link versene merak ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube kanalı önerisi
    3 ay önce açıldı
    Şu youtube kanalına bir bakın
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BIRAK BENCE
    ZOR İŞ HER GÜN KALİTYELİ VİDEOLAR YÜKLERSEN ABONE OLURLAR FORUMLARDA PAYLAŞMA ÇOK ÖN YARGILI TÜRK İNSANI SEN ETİKETLERİNİ İYİ AYARLA ZATEN İZLENME KAPARSIN SIK SIK KALİTELİ VİDEO YÜKLE MESELA BEN 2013 DE Bİ KANAL AÇTIYDIM SON 1 HAFTA BOYUNCA HER GÜN GÜZEL VİDEOLAR YÜKLEDİM HER GEÇEN GÜN ABAONEM ARTTI GERÇİ BEN BU İŞİ PARA AMAÇLI YAPPMUYORUM REKLAM YOK REKLAMLARIMDA ONDAN DA OLABİLİR

• quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

BIRAK BENCE
    ZOR İŞ HER GÜN KALİTYELİ VİDEOLAR YÜKLERSEN ABONE OLURLAR FORUMLARDA PAYLAŞMA ÇOK ÖN YARGILI TÜRK İNSANI SEN ETİKETLERİNİ İYİ AYARLA ZATEN İZLENME KAPARSIN SIK SIK KALİTELİ VİDEO YÜKLE MESELA BEN 2013 DE Bİ KANAL AÇTIYDIM SON 1 HAFTA BOYUNCA HER GÜN GÜZEL VİDEOLAR YÜKLEDİM HER GEÇEN GÜN ABAONEM ARTTI GERÇİ BEN BU İŞİ PARA AMAÇLI YAPPMUYORUM REKLAM YOK REKLAMLARIMDA ONDAN DA OLABİLİR

Bende zaten kuş bakanları bilgilendirme amaçlı açtım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.