Şimdi Ara

Youtube kalite problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnternet hızı böyle gösteriyor. İndirmede felan problem yok ama youtubeda 1080p değil 720p bile izlettirmiyor. (Canı isterse bikaç video acıyor 1080de sonra yine aynı. Benden baska kullanan da yok. Otomatikte 144p ya da 240p ye alıyor. 720p ye alınca donuyor izlettirmiyor. Yüklemiyor yani. Aynı videoyu mobil veriden sorunsuz izliyorum 720p 1080p. Hız testi de normal sorun ne? Sorunsuz gün geçmiyor türk telekom sağolsun. Ping normal olmasına rağmen gecikmeler de var ayriyeten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zScylla

Youtube kalite problemi

İnternet hızı böyle gösteriyor. İndirmede felan problem yok ama youtubeda 1080p değil 720p bile izlettirmiyor. (Canı isterse bikaç video acıyor 1080de sonra yine aynı. Benden baska kullanan da yok. Otomatikte 144p ya da 240p ye alıyor. 720p ye alınca donuyor izlettirmiyor. Yüklemiyor yani. Aynı videoyu mobil veriden sorunsuz izliyorum 720p 1080p. Hız testi de normal sorun ne? Sorunsuz gün geçmiyor türk telekom sağolsun. Ping normal olmasına rağmen gecikmeler de var ayriyeten.

https://forum.donanimhaber.com/ttnet-youtube-da-bant-genisligini-kisti-mi--111819605

Maalesef Türk telekom'da genel bir sorun. Vpn kullanmaktan başka bir çözümü yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 sene olmuş konu açılalı ve çözüm yok gerçekten yazık.. kaldık böyle yani. Teşekkürler yine de, yapacak bisey yok

• Hocam bir aralar bende de bu sorun vardı. 50 lik pakete geçince düzeldi. Maşallah akk de bile 4k açıyor YouTube da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence onunla alakalı değil çünkü sizin akkdeyken benim bu internetten yavaş oluyor. Çok kişide var bu sorun

• Bunun ile alakalı çok konu açılıyor. Çözüm

Birincisi vpn

İkincisi iss değiştirmek netspeed e geçmek

• mcrew kullanıcısına yanıt
    Sorun şu vpn de çok hızlı değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    youtube video yüklenme sorunu
    14 yıl önce açıldı
    youtube ekran sorunu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Taahhütun bitiyorsa direk hattını taşı. Kullandığın paketi 50 liraya taahhütsuz veriyorlar. Hersey dahil.

Daha 7 ay var malesef

• Türk telekom youtube u yavaşlarıyor çözüm VPN

• O zaman Twitter dan Paul doany ye yazabilirsin.

YouTube dan video izleyemiyorum diye. Hatta güzel bir dille YouTube sitesinin çok önemli olduğunu bu işten para kazandığını sorun çözümü zor ise herhangi bir ceza ödemeden hattın iptalin de uygun olacağını falan söyleyebilirsin.

Aklımda bulunsun teşekkürler

Hocam Paul Doany ye twitterdan yazdım. Adam çok iyi ilgilendi de, sorun çok ilginç. Eleman gönderdiler 1 gün sonra. Benim telefonumda ve benim laptopumda youtube 144p açıyor ama elemanın telefonunda 1080pde direk doluyor aynı wifide. Hani benim telefonda sorun olsa ki yeni aldım, laptopta da mı sorun var? Resmen benim cihazlarda problem çıktı ama adamda 1080p lik video anında doluyor bi de. Benim cihazlarda problem olabilir ki acaba? Adama da bir şey diyemedim çünkü onda gayet olması gerektiği çalışıyor internet

• Paket kaybı ve yurt dışı bağlantılarında hız düşmesi bu aralar baya arttı. Ben de yaşamıştım, tek çözüm sağlayıcı değiştirmek. Yoksa bunlar çalışma filan yapmazlar. Sorun kesinlikle sağlayıcı da, gerekirse THH başvurun durumu anlatın cayma bedeli olmadan kurtulun.
  • Methoxyphenyl kullanıcısına yanıt
    Ya ben de öyle düşünüyorum. Adamın yanında telefondan 144p açıyor, mobil veriye geçince 1080p sorunsuz. Tek sorun adamın telefonu nasıl oluyorsa açıyor. Hala anlamadım. O da açmasa ilgilenebilirdi ama malesef şu an benim cihazlarda sorun var gibi gözüküyor

• Mobil hakkında bilgim yok. Ben masaüstü bilgisayarımda gözüken hıza, pinge bakarım. Bir sorun varsa da düzeltmek zorundalar.
  • Methoxyphenyl kullanıcısına yanıt
    Sorun da orda işte. Hız testlerinde hiçbir problem yok ama pratikte sorun var. Kağıt üstünde her şey normal

• Sizin bilgisayarınızda ve telefonunuzda ağ bağlantısının kötü olduğu durumlarda Youtube kalite ayarını düşük olarak ayarlamış ve çerezler da otomatik 144p ile açılmasını sağlıyor olabilir. Adamınki ağa yeni bağlandığı için 1080p de çalışmıştır. Kalite ayarını manüel olarak 1080p yaptığınızda takılmalar oluyor mu?
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Evet otomatikte 144pde açıyor sonra kendim 1080p yapınca laptop mesela yaklaşık 1 dk dondu sonra oynattı. Teefonda da aynı şekilde aynı videoyu benim telefon açmıyor ama adamın telefonu 1080p yi full yüklüyor gerçekten çok ilginç

• Meraklısı için istatikler bölümü var Youtube'da kaç Kbps veya Mbps veri ile oynatıyor acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.