Şimdi Ara

YouTube, ilk resmi alışveriş kanalını açıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • YouTube, ilk resmi alışveriş kanalını açıyor
    Alphabet’in (Google) sahibi olduğu YouTube yeni özellikleri ve servisleri denemeye devam ediyor. Bu bağlamda Güney Kore merkezli haber ajansı Yonhap tarafından geçilen habere göre YouTube, canlı alışveriş için ilk resmi alışveriş kanalını 30 Haziran’da Güney Kore’de açmaya hazırlanıyor.



    YouTube alışveriş kanalı açıyor



    Güney Kore halihazırda teknoloji devi Naver'in öncülüğünde gelişen bir canlı yayın ticaret işine sahip durumda. Alphabet'in sahip olduğu YouTube ise bu alana giriş yaparak harika bir pazar testi yapma şansına sahip olacak. Belirtilenlere göre yeni kanal Kore dilinde faaliyet gösterecek ve 90 günlük bir proje olarak başlayacak.



    YouTube, ilk resmi alışveriş kanalını açıyor
    Yonhap ve diğer Kore medyası, konuya aşina kişilere dayanarak, başlangıçta şirketlere canlı bir ticaret platformu sağlayacağını ve yaklaşık 30 markanın alışveriş içeriğini canlı yayınlamayı planladığını söyledi. Bu markalar arasında Amorepacific, LG Electronics, Samsung Electronics, Hyundai Motor ve Shinsegae yer alıyor.



    Ayrıca Bkz.iPhone’lar için Chrome bazı büyük yeni özellikler aldı



    Kanal ayrıca, canlı ticaretin etkileşimini ve para kazanılmasını geliştirmek için YouTube'un Süper Chat, Süper Etiketler ve Kanal Üyelikleri gibi mevcut özelliklerinden ve araçlarından da yararlanacak. İzleyiciler sunucularla sohbet edebilecek, sanal hediyeler ve çıkartmalar gönderebilecek, özel hayran kulüplerine katılabilecek ve premium içeriğe erişebilecek.



    Bu, YouTube'un herhangi bir ülkedeki ilk resmi alışveriş kanalı olurken bir YouTube sözcüsü ayrıntı vermeden "Zaman zaman çeşitli YouTube Alışveriş özelliklerini deneyebiliriz" dedi. YouTube'un reklam gelirleri, reklamverenlerin harcamalarını kısması ve TikTok gibi platformların rekabeti nedeniyle etkilenirken, Google'ın Baş İşletme Sorumlusu Philipp Schindler, şubat ayında "insanların sevdikleri içerik oluşturuculardan, markalardan ve içeriklerden alışveriş yapmalarını kolaylaştırmak için çok fazla potansiyel" olduğunu söyledi. Güncel verilere göre Güney Kore'nin canlı ticaret pazarının bu yıl 7,7 milyar dolara çıkması bekleniyor.




    Kaynak:https://www.reuters.com/technology/youtube-launch-its-first-official-shopping-channel-south-korea-yonhap-2023-06-21/







  • Beğenip yorum yapmayı, abone olup bildirimleri açmayı ve tshirtlerimi almayı unutmayın. ... (Tapuyu ne zaman isteyecekler bakalım)

  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    mistırbist zaten böyle diyordu hep :D))))))))))))))))))99ıuhgfd

  • Cem Yılmaz gora da ne kadar doğru söylemiş aklıma o geldi şimdi haklı çıkarıyor Saçma bir kere öyle bir alet yok öyle bir aletede gerek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitenin adını AdTube yapsalar daha tutarlı olurdu zaten.

  • Shopping tv

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.