Şimdi Ara

Youtube İle Zenginlik Yolunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar , 10 gündür Şu Youtubeden para kazanma işine çok kafa patlattım r10 ve Ytparadan baya bişeyler öğrendim ve bir taktik belirledim sizce bu taktik işlermi bir önerinizi almam lazıöm.

Aşamalı oralak şunları yaptım veya yapacağım.

1) Adsense ve Youtube başvuru işlerini hallettim
    29 10 Tane özgün video çektim.Logolarını da ekledim.
    3) Çektiğim özgün videoları youtube de paylaştım ama izleyen pek olmadı bende facebook da Topluluk sayfası kurdum.
    4) Addmefast tan 10 bin kredi kastım. Yaklaşık yarısıyla Facebook grubuma 640 takipci yaptım.Kredinin yarısını da paylaşımlarım arttıkca kullanacagım. ( buraya kadar yaptım sonrakileri ise yapacagım)
    5) Facebook sayfamı da adsense ye bildirecegim.
    6) Günde +250 takipci addmefast ile kasacagım . (Ama bana videolarımı izleyecek organik takipçi lazım onlar da grubuma üye olurmu ?
    7) Arkadaşlar sistem budur sizce bu sistem ne kadar başarılı olur?

Şu ana kadar günlük 0.25 $civarı kazanıyordum bakalım facebook grubunu kurmamın etkisi ne kadar olucak bekliyorum. Hatrı sayılır bir kazanç elde etmem lazım. Ayrıca bişey daha soracagım. Youtube de biri benim videoyu çalarsa ona dava açmak mümkünmü? Yani ben sadece telif uyarısı göndermek istemiyorum dava açıp maddi kazanç da sağlamam lazım sonuçta kopya yapan kişi kazancımı engellemiş oluyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurkanq -- 17 Ekim 2013; 5:40:50 >

• Gurkanq G kullanıcısına yanıt
    Sistemi kesinlikle özümsemişsin olay budur. Özgün videoların ne olursa olsun daha fazla kazanç sağladığı aşikar. Fakat daha çok ne izleniyorsa o konuda yoğunlaşmalısın. Hele fenomen olursan o zaman işte ciddi paralar bile kazanabilirsin.

Eğer biri videonu çaldığı takdirde eğer telif hakkının sende olduğunu ispat edebilirsen, videon yayınlanmaya devam eder fakat kazancı sen sana aktarırlar ya da ikinci olarak videoyu kaldırtma imkanı sana sunarlar ki ilki daha mantıklı.

Tek tavsiyem, youtube ve google ikilisini kandırabilecek siteler yoluyla para kazanmamaya çalış. Yoksa ay sonunda sen ne olduğunu anlamadan hesap silinir.

İyi çalışmalar ve bol şans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulilka azadi

Sistemi kesinlikle özümsemişsin olay budur. Özgün videoların ne olursa olsun daha fazla kazanç sağladığı aşikar. Fakat daha çok ne izleniyorsa o konuda yoğunlaşmalısın. Hele fenomen olursan o zaman işte ciddi paralar bile kazanabilirsin.

Eğer biri videonu çaldığı takdirde eğer telif hakkının sende olduğunu ispat edebilirsen, videon yayınlanmaya devam eder fakat kazancı sen sana aktarırlar ya da ikinci olarak videoyu kaldırtma imkanı sana sunarlar ki ilki daha mantıklı.

Tek tavsiyem, youtube ve google ikilisini kandırabilecek siteler yoluyla para kazanmamaya çalış. Yoksa ay sonunda sen ne olduğunu anlamadan hesap silinir.

İyi çalışmalar ve bol şans.

Yalnız , benim face deki grubu Sahte bir facebook hesabından açmıştım. Bu google için sorun olurmu ? Normalde ismim Gürkan xxxx ama facebooktaki grubu açtıgım adreste Mustafa xxxx , bu sıkıntı olurmu ? sonucta facebook grubunu google adsense ye bildireceğim. ek ufak sıkıntı olucaksagrubu ismimi değiştireyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurkanq -- 17 Ekim 2013; 15:44:26 >

• Gurkanq G kullanıcısına yanıt
    Adsense facebook hesabını neden bildirmen gerekli tam olarak anlayamadım?
  • Hayırlı işler kardeşim 0.25 bile iyi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulilka azadi

Adsense facebook hesabını neden bildirmen gerekli tam olarak anlayamadım?

Usta Youtube de kanal ayarlarında facebook ve twitter gibi sosyal aglari bildirme yeri var. Adamlar demekki bildirmemizi istiyorlar.Bildirmessem videoları izleyecekler facebook uzerinden gelmis olacak ve google bunları yapay tıklama sanabilir ama bildirirsem sorun cıkmaz bence..
  • Sistemini güzel kurmuşsun böyle devam edersen iyi kazançlar sağlayabilirsin tabi sabır gerekli biraz, arkadaşa katılıyorum addmefast vb. sitelerden uzak durmaya çalış, şimdilik bir sorun olacağını sanmıyorum ama ne yapacakları hiç belli olmuyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya arkadaşlar 2 saattir uraşıyom başım agrıdı. Nasıl başka bir youtube kanalını benim adsense hesabıma baglayabilirim. adsense de hesap yonetimine girdim ve standart kullanıcı olarak 2. kanalımın bulundugu gmail adresine davetiye gonderdim onayladım felan. Şimdi ne yapmam lazım burda kaldım.

Kanalı baglayıp baglayamadıgımı nasıl görebilirim

Yaw bir soru biiyor baskas soru geliyor . k bakmayın

ilk soruda dediğim gibi Adsenseye erişim yetkisini standart kullanıcı olarak vermek sıkıntı yaratırmı yoksa yönetici mi yapsaydım . Youtube İle Zenginlik Yolunda

Bu neden 0 yazıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurkanq -- 18 Ekim 2013; 2:06:35 >

• Ozby29 kullanıcısına yanıt
    Usta nasıl sorun olabilir ki , Sonuçta addmefast tan videoları izletmiyorum sadece Fb de Grubuma takipci kasıyorum o takipciler de eger izlerse doğal yolla videoları ilemiş oluyor
  • bende kullanıyorummm dostum kazanmaya başladım daha ilk ayım bakalım ne kadar kazanacagım sanada bol kazanclar
  • Poochyena kullanıcısına yanıt
    Dostum saol eyw da , Kanal bağlama ile ile ilgili bişey sormustum onu bliyormusun.2 mesaj yukarıda
  • dostumm youtube kanalında bagladıgın kanalda para kazanma sekmesi var oraya gel orada gösterir baglı olup olmadıgını. adsense ile bir bilgim yok ama ögrendikce seni bilgilendiririm bende yeni başladım yanii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poochyena -- 18 Ekim 2013; 2:29:14 >
  • Poochyena kullanıcısına yanıt
    Para kazanma sekmesinde yok öyle bişey , keşke konuyu dağıtmasaydın . 4 mesaj yukarıdaki sorulara cevap veren biri cıkmasını ümit ediyorum .
  • merak etme dagılmadıı yardımcı olan cıkar
  • 1- Facebook hesabı adsenseye bildirilmez öyle bir şey yok.Facebook ve Twitter youtube hesabınıza bağlarsınız onla karıştırdın galiba, Youtube'da yüklediğin video anında Facebook ve Twitter hesabında otomatik paylaşılır.

2- Resim eklediğin bölümü sil o iş oradan olmaz. Sen böyle yapmakla Adsense'ne yönetici atamışsın. Youtube kanalını;

http://www.youtube.com/account_monetization

Bu bölüme girerek Adsensene bağlamalısın.
  • Abicim cok tsk ederim . Suan telefondan girdim ve malum cepnet paketleri 'O yuzden kanal baglamaya giremedim ama en kisa surede baglayacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu youtubenin verdiği para miktarı bana biraz az geldi. Okuduğuma göre daha yüksek rakamlar duydum ama izlenme sayım 5500 olmasına rağmen sadece1$ kazandım. yani videolarım 5 milyon izlenme aldığında 1000 tl mi alacağım? Yanlış bir şeyler mi var yardımcı olunuz lütfen...

• quote:

Orijinalden alıntı: c123crazy123

Arkadaşlar bu youtubenin verdiği para miktarı bana biraz az geldi. Okuduğuma göre daha yüksek rakamlar duydum ama izlenme sayım 5500 olmasına rağmen sadece1$ kazandım. yani videolarım 5 milyon izlenme aldığında 1000 tl mi alacağım? Yanlış bir şeyler mi var yardımcı olunuz lütfen...

Yanlış izlenmeye göre para vermiyor dostumm reklamlara tıklamalara göre para veriyor.. ne kadar çok izlenme olursa o kadar çok tıklama artacaktır.aralarında tıklamayanlarda olcaktır bu yüzden çok daha fazla izlenmesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Poochyena

quote:

Arkadaşlar bu youtubenin verdiği para miktarı bana biraz az geldi. Okuduğuma göre daha yüksek rakamlar duydum ama izlenme sayım 5500 olmasına rağmen sadece1$ kazandım. yani videolarım 5 milyon izlenme aldığında 1000 tl mi alacağım? Yanlış bir şeyler mi var yardımcı olunuz lütfen...

Yanlış izlenmeye göre para vermiyor dostumm reklamlara tıklamalara göre para veriyor.. ne kadar çok izlenme olursa o kadar çok tıklama artacaktır.aralarında tıklamayanlarda olcaktır bu yüzden çok daha fazla izlenmesi lazım

Okuduğum yerler yanlış yönlendirdi sanırım. 1000 izlenme başına minimum 1$ veriyor filan diyorlardı + tıklamalarla beraber 1-4$ arası gibi bir paraveriyor şeklinde okudum bazı forumları.. Bu sebeple çok az buldum açıkçası :)
    Anlaşılan 1000 izlenmeye 0.20$ bile vermiyor :))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Poochyena

quote:

Okuduğum yerler yanlış yönlendirdi sanırım. 1000 izlenme başına minimum 1$ veriyor filan diyorlardı + tıklamalarla beraber 1-4$ arası gibi bir paraveriyor şeklinde okudum bazı forumları.. Bu sebeple çok az buldum açıkçası :)
    Anlaşılan 1000 izlenmeye 0.20$ bile vermiyor :))

dostum ama izleyicilerin reklamlara tıklaması anladın değilmi.... mesela orada reklamı kapat yeri var oraya basarken reklama fln tıklıcak oyle para kazanasın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.