Şimdi Ara

YouTube için Video Kamera Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Yakın bir zamanda Youtube için kamera almayı düşünüyorum ama pek bilgim yok açıkçası. Araştırdığım kadarıyla Nikon D5200 modeli iyi gibi geldi bana. Fotoğraf benchmark skorları tatmin edici gibi görünüyor. Ama istediğim iş için uygun mu, bilemedim, o yüzden sizlerin de fikirlerini almak istedim. İstediğim özellikler az çok belli, Youtube'a kaliteli video yüklemek yani. Bunu da size şöyle açıklayayım: tahta karşısında ders anlatırken yazıların okunur olabilmesi ve netleme açısından problem olmaması. Tabii videolar yeri gelecek 50 dakika da olacak, bu yüzden ne kadar boyutta bir hafıza kartı lazım, kullanılan makine kaç GB'ye kadar destek veriyor, o kadar süre çekim yaparsa problem yaratır mı vs... Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar, hepinize teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynasız cihazlar daha hafif sony a6000 ve güncel modeller yada canon eos m100 dü sanırım bunlar 1080p kayıt yapar boyutları hatırlamıyorum ama 64gb minimum alın. Netleme sıkıntısı olmaz bence yazılara odağı ayarlanır. 50dk ama 2 saat cihaz açık kalması gerekebilir bu yüzden ek batarya iyi olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aref6 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim yorumunuz ve tavsiyeniz için, Nikon D5200 ile yapabilir miyim sizce bu işi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.