Şimdi Ara

YouTube 'Http/1.1 Service Unavailable' Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar YouTube Ana Sayfasında felan hiç bir sorun yok sadece 'Video Yöneticisi'ne tıkladığımda boş beyaz sayfa ve sayfada sadece 'Http/1.1 Service Unavailable' yazıyor. Bu hata sadece bende mi oluyor yoksa genel bir sorun mu ?

İşte Gözüken Hata
     YouTube 'Http/1.1 Service Unavailable' Hatası

• Genel bir sorun. Youtube'deki bakım sebebiyle birçok kişide aynı hatayı veriyor. Sayfayı bir süre bekleyip yenilerseniz açılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

Genel bir sorun. Youtube'deki bakım sebebiyle birçok kişide aynı hatayı veriyor. Sayfayı bir süre bekleyip yenilerseniz açılacaktır.

Teşekkürler fakat sabah saat 9 dan beri bekliyorum hala açılmadı Bakımın ne zaman biteceğini biliyor musunuz ?
  • Hiçbir fikrim yok maalesef ben de youtube'da çıkan uyarılardan biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

Hiçbir fikrim yok maalesef ben de youtube'da çıkan uyarılardan biliyorum

Peki teşekkürler.
  • Ben de sabahtan beri telefonda da açılmadığı için saçma sapan paranoyalar üretiyordum, youtube uygulamasını baştan yükledim, flash playerı kaldırıp tekrar yükledim vs :D Sonra baktım ki pcde de sorun var, anasayfayı giriş yapılmış şekilde sorunsuz açıyor fakat ne çıkış yapıyor ne de başka bir hesapla giriş yapıyor, Http/1.1 Service Unavailable hatası veriyor birşey yapılmaya kalkıldığında.. Öyle süs gibi duruyor Demek genelmiş sorun, teşekkürler
  • Aynı sorun bendede var sanırsam genel bir sorun başka bilgisayarlardanda denediğimde aynı sorunla karşılaştım
    youtube da video izlemek harici çoğu işlem yapılamıyor beğenmek video yüklemek video ayarlarının düzenlemek vs. sanırsam bakım gibi birşey oluyor umarım en yakın zamanda düzelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    recover my files 4.0.2 serial
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorun düzelmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.