Bildirim
YouTube 'Http/1.1 Service Unavailable' Hatası

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Genel bir sorun. Youtube'deki bakım sebebiyle birçok kişide aynı hatayı veriyor. Sayfayı bir süre bekleyip yenilerseniz açılacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: 2kol3bacak
Genel bir sorun. Youtube'deki bakım sebebiyle birçok kişide aynı hatayı veriyor. Sayfayı bir süre bekleyip yenilerseniz açılacaktır.
Teşekkürler fakat sabah saat 9 dan beri bekliyorum hala açılmadıBakımın ne zaman biteceğini biliyor musunuz ?
-
Hiçbir fikrim yok maalesef ben de youtube'da çıkan uyarılardan biliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: 2kol3bacak
Hiçbir fikrim yok maalesef ben de youtube'da çıkan uyarılardan biliyorum
Peki teşekkürler. -
Ben de sabahtan beri telefonda da açılmadığı için saçma sapan paranoyalar üretiyordum, youtube uygulamasını baştan yükledim, flash playerı kaldırıp tekrar yükledim vs :D Sonra baktım ki pcde de sorun var, anasayfayı giriş yapılmış şekilde sorunsuz açıyor fakat ne çıkış yapıyor ne de başka bir hesapla giriş yapıyor, Http/1.1 Service Unavailable hatası veriyor birşey yapılmaya kalkıldığında.. Öyle süs gibi duruyor Demek genelmiş sorun, teşekkürler
-
Aynı sorun bendede var sanırsam genel bir sorun başka bilgisayarlardanda denediğimde aynı sorunla karşılaştım
youtube da video izlemek harici çoğu işlem yapılamıyor beğenmek video yüklemek video ayarlarının düzenlemek vs. sanırsam bakım gibi birşey oluyor umarım en yakın zamanda düzelir. -
Sorun düzelmiştir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X