Şimdi Ara

Youtube giriş problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • youtube jacker kurulu.ipler 4-2-2-4 , 4-2-2-1 şeklinde.daha önceden girebiliyordum fakat ne olduysa geçenlerde masaüstü pc'emden internet ayarları ile oynamıstım,daha sonra durum bu.Giremiyorum.Ne yapmalıyım ?

• Jackeri silip dnsleri 208.67.222.222 208.67.220.220 dene bide
  • gözünü öpeyim kardeşim çok sağol , terazine tıkladım
  • önemli degil dostum olduysa sorun yok
  • Arkadaşım bu tekrar bozuldu hiçbirşey yapmamama rağmen girmiyor gene
  • pc ye yasak_yok5 adlı dns programını indirip bu sorunu aşabilirsn.İndirme sayfasında ve programın içinde ayrıntılı bilgi mevcut.
  • nasıl bir sansürcü zihniyet varsa insanı canı çıkana kadar uğraştırıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    youtube video yüklenme sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

pc ye yasak_yok5 adlı dns programını indirip bu sorunu aşabilirsn.İndirme sayfasında ve programın içinde ayrıntılı bilgi mevcut.

Eyvallah sağolasın Nihayet YouTube'a girebildim. Adamlar her yolu kapatıyorlar girmemek için. İnanın şu ülkeye sövecek duruma getirttiler sırf bu yüzden beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

pc ye yasak_yok5 adlı dns programını indirip bu sorunu aşabilirsn.İndirme sayfasında ve programın içinde ayrıntılı bilgi mevcut.

Eyvallah sağolasın Nihayet YouTube'a girebildim. Adamlar her yolu kapatıyorlar girmemek için. İnanın şu ülkeye sövecek duruma getirttiler sırf bu yüzden beni.

bi'şey değil.. bu program ile yasaklı site yok artık :) sorun olursa aynı ıslemlerı tekrar edıp, pc y baslatın tamamdır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.