Bildirim
Youtube dan video indirmek için en kullanışlı program hangisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Merhaba bu program ile youtube de FULL HD 1080p yada istediginiz kalitede video indirebilirsiniz.
http://www.dvdvideosoft.com/tr/products/dvd/Free-YouTube-Download.htm#.UoHzo8ndWIU
İyi günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogaunl -- 12 Kasım 2013; 11:26:10 > -
Teşekkürler bir deneyeyim -
savefrom.net eklentileri var onları deneyebilirsin. -
xxxxxxxxxx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 20:49:36 > -
Teşekkürler süpermiş sık kullananlara ekledim ; fakat 1080p'yi görmedi sanırım bu videoda
http://www.youtube.com/watch?v=rBGEIM32Ioo -
Benim arkadaşa önerdigim program video kalitesi olarak İDM den iyidir. -
İdm artık videoları yakalamıyor bende
Müzik dosyasını indir diye bir şey çıkıyor anlamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: karasoy
Teşekkürler süpermiş sık kullananlara ekledim ; fakat 1080p'yi görmedi sanırım bu videoda
http://www.youtube.com/watch?v=rBGEIM32Ioo
Normalde 1080pyi rahatlıkla indirirken bu aralar bana da sorun çıkartıyor. -
quote:
Teşekkürler bir deneyeyim
Eğer IDM indirmeyi devralmıyor ise işaretlediğim yere tıkla düzelmesi gerekiyor. -
-
-
Hemen yardımcı olayım;
Ben "Flvto Youtube Downloader" kullanıyorum hem arayüzü basit hem de ister mp4 ister mp3 ister flv hangi türde istiyorsam indirebiliyorum hatta HD videoları indirebildiğim gibi bu videolar için 320 kbps kalitesinde mp3 indirebiliyorum tavsiye ederim. buraya tıklayın ve ne kadar kolaymış görün.
ikinci yöntem olarak diyelim şöyle bir youtube video urlsi var "http://www.youtube.com/watch?v=7vqOdB9CSFg" www. ile youtube.com arasına "ss" ekleyerek (www.ssyoutube.com/xxxxx) dediğim anda çıkan sayfada tek tıkla indirebilirsiniz. Bununla uğraşamam derseniz buradan Chrome eklentisini indirebilirsiniz eklentiyi yüklediğinizde Youtube videolarının altına (Hakkında paylaş kısmının en sağına) bir "İNDİR" butunu yerleşecektir oraya tıklayarak dilediğiniz boyutta indirebilirsiniz.
üçüncü yöntem olarak buradan Chrome için Youtube Options eklentisinin full versiyonunu indirebilirsiniz eklentiyi yüklediğinizde ve ayarlamaları yaptığınızda Youtube videolarının hemen altına 720p 180 p diye indirme linkleri gelecektir bunlara tıklayıp videoları tek tıkla indirebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 12 Kasım 2013; 12:22:29 >
-
Teşekkür ederim ayrıntılı cevabın için, bilgi paylaşılınca güzel. -
6.14 sürümü
Bu sürümü silip farklı sürüm yüklersem sorun çözülür mü ?
Başka sitelerden indirmeyi sorunsuz yapıyorum sadece Youtube'ta sorun oluyor. -
quote:
6.14 sürümü
Bu sürümü silip farklı sürüm yüklersem sorun çözülür mü ?
Başka sitelerden indirmeyi sorunsuz yapıyorum sadece Youtube'ta sorun oluyor.
Denemekten zarar çıkmaz zaten bu aralar IDM youtube ile bir sıkıntısı var sürekli gidip geliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: accepter le progrès
savefrom.net eklentileri var onları deneyebilirsin.
gayet iyiymiş :)gayet iyiymiş :) -
Www.youtube.com/v=8384838493 diyelim
Www ile youtube arasında ss yazarsan direk indirme sitesine gider.
Örnek :
Www.ssyoutube.com/v=8384838493
Gene de bu site orjinal kalitede kaydetmiyor. Dirpy.com yada IDM tavsiyemdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
IDM kullanıyorum hemen hemen her şeyi yakalıyor. -
www.freemobilemp3.net
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- laptopta fare imleci hareket etmiyor
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- klavyede i harfi yok nasıl yazılır
- sembollerle kalp yapma
- whatsapp başkası kullanıyor mu nasıl öğrenirim
- bin dosyası açma
- oem açılımı
- udf indir
- windows lisansınızın süresi yakında dolacak
- windows 10 ekran görüntüsü alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X