Şimdi Ara

YouTube da Her Videonun Altında Küfürü Basmışız!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gülelimmi Ağlayalımmı Halimize, Birde utanmadan elin gavuru şöyle böyle denerek okullarda büyütüldük.

• çok doğru diyorsun..sıradan videolara bile sacma sapık yorumlar yapılıyor.. birbirlerine karsı ana avrat sövüyolar... ne kadar mal var... bunlar gibi hayvanlar yüzümden ben utanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

•  YouTube da Her Videonun Altında Küfürü Basmışız!
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirabLe

• Hepsinin interneti hayırlı uğurlu olsun diyelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirabLe

Vaybe süper tasvir etmiş olayı bu karikatür
  • Gececiyim89ş terliyerek sanırım
  • Knight Online diye bir oyun oynuyordum uzun zaman önce oyunda perulusunuda, amerikalısınıda, yunanıda, hatta çinlisinide bir çok milletten adam tanıdım.İngilizcem orta düzeyin üstünde olduğu için iletişimde sorun yaşamadım.Şunu söyliyeyim hangi milletten olursa olsun 18 yaşındaki genci bile bizim 30 yaş üstünden daha olgun makul ve mantıklı.Ben hayatımda türkler kadar psikopat bir millet görmedim.Bir slot için birbirinin anasına avradına bacısına kutsal saydığı ne varsa herşeye küfür edebilecek bir millet tanıdım oda türkler.Çinliler bile bizim gençlerin yanında beyefendi kalıyorlar.Ben şunu anladım türk milleti şiddeti seviyor bile bile isteyerek yaratıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Star

Knight Online diye bir oyun oynuyordum uzun zaman önce oyunda perulusunuda, amerikalısınıda, yunanıda, hatta çinlisinide bir çok milletten adam tanıdım.İngilizcem orta düzeyin üstünde olduğu için iletişimde sorun yaşamadım.Şunu söyliyeyim hangi milletten olursa olsun 18 yaşındaki genci bile bizim 30 yaş üstünden daha olgun makul ve mantıklı.Ben hayatımda türkler kadar psikopat bir millet görmedim.Bir slot için birbirinin anasına avradına bacısına kutsal saydığı ne varsa herşeye küfür edebilecek bir millet tanıdım oda türkler.Çinliler bile bizim gençlerin yanında beyefendi kalıyorlar.Ben şunu anladım türk milleti şiddeti seviyor bile bile isteyerek yaratıyorlar.

sakin ol ve klavyeyi yavaşça yere bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teardrops

quote:

Knight Online diye bir oyun oynuyordum uzun zaman önce oyunda perulusunuda, amerikalısınıda, yunanıda, hatta çinlisinide bir çok milletten adam tanıdım.İngilizcem orta düzeyin üstünde olduğu için iletişimde sorun yaşamadım.Şunu söyliyeyim hangi milletten olursa olsun 18 yaşındaki genci bile bizim 30 yaş üstünden daha olgun makul ve mantıklı.Ben hayatımda türkler kadar psikopat bir millet görmedim.Bir slot için birbirinin anasına avradına bacısına kutsal saydığı ne varsa herşeye küfür edebilecek bir millet tanıdım oda türkler.Çinliler bile bizim gençlerin yanında beyefendi kalıyorlar.Ben şunu anladım türk milleti şiddeti seviyor bile bile isteyerek yaratıyorlar.

sakin ol ve klavyeyi yavaşça yere bırak

Yazdıkları yalan mı?

• quote:

Aynen

• Gececiyim89$
  •  YouTube da Her Videonun Altında Küfürü Basmışız!

Başbakanıda küfür ederken yakalamışlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.