Şimdi Ara

youtube.com dan video download

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu youtube daki videoları download etmenin bi yolu varmı acaba ?

• youtube downloader adlı bir program var

www.tamindir.com
  • t a m i n d i r . c o m aradaki boşlukları kapatarak yaz
  • valla firefox un video downloader diye bir eklentisi var youtube gibi sitelerdeki videoları download etmek için ama ben malesef beceremedim ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinan_54

valla firefox un video downloader diye bir eklentisi var youtube gibi sitelerdeki videoları download etmek için ama ben malesef beceremedim ;)

Youtube a girin ve videonuzun yüklenmesini bekleyin ardından mozillanın sap altında yer alan VideoDownloader simgesine yıkladıgınızda zaten orda link çıkıyor download dediğinizide get_video diye bir dosyaya sahip olyuorunuz bunu gidin uzantısını flv yapın ve sonra flv to avi bir programla encode edin 2 dk da hepsi bu
  • http://img281.imageshack.us/img281/2434/sorunqz8.png

vdownloader programını indirdim bu programı millet çalıştırmış ama bende bu sorun oluştu hemde denildiği gibi aynı klasore yükledim ama bozuk bir dosya oluştu

http://img365.imageshack.us/img365/3713/sorun2ew0.png

nedenini bilen var mı?

• Önceliklewww.savevid.com adresine girip url satırına youtube dan indirmek istedigimiz videonun linkini yazıyoruz. Daha sonra kaynak olarak youtube u secip indir diyoruz. Bu islemleri yaptıktan sonra asagıda "download video" yazısı belirecektir. Linke sağ tıklayıp farklı kaydet dedikten sonra video nun bilgisayarımıza inmesini bekliyoruz. İnen videonun uzantısı flv oldugundan dolayı flv player ı da buradan indirip bu playerla videolarımız isliyoruz.

NOT: Bazı videolar get_video ismiyle ve uzantısı olmadan inecektir. Onları seyretmek icin uzantısı *.flv olarak degismek zorundadır.

İYİ SEYİRLER...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    myspace'den download
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.