Şimdi Ara

Youtube çok geç tepki veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilirsiniz geçenlerde TTnet'in yurtdışı çıkışlarında problem olmuştu da web siteleri düzgün çalışmıyordu. Tabi bu durumdan Youtube'da nasibini aldı. Sonraları düzeldi ama bende Youtube eskisi kadar olmasa da hala hasarlı.

    Önceden açtığım herhangi bir video, herhangi bir video kalitesindeyken bile(360p,720p vs) hemen videoya bağlanır ve hızlıca yüklerdi.

    Fakat şimdi bir video açtığımda 6-7 saniye hiç tepki vermiyor. Sonra yüklemeye başlıyor. Genellikle 360pdeyken yavaş doluyor, 720p ve 1080pdeyken hızlı yükleniyor.

    Bunların hepsi serverdan kaynaklanıyor desem arkadaşlarımda hiç böyle bir sorun yok, TTnet kullanıyorlar. Birde forumlara DhTube koduyla Youtube videosu koyduklarında orada açmıyor, illa Youtube sayfasından açmam lazım.

    Şimdi sorun nerede? Bendemi? TTnet'te mi? Youtube'da mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 28 Eylül 2011; 13:41:16 >







  • benimde aynı
  • Sorun bendede vardı firefox 3.6 sürümü kullanıyordum 4 sürüme yükselttim şu an için sorun çözüldü sizde tarayıcıları bir güncelleyin isterseniz.
  • Firefox 7 sürümünü kullanıyorum. Speedtest hızları silinmiş, ayrıca speedtest hesabımda silinmiş neden anlamadım.

    Washinhton'a ping 138, Bursa'ya ping 39 çıkıyor. Ben bir süre Chrome ile deneyeyim bari.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.