Şimdi Ara

YouTube beni deli ediyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
2
Favori
3.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir de videoyu durdurup geri alınca ekranda durdurduğumuz görüntü kalıyor. Video ilerlediği halde görüntü ilerlemiyor.
  • smart tv den youtube izlerken çözünürlüğü nasıl değiştirebiliyorsunuz
  • Doppelgangbanger kullanıcısına yanıt
    Yok birleştirmedim. O screenshottaki otomatik yazan yerin altında çıkıyor bende.
  • bide kaliteyi otomatik düşürünce yüksek kaliteyi kapatmıyo mu
  • Eskiden videoyu durdurup bekleyince sonuna kadar yüklerdi şimdi biraz yükleyip bekliyor

Bazen bilgisayardan izleyemeyince telefondan girip izliyorum oradan daha sorunsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAITAMA -- 9 Ağustos 2013; 1:22:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanarım html5 den kaynaklı bu.Googlea geçtiğinden beri çok mal oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW E46

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

Bu ne biçim sitedir arkadaş. Video izlerken tam dolduğu halde videoyu ileriye alınca yeniden yükleme yapıyor, geri alınca da aynı şey oluyor. İleri alıp kaliteyi yükseltince 2 saat dişli dönüyor, videonun iki saat seçtiğiniz görüntü kalitesine geçmesini bekliyorsunuz, kimi zaman 720p seçince player o kalitede oynatamıyor videoyu ve 720p görüntüyü iptal ediyor. 480p açıyorsunuz onu da iptal ediyor. Ne dandik bir sitedir lan bu böyle.
    Bu olayı ben de sevmiyorum. Eskiden ne güzeldi dolunca ileri geri yapıyorduk rahat rahat. Youtube çok bozdu öyle böyle değil belki düzelir diye bekledim daha da bozdu.

+1 Birde eskiden internet bağlantısı gidince dolu olan yer kadar izliyorduk şimdi tam dolsada internet gittimi kesiliyor

• Youtube'dan son zamanlarda ciddi soğudum, adam gibi bir alternatifi olsa keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harley Quinn

Eskiden videoyu durdurup bekleyince sonuna kadar yüklerdi şimdi biraz yükleyip bekliyor

Bazen bilgisayardan izleyemeyince telefondan girip izliyorum oradan daha sorunsuz.

Aynen aynen çük kadar yüklüyor bir de. Eskiden dediğin gibi videoyu durdurunca sonuna kadar yüklerdi.
  • Harbiden kim programlıyorsa acilen kovmaları lazım resmen sitenin içine ettiler. 720p video izleyemiyorum. 720p yapsam dahi kalite hala düşük oynuyor. Yüklenen kısma geçerken videonun baştan yüklenmesi de cinnet sebebi. Citizen bile bu derece batıramazdı cidden yazık ettiler siteye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 9 Ağustos 2013; 1:38:47 >
  • Kendi kendine 144p ye geçiyor sonra geri 720p yapıyor kafasına göre takılıyor, bi tripler falan anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Made In USA

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Made In USA

youtube açılmıyor abi ya

NasıDuyduğum kadarıyla YouTube Türkiye'ye düşük bant genişliği sağlıyormuş

hocam siteye girmeye çalışıyorum . Bağlantı zaman aşımına uğradı diyo firefox'ta .chrome da açmıyor bağlanamadı diyor,dns ayarlarıyla alakalı değil biliyorum. bir anda oldu

Sabah aynı sorunu çözdüm bir pcde

Şimdi ilk olarak gizli dosyaları aktif et
    Daha sonra C/windows/system32/drivers/etc/hosts dosyasını notepad ile aç
    İçinde youtube ile ilgili her şeyi sil

• quote:

Orijinalden alıntı: aLieNWare1

Sanarım html5 den kaynaklı bu.Googlea geçtiğinden beri çok mal oldu

Evet problemin kaynağı htlm5'e geçme aşamasında olması. Elden bir şey gelmiyor. Şu siyah menüye geçmeden önceki ilk zamana kadar çok iyiydi.

Bir de şu işaretlerin kocaman olması beni deli ediyor.

YouTube beni deli ediyor

• Youtube'un da blr Citizen'i var galiba.

• Windows 8 x64 sorunsuz 720 ve 1080p açılıyor bende. Video doluyor geri sarıyorum tekrar donuyor.. En iyisi İDM.
    Tarayıcım İE
  • Birde başta cikan 5snlik we chat reklami yemin ederim messiden.Soğudum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

Video birden duruyor, 720p izliyorsam birden deaktif oluyor, 480 seçiyorum devam etmiyor. Dediğin gibi ileri geri alma sinir bozucu. Nerede o eski youtube

Vay bu sorunları bir tek ben yaşıyorum sanıyordum.

aynen aynen ben de sevindim bu duruma sadece bende var sanıyodum dfghjskfjnjfld :DSF:D:D ama ben de 360ta başlıyo duruma göre 240 ya da 144e düşüyo sonra ben ayardan 360 yapıp en başa alıyorum ya baştan adam akıllı başlıyo ya da hiç başlamıyo :D bu yüzden dersleri ya da izlemem gereken videoları idm den 360p indirio izliyorum anca :/

• Birde bazen videoların sesi gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: takım elbiseli penguen

çözüm budur.

http://www.youtube.com/html5

büyüksün üstad, geri alınca sıfırlamıyor yüklemeyi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.