Bildirim
youtube
COLUMBIA PUFFECT™ HOODED JACKET 2008413257 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CH1BMGZP
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bununla ilgili bi dedikodu duydum.öyle ki, bu youtube' nin Türkiye ye vergi vermemesinde ötürü sistemli olarak hazırlanmış bir yavaşlatma politikasıymış bu.Bilmiyorum ne kadar doğru. -
bu politikayı biz uyguluyoruzdur kesin -
Sırf youtube değil bende 10mbit fiber kullanıyorum,açtığımda kesilmeden en son ne zaman video izlediğimi hatırlamıyorum.. -
aynı video sorunları bende de var ve 10 mb fiber. -
o yurt dışı çıkış trafiği ile ilgili. akşamları 1dk 240p'lik videonun yüklenmesi için 30 dk bile bekleyebilirsin ama bu saatlerde ttnetten gayet iyi vede hızlı bir şekilde 360p takılamdan izleyebiliyorum. superonline yurt dışı çıkışları genellikle meşgul olur. sebebi ise çok download yapan adamlar yüzünden. burada işte hem yüksek hız hemde verimli kullanım için adil kullanım var. kotalar tartışılır ama gerçekten hayata geçmesi lazım. ben netlimitsiz kullandım belirli bir süre hızım 4 mbit download harici adam akıllı bir verim elde edemiyorum. ayın 20. günü civarı herkezin hızını 512k düşürdüler net sayfaları ışık hızı ile açılıyordu. download yapamıyordum orası kötüydü işte :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheTime -- 28 Kasım 2010; 1:48:01 > -
herkes de aynı sorun var demek ki birkaç ay önceye kadar böyle bir sorun yoktu.ee yani ne anladık 10mbit hız var 1000 olsa ne yazar dimi? -
Bende bazı videolar çok hızlı bazıları yavaş yükleniyo nedense yt veya başka video sitelerinde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X