Şimdi Ara

YOUR account is currently blocked.please contact customer suppor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• birazcık öle olmuş..
  • Evet Ya banlanmıssın ya da yeni aldığın account u daha kullanıma acmamıslar...
  • nedenini nasıl öğrencem ve acdırma sansım warmı
  • büyük ihtimal tower bug dan banlandın
  • son zamanlarda neler yaptın? herhangi bir hileye lkarıstıysan söyleki ona göre ban süresini söyliyelim sana...
  • char serverın basından berı wra olen ezzık savına gırmısdım onda olabılir acıdrma sansım warmı
  • Koxp Tower ßug Düpe Neyden Yedın Ne yaptın yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: M¥MØ®uK

birazcık öle olmuş..

gecmis olsun
  • su demek oluyor

sen forumlarda sacma sapan seyler yazmıssın ve herkes sana demıs ve bu lar 40ı gecmıs

40 kere yemıssın ve char.ın banlanmıs ok?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bycado

büyük ihtimal tower bug dan banlandın

kardes olimpada clan adı olarak CİHANGİRS i biliyomusun ( ama yazılıs ingilizce )
  • saçmamı bu daha forma 1ncı topiğim beğenmıosan msj fılen atmssın adamı deli etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: KONSEY_TOLGA

saçmamı bu daha forma 1ncı topiğim beğenmıosan msj fılen atmssın adamı deli etme

sakın olalım biras yaa

sanada sorayım kardes HAYDARPASAYI tanıyomusun

lvl 62 warriors
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Sniper___

su demek oluyor

sen forumlarda sacma sapan seyler yazmıssın ve herkes sana demıs ve bu lar 40ı gecmıs

40 kere yemıssın ve char.ın banlanmıs ok?

Cok bos konusuyosun farkındamısın...

• lol ya adam ban lanmış siz gitmişsiniz yardım etceğinize herife şunu tanıyonmu gibisinden salakca mesejlar atiosunuz biraz anlayışlı olun lütfen

KONSEY_TOLGA

seni bikaç kez tower bug yaparken gördüm ve ezik savasına girdim diosun eğer tower bugdansa np en sıfırlanır demekki tower bug dan değil eğer ezik savasına girdiğinden banlandıysan 1 haftaya açılabilir ama genede sen gm lere ve adminlere mesajdan sakınma
  • ARKADASLAR BEN ANLAMIYORUM NDN HERKES BİSEYİ BU KADAR COK BUYUTUYO ADAM BANLANMIS VEYA BASKA BİSEY .... GECMİS OLSUN KARDESİM VEYA DOSTUM DİYEBİLİRSİNİZ NE YAPMISSA YAPMIS ... AMA HERKES LI YO ARKADASI BELKİ DE SUCSUZDUR

BİRAZ DUYARLI OLURSAK GERCEKTEN GSL SOHBETLER GECER ARAMIZDA
  • quote:

Orjinalden alıntı: bycado

lol ya adam ban lanmış siz gitmişsiniz yardım etceğinize herife şunu tanıyonmu gibisinden salakca mesejlar atiosunuz biraz anlayışlı olun lütfen

KONSEY_TOLGA

seni bikaç kez tower bug yaparken gördüm ve ezik savasına girdim diosun eğer tower bugdansa np en sıfırlanır demekki tower bug dan değil eğer ezik savasına girdiğinden banlandıysan 1 haftaya açılabilir ama genede sen gm lere ve adminlere mesajdan sakınma

KARDESİM ALINTI YAPTIGIM KİSİNİN ADINI OKURSAN KİM SALAKCA MSJ I KİM ATMIS ANLARSIN
  • ya büyük olasıkla bugün ezzık savasında nowa atmamdan kaynaklanıo ne zaman acılır ban?
  • Dostum premium user isen knightonlineworld den customer suppor e attığın bir pm ye 24sa içinde cvp gelior.

sen şunun ingilizcesini yazıcaksın.

Sayın admin,

Şifremin block landığını gördüm.Nedenini bilmiyorum.Hack programı kullanmam dupe yapmam.Ama sadece önceki Lunar war da dc oldum ve bir sonraki gün oyuna girdiğimde karakterimi sawaşta buldum.Ben de seking party açtım party bulup 62 LvL magem ile nova atmaya başladım.Sawaş biterken geçen yazıdan anladım ki Dark Lunar War dayım.Yani 62 LvLmage ile Dark Lunar War a girmişim.Bunun için üzgünüm ve account umun bir an önce açılmasını istiorum.yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılarımla...

güzel oldu mu

Bu arada ben de olimpia da elMorad buffer ım nick: shaddy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRaconteur -- 11 Nisan 2006; 21:47:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.