Şimdi Ara

You Tube'dan Sadece Ses Dosyası İndirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İndirdiğim videodaki vokallerin üzerine müzik ekliyorum. Any video converterle indirdikten sonra tekrar ses dosyasına dönüştürme gerektiğinden seslerde bozulma oluyor. Tercihen waw ya da herhangi bir ses formatına dönüştüren bir program önerir misiniz?

• Dediğini anlamadım ama Youtubedan free studio ile sadece videonun ses dosyasını indirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sapaz

Dediğini anlamadım ama Youtubedan free studio ile sadece videonun ses dosyasını indirebilirsin.

Hmm, bunu bilmiyordum. Benim de anlatmak istediğim bu videoyu almadan sadece sesi indiren bir program arıyorum. Free studio'yu nasıl kullanıcam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2468

quote:

Dediğini anlamadım ama Youtubedan free studio ile sadece videonun ses dosyasını indirebilirsin.

Hmm, bunu bilmiyordum. Benim de anlatmak istediğim bu videoyu almadan sadece sesi indiren bir program arıyorum. Free studio'yu nasıl kullanıcam?

http://www.dvdvideosoft.com/free-dvd-video-software.htm Burdan Free studio yu indir. Programı kurduktan sonra Internet bolumunden Youtube to Mp3 Converter'ı seç. Çıkan sayfanın üzerinde videonun linkini yaz aşağıda ses kalitesi felan var onları ayarladıktan sonra download a tıkla.

• quote:

quote:

quote:

http://www.dvdvideosoft.com/free-dvd-video-software.htm Burdan Free studio yu indir. Programı kurduktan sonra Internet bolumunden Youtube to Mp3 Converter'ı seç. Çıkan sayfanın üzerinde videonun linkini yaz aşağıda ses kalitesi felan var onları ayarladıktan sonra download a tıkla.

İnndir den yüklemeye başlamıştım. Sağolasın.

• Tam istediğim gibi bir program, bir tane deneme yaptım ve wav formatında cızırtısız indirdi. İnşallah ilerde full versiyonunu indirmeniz lazım gibisinden şeylerle karşılaşmam. Çok çok sağol
  • quote:

Tam istediğim gibi bir program, bir tane deneme yaptım ve wav formatında cızırtısız indirdi. İnşallah ilerde full versiyonunu indirmeniz lazım gibisinden şeylerle karşılaşmam. Çok çok sağol

Ben uzun zamandır kullanıyorum programı öyle birşeyle karşılaşmadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.