Bildirim
You Tube'dan Sadece Ses Dosyası İndirmek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dediğini anlamadım ama Youtubedan free studio ile sadece videonun ses dosyasını indirebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sapaz
Dediğini anlamadım ama Youtubedan free studio ile sadece videonun ses dosyasını indirebilirsin.
Hmm, bunu bilmiyordum. Benim de anlatmak istediğim bu videoyu almadan sadece sesi indiren bir program arıyorum. Free studio'yu nasıl kullanıcam? -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet2468
quote:
Dediğini anlamadım ama Youtubedan free studio ile sadece videonun ses dosyasını indirebilirsin.
Hmm, bunu bilmiyordum. Benim de anlatmak istediğim bu videoyu almadan sadece sesi indiren bir program arıyorum. Free studio'yu nasıl kullanıcam?
http://www.dvdvideosoft.com/free-dvd-video-software.htm Burdan Free studio yu indir. Programı kurduktan sonra Internet bolumunden Youtube to Mp3 Converter'ı seç. Çıkan sayfanın üzerinde videonun linkini yaz aşağıda ses kalitesi felan var onları ayarladıktan sonra download a tıkla.
-
quote:
quote:
quote:
Hmm, bunu bilmiyordum. Benim de anlatmak istediğim bu videoyu almadan sadece sesi indiren bir program arıyorum. Free studio'yu nasıl kullanıcam?
http://www.dvdvideosoft.com/free-dvd-video-software.htm Burdan Free studio yu indir. Programı kurduktan sonra Internet bolumunden Youtube to Mp3 Converter'ı seç. Çıkan sayfanın üzerinde videonun linkini yaz aşağıda ses kalitesi felan var onları ayarladıktan sonra download a tıkla.
İnndir den yüklemeye başlamıştım. Sağolasın.
-
Tam istediğim gibi bir program, bir tane deneme yaptım ve wav formatında cızırtısız indirdi. İnşallah ilerde full versiyonunu indirmeniz lazım gibisinden şeylerle karşılaşmam. Çok çok sağol -
quote:
Tam istediğim gibi bir program, bir tane deneme yaptım ve wav formatında cızırtısız indirdi. İnşallah ilerde full versiyonunu indirmeniz lazım gibisinden şeylerle karşılaşmam. Çok çok sağol
Ben uzun zamandır kullanıyorum programı öyle birşeyle karşılaşmadım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X