Şimdi Ara

You Don't Mess With The Zohan | Zohan'a Bulaşma (2008) | Adam Sandler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • You Don't Mess With The Zohan | Zohan'a Bulaşma (2008) | Adam Sandler

Yapım :2008, ABD
    Tür :Aksiyon / Komedi
    Yönetmen :Dennis Dugan
    Senaryo :Adam Sandler, Judd Apatow, Robert Smigel
    Oyuncular :John Turturro, Kevin James, Adam Sandler, Chris Rock, Todd Holland, Dennis Dugan, Rob Schneider, John Farley, Barry Livingston, Mariah Carey, Marco Khan, Guy Oseary, Henry Winkler, Sidney Ganis, Kevin Nealon, George Takei, Emmanuelle Chriqui, Nick Swardson, Ahmed Ahmed, Lainie Kazan, Dom Deluise, Charlotte Rae, Anne Marie Howard, Michael Buffer, Robert Smigel, Shelley Berman, Dana Goodman, Donna Feldman, Danny A. Abeckaser, Alec Mapa, Jennifer De Minco, Dave Matthews, Daoud Heidami, Julia Lea Wolov, Alex Luria, Yamit Sol, Naama Nativ Settle, Shulie Cowen, Eloise Dejoria, Lina So, Vanessa Long, Donielle Artese, Penelope Windust, Kathleen Noone, Barbara Ann Davison, Ian Fisher, Mousa Kraish, David Zahedian, Chris Spinelli, Rob Shapiro, Leslie Garza Rivera, Dianne Perry, Rachel Mower, Nicole Montano, Rock Kohli, Sam Kalidi, Sepideh Haftgoli, Jessica Gershen, Eric Feliciano, Marshall Factora, Melanie Bulujian, Robert Benny, Mike Basone, Aesop Aquarian, Julius Zagon, Saye Yabandeh, Molly Weiner, Ryan Phillip Thomas, Riley Thomas Stewart, Ella Pantoliano, Roni Meron, Todd Justin, Nikki Giavasis, Cheryl Cosenza, Monica Cabral, Christian Reeve, Latif Marotti, Sam Sagheb, Billy Concha, Larry Marko, Kristina Haddad, Lily Javaherpour, Edmund Lyndeck, Nicole Bennett, Conner Wiles, Eric Lamonsoff, Ray Garvey, Christopher Innvar, Kristen Lowman, Constance Barron, Kenneth Greenaway, Laurie Meghan Phelps, Blake Bertrand, Adria Tennor, Marjorie Loomis, Phoebe Dorin, Edith S. Wolfrey, Carol Schlanger, Norma Michaels, Bunny Levine, Susan Grace, Anna Berger, Cynthia Frost, Betty Murphy, Helen Siff, Maysoon Zayid, Gerry Del Sol, Yinon Sapir, Ori Pfeffer, Herzl Tobey, Bobby Tisdale, Kevin Grady, Tyler Spindel, Rick Gifford, Reuven Bar-yotam, Roni Levy, Ido Ezra, Guri Weinberg, Yossi Marshek, Ben Wise, John Paul Dejoria, Bruce Vilanch, John Mcenroe, Dina Doron, Sayed Badreya
    Yapımcı :Adam Sandler, Jack Giarraputo
    Görüntü Yönetmeni :Perry Andelin Blake
    Müzik :Rupert Gregson-williams
    Dağıtım :Warner Bros
    Süre :1 saat, 53 dk.
    Gösterim Tarihi :15 Ağustos 2008

Filmde bir İsrail komandosu, başka bir deyişle kalifiye bir mossad ajanını canlandıran Zohan (Adam Sandler) aksanı ve enterasan saç tarzıyla karikatürize edilmiş bir kahramana hayat veriyor. Kurşunların havada uçuştuğu bir İsrail askeri, komando eğitimi almış, her türlü silahı kullanacak yetkinlikte, yükseklerden atlayıp sıçrayacak kadar da hünerli.Operasyondan operasyona koşturan kahramanımız günün birinde asıl isteğinin saç kesmek olduğunun farkına varıyor ve kendini ölmüş gibi gösterip, soluğu New York'ta alıyor. Saç stilisti olarak kendine müşteri bulmakta zorlanmıyor ama sorunlar da peşini bırakmıyor.

Filmi dün izledim,bugün konu açasım geldi.öncelikle birçok amerikan propagandalı filmde olduğu gibi bunda da birkaç yerde uyuz olacaksınız.Filmde sakıncalı muhabbetler ve hatta sakıncalı sahnelerden bol miktarda var +13 dediğine bakmayın +18,ona göre filmi ortamında izlemeniz yerinde olur.Filmi beğenmeyenler çok ama bana güzel geldi.Bazı sahneler gerçekten koparıyor.Keşke konusunda İsrail-Filistin'den hiç bahsedilmeseymiş, işin içine siyasi bir öge sokulunca filmin tadı kaçıyor.Neyse iyi seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 23 Şubat 2018; 0:23:50 >

• Film abzürt komediden ibaret siyasi miyasiyi kafanıza takmassanız kafanızı dağıtabilirsiniz.Kaliteli komedi beklemeyin boş muhabbet aynı bizdeki Recep İvedik gibi sadece hoş zaman geçirmek için izlenilicek bir film...
  • Seyirlik bir film.

Bir filmden hayat dersi almayı beklemeyenler keyif alabilir.
  • Herşeyden önce Adam Sandler rolünün hakkını veriyor..
    Onun dışında Adam Sandler hayranlarının bile eh işte diyebileceği bir yapım,kendi adıma izlerken zevk aldığım bir filmdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

Film abzürt komediden ibaret siyasi miyasiyi kafanıza takmassanız kafanızı dağıtabilirsiniz.Kaliteli komedi beklemeyin boş muhabbet aynı bizdeki Recep İvedik gibi sadece hoş zaman geçirmek için izlenilicek bir film...

tarz olarak öyle ama recep ivedik'ten daha komik olduğunu söyleyebilirim.

edit:unutmadan,altyazının yeri başkadır fakat filmi TR dublaj izlerseniz daha eğlenceli geleceği kanısındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 5 Ocak 2009; 18:03:02 >
  • Bence güzel bir filmdi.Keyifli zaman geçirtir en azından
  • Adam Sandler komedi filmi çekmesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    It takes two ve a way out
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

Adam Sandler komedi filmi çekmesin.

Ya ne çeksin adam komedyen
    en çok komedi filmi çekiyor
  • Kuzenle ''So lets go'' diyip duruyoruz Bu arada filmi beğenmeyenler nasıl beğenmemiş bence çok hoştu
  • kötü film dvd sini dvix almaya indirmeye falan değmez..çok berbat..asla tavsiye etmem.
  • Adam Sandler'ın CLİCK filmi gibi filmi bir daha ne zaman gelir bilmiyorum açıkçası:(
  • quote:

Adam Sandler'ın CLİCK filmi gibi filmi bir daha ne zaman gelir bilmiyorum açıkçası:(

İlk 50 öpücük.
  • Filme hiç bulaşmayın derim.
  • quote:

Adam Sandler'ın CLİCK filmi gibi filmi bir daha ne zaman gelir bilmiyorum açıkçası:(

Clickde güzel bir "komedi" filmi sayılmazdı.
  • Adam Sandler var diye, indirip izleiştim, izlemez olaydım. Adam Sandler de bozuldu, artık.. Berbat bir film..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 6 Ocak 2009; 2:11:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

quote:

Clickde güzel bir "komedi" filmi sayılmazdı.

komedi-dram ağırlıkı bir filmdi bence çektiği en kaliteli filmdi...
  • Bitiremediğim ilk filmdi diyebilirm.Hem de Adam Sandler gibi bir oyuncunun filmi.
  • Gülmekten altıma ettiğim bir filmdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

Gülmekten altıma ettiğim bir filmdir

Enee! Konum zortlamış.

Edit: Neyse bari konuyu düzenleyelim. Zamanında pek özenmeden açmışız.

Edit 2: üşendim. Artık belki yarına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 21 Şubat 2018; 1:11:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.