Sabahtan beri epey bir beyaz eşyacı gezip ürün topladıktan sonra ürün yorumlarına bakmak için oturdum ancak ürünlerin tamamını bulamadim forumda bu yüzden listeyi paylaşmaya karar verdim.
@candogan62 ve @lazpanyol ürün yorumları simdiye kadar tüm satın almalarımda çok etkili ve yardımcı oldu, belki tekrar bir el atarlar diye düşündüm.
3 adet apart mutfakçığı için bu ürünlere bakıyorum - yani kendim kullanmayacağım kiraladığım yerlerde müşteriler kullanacak. Bu nedenle hem kullanımı kolay, dayanıklı hem de cep yakmayacak ürünler olmasına dikkat ediyorum.
Once her markadan aldığım ürün kodlarını yazacağım - sonra da kendi yaptığım karmanın listesinin umarım çok uzun ve anlaşılmaz bir mesaja dönüşmez.. (Vestel eklemiyorum mesela, hiç tavsiye edildiğiniz görmediğim için)
Bu marka ve ürünlerin dışında tavsiye edeceğiniz farklı ürün olursa önerilere açığım.
İhtiyacım olan ürünler: Ankastre Mikrodalga Set üstü 2li elektrikli ocak Büro tipi buzdolabı
HotPoint Buzdolabı 82948 MTAA 241 V (uzun) 79773 MFAA 1 (TK) Mikrodalga 82007 MWHA 222.1 X Ocak Yok
Bosch Buzdolabı YOK Mikrodalga HMT 75M651 HMT 75G654 Ocak PKC 345 E