Şimdi Ara

Yorumlarda + / - Oylaması Neden Kaldırıldı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir perakendecinin Galaxy Note 4 ön sipariş sayfası 4GB RAM'e işaret ediyor konusundan önce farkettiğim +/- yorum oylaması artık kaldırılmış.

    Oradaki yorumları buraya ekliyorum.

    KasAdam :

    İlk yorum . (Eksileri bekliyorum.)

    Edit: + - olayı kaldırılmış. Fail oldum.

    Kendi Yorumum :
    Donanım haberin firmalarla yapmış olduğu reklam anlaşmalarına etki eden yorumlardaki +/- uygulaması firmalara olumsuz etki yaratıyordu.Şikayet eden firma yetkilileri Dh yöneticilerinden bu özelliğin kaldırılmasını istedi.Çünki reklam anlaşması neticesinde yapmış oldukları ürün reklamları ne kadar çok negatif eleştri "+" oylanırsa o kadar çok firma ürün satışı ve imajı zedeleniyor olmasından ötürü dh'de bu özelliği kaldırmış olmalı.Hem kendi açılarından da reklam aldıkları firmalara iyi bir şey yapmadıklarını anladılar sanırım,firmalar şart koştular ya bu özelliği kaldırın reklam verelim yada kaldırmazsanız reklam vermeyiz gibisinden kırıntılar söylemişlerdir...
    Abi bu tarz şükela ayaklarını Dh'nin seneler evvel yapmış olduğu reklam tutuculuğunda görmüştük.Ankaranın meşhur bir pc satan dükkanının reklamı forumda varken üst yönetim o firmaya üyelerin eleştiri yorumlarını silen bir yönetim anlayışı vardı.Yani biz reklam alıyorsak kardeşim firmayı olumsuz eleştiride bulunamazsınız!Ha dh şimdi bu uygulamayı kaldırmış olsun ha 10 sene önceki yaptığı işgüzarlığı yapsın aynı hamurun suyu fark yok!
    Adamlar ticaret'te nasıl uyanıklık yaparız anlayışı ve etkileri...

    XtremeTechLover :
    + - olayı bu siteye girmemin asıl sebeplerinden biriydi :( zaten haberleri ingilizce ve flemenkce olarak okuyabilecegim, daha dogrusu cesitli dillerde okuyabilecegimiz binlerce site var zaten. Acikcasi artik kac kere girerim bilmiyorum.

    RushEpicsTR :

    Bu arada + - olayının kalkması iyi olmamış bazen yorumlarda okunan bilmeyen kişiyi yanlış yönlendirebiliyor siz sosyalleşelim diyorsunuz ama + ve - yi kaldırarak insanların yorumlarının beğenisine ve karşı çıkan tarafı ortadan kaldırıyorsunuz. haliyle donanımhaberin tam ihtiyacı olan şeyi yani siteyi olan hareketliliği kaybettiriyorsunuz. Ben sırf + ve - lere göre konu hakkındakitleyi kafamda çıkarırken. artık yorumları okuma ihtiyacı duymuyorum.

    İyi çalışmalar...

    Demiş arkadaşlar,bu konu hakkında açıklama oldu da haberimiz mi olmadı! Bu özelliği aktif ediyorsun nereden tepki aldında yorumlardaki +/ - özelliğini kaldırdın?







  • Forumda tadilat var 2-3 gündür. Geçici olarak devre dışı bırakılmıştır. Yakında eklenir yine.

    Sanki eskiden + - vardı. 2 senelik mazisi var. Siteye girmezmiş bazı arkadaşlar. Girmezsen girme. Aba altından sopa gösteriyor aklınca. :)Facebook'da da aynı muhabbet oluyor her yenilendiğinde. Eski facebook'u isteyen 1.000.000 kişi bulabilirim. Eski facebook'u istiyoruz cart curt. Bana kalırsa + - kökten kaldırılmalı ama dediğim gibi yakında tekrar eklenir özellik. Müsterih olun. Endişeye mahal yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaldırmışlar.
    Speed-Step:
    Arkadaşlar Merhaba,
    Artık artı eksi yok zira varlığında fanatikler nedeniyle insanlar fikir paylaşmaya korkar hale geldiler. Karşı fikirlere tahammülü olmayanlar sadece karşıt görüş yer aldı diye düzgün bilgi paylaşımlarını eksiye boğar oldular.
    Artık eskisi gibi konu hakkında fikri olan fikrini paylaşacak. Amacı en üste çıkayım başka bir şey olmasın diyenler ise bu sistemde yer bulamayacak.
    Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • Bu konuda:http://forum.donanimhaber.com/m_96033906/f_//tm.htm#96033906 toplaşırsak belki geri koyarlar.
  • Sistem, Ana sayfa haberlerinde Mesut Çevik'in de ifade ettiği üzere çekincelere, suistimallere ve yorum kalitesinde düşüşe neden olduğundan ötürü kaldırıldı. Diğer bölümler için sistem halen uygulamada lakin Ana sayfa haberlerine tekrar entegre edileceğini sanmıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ANDREI

    Sistem, Ana sayfa haberlerinde Mesut Çevik'in de ifade ettiği üzere çekincelere, suistimallere ve yorum kalitesinde düşüşe neden olduğundan ötürü kaldırıldı. Diğer bölümler için sistem halen uygulamada lakin Ana sayfa haberlerine tekrar entegre edileceğini sanmıyorum.

    Düzeltelim, anasayfa haberlerinde özellikle incelemelerde google indexleri dikkate alındığında gelen kullanıcıların olumsuz yorumları görüp REKLAm YAPTIRAN FİRMALARIN ürünün pazarlamasını olumsuz etkileneceğini gördüğümüz için kaldırdık olmalıydı sanırım, nasılsa tüm yorumları okumaya üşenirler -/+ varken x kadar kişi hak vermiş demekki doğru gibi söylemlerde olmaz

    Hali hazırda pohpoh editörlerimize en ufak bi eleştiride gelen onlarca tepki - oylarda kend hatasını aramak yerine böyle bişeyede başvurmuş olabilirler

    Veya sistemi yararlı bulmamışlardır, işe bakki sadece anasayfada kalkmış

    yada sizin dediğiniz gibidir

    ihtimal çok :)

    Edit: Mesut beyin yorumunu şimdi gördüm bu ne yaman çelişkidir ki ilk mesajda - oy seçeneği yok sanırım kendisi yorumlara çok takıldı halbuki gelen yorumların hep olumlu hem olumsuz olacağını bilmeyecek kadar acemi bir editör de değil kendisi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mq1n -- 16 Ağustos 2014; 21:38:55 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.