Şimdi Ara

Yorumlar??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 17 jant essek yapar arabayi diye dusunuyorum ben arkadaslar.Ama agirligi 2 kg yi gecmeyen jantlar varmis bilgisi olan varsa bir zahmet
  • walla naap yap o jantlari degistir .. yukarda arkadas sade bi 206 nin resmini koymus onun jantlari da ii git bayiden orginalini al bundan 1000 kat daha iidir :))
  • Bende qs vardi.Onun jantlarini seviyodum.Bunu alinca peugeot a fiyati sordum.4 une 2 milyar fiyat cektiler.RC Jantinada 5 milyar isterler heralde
  • washhhhhh harbi ii istiolarmis :)) ben sadece oneri olarak soledim ama USA den getirtebilirsin jantlari daha ucuza patlar belki :)) tam bi fikrim yok sadece oneri biliosun USA modification olayinda 1 numara orda bi suru seyler var eger ii bi site bulursan belki getirtebilirsin turkiye ye .. :) sadece fikir :)
  • 17 e cikarirsam hafif olmasi lazim onlarda epey tuzlu fiyatta.Bilgilenmek lazim.Arabayi dikiz aynasindan goren yol veriyo sonra gecemiyorum.Piyasadaki 17 lerden koysam dahada yavaslayacak.Yavaslamazsa 19 bile koyarim
  • sen en iisi nos tak
  • Valla onu yapcam bu gidisle.Chip taktik ikde bir beyni kilitliyodu.Cikarttik.Turbo koysak araba zaten turbo dizel.Turbonun ayariyla oynasak o da fazla bir sey kazandirmiyo...
  • önden çok pis bakıyo...
  • az kollu büyük bi jant ve yay lazım
    bide bence ön tampon biraz fazla büyük olomuş,biraz daha dar olsa daha güzel olurmuş,onun dışında far kaşlarını da sevmiyorum,kaputu uzatsan daha hoş olur
  • Kaslari ben istememistim zaten arabaya ben optik far dusunuyodum..Ama arabayi almaya geldigimde oyle gorunce hosuma gitti
  • jantlar el arabası tekerleği gibi küçük duruyor bence tek kötü yanı jantlar
    böyle dışa doğru çıkık geniş ince kolları olan bir jant aracı tamamlar gibi geliyo bana
  • walla güzel olmuş ama tek kusuru arka stop lambaları onları değiştirirsen daha güzel olur bence onun modasi geçti şefaf takarsan iyi olur

arabanın dışı gibi içi nasil acaba varsa foto gönderirmisin
  • Gerçekten tümüyle faça olmuş. 206'ların bana göre Ön farları hep sırıtırdı. Kaş 4/4'lük göstermiş.
  • eywallah...Seffa stop yoldatakacam en kisa surede onu...
  • Beyler ben anlamıyorum biraz ögünlük birazda kalite olsa ya su mod işleri

Bakın ne guzel 206 wrc wardı al bunu ornek bunu yap arabaya 30 milyar weriyola body ye 2000-4000 i çok goruyorlar

Al yanınada 17" oz jant yada bak dışarıdaki tune sitelerine ama kaliteli olanlara neler yapıyorlar

Yanlış anlama benim sana değil sitemim sisiteme yani biraz seçici olalım arkadaşlar

Bilmiyorum ama jantlar hiç olmamış boddede bir suru rahat gorulen işçilik hataları war

Ayrıca yan spoillerler çok buyuk roket atar gibi arabayı bir garip gostermiş

On panjurun olması gereken yerde hatalar war wede fiber dalgalı biraz

Sana tavsiyem sok at bu kiti git hazır kiler al 206 yı bilmem ama 206 nında zender gibi bir mod cusu wardır

Pro cozumlele ılgılen diorum ucuz mal alıcak kadar zengin olmayın diorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lakerman

eywallah...Seffa stop yoldatakacam en kisa surede onu...

Ya bunuda anlamıyorum ben şeffaf almış herkez takıyor artık

Bu farlar benim bildiğim lexus sty denir hadi neyse

Ama herkez aynı şeyi yapıyor resmen modlu 206 ar birbirinin aynısı sanırsın fabrikadan çıkmışlar

Biraz ogun olalım hrkez şeffaf takıyorsa sen maskeli tak değişik olun biraz

Ben arkadaş çevremde aynı ayakkabıyı aldı diye yuhlanna insanlar gorddum bakıp yapmayın seçici olalım endimiz bişiler yapalım...
  •  Yorumlar???

Yorumlar???

Yorumlar???

Yorumlar???

Yorumlar???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 20 Mart 2005, 14:54:00 >

• sari 206 nin arkasi woswosa benzemis bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

quote:

Orjinalden alıntı: Lakerman

eywallah...Seffa stop yoldatakacam en kisa surede onu...

Ya bunuda anlamıyorum ben şeffaf almış herkez takıyor artık

Bu farlar benim bildiğim lexus sty denir hadi neyse

Ama herkez aynı şeyi yapıyor resmen modlu 206 ar birbirinin aynısı sanırsın fabrikadan çıkmışlar

Biraz ogun olalım hrkez şeffaf takıyorsa sen maskeli tak değişik olun biraz

Ben arkadaş çevremde aynı ayakkabıyı aldı diye yuhlanna insanlar gorddum bakıp yapmayın seçici olalım endimiz bişiler yapalım...

Ben bu arabanin disini jantlar haric 900 ytl ye hallettim.Ben bir tampona 1.5 milyar sayamam.Herkes takiyo diye zevkimden vazgecemem.Seffaf stoplari takicam..Zevk meselesi bu.Benim tamponlarim ilk defa benim arabama takildi..Ayrica ozgunluk diyosun sonrada wrc den bahsediyosun ne alaka ben anlamadim???

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.