Şimdi Ara

Yorekok'un gerçek yüzü ve aslında onun da primci olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi bütün YouTube Türkiye mı çalıntı olur. Bu nasıl iş ülkede herşeyin çakmasını yapıyoruz.

Yorekok u orjinal bir kanal sanmıştım ama leafy nin aynısı. Başlangıç aynı, oyun oynaması aynı, eleştiri yaparken arkaya koyduğu şişman adam bile aynı. Bu kadar kopyacı nasıl oluyoruz anlayamıyorum.

Özgün kanal olarak bildiğim sadece porçay ve zena var, onlarında ne olduğu belli değil.
  • stolk iyi beyler stolka bakın
  • Bende geçenlerde bir amele elemanın vasıtasıyla öğrendim yorekok kanalını amele elemam hahaha diye gülerken benim yüz kaslarımda oynama bile olmuyordu konuyu açan arkadaşın bahsettiği yaş seviyesine uygun boş videolar hazırlayan birisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shoegazer

stolk iyi beyler stolka bakın

Senin mesajınla öğrendim şu an izliyorum ve sevdim.Bakın açın ikisini karşılaştırın bir tarafta yorekokun bu cok boktan,bu ne lan böyle şey mi olur sözlerinden öteye geçemediğini izleyin bir taraftan da bu adamın eleştirilerini izleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Hepsi primci. Bana söyler misin hangisi primci değil?

Pintipanda

• Stolk efsane ya umarim bozmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zerre kadar haz etmem yorekok kanalindan bana gore cop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazerBülbül -- 6 Ocak 2017; 18:38:54 >
  • Leafy çakması csgo surf bile yaptı geçen.
  • Belli bir kitle tarafından tanınmak, eğlenmek ve bir miktar para kazanmak için yapıyor hemen hemen hepsi.

Son olarak Zena isimli kanala denk geldim. Diğer Youtuberlarla alay ediyor, saçma sapan şeyler yapıyor. İzlenesi ama para için yaptığı ortada maalesef.

Amman İlkay Zaman izleyeyim yeter bana :D Adamın paraya ihtiyacı yok. Eğlenmek ve Bilgi vermek amaçlı çekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Belli bir kitle tarafından tanınmak, eğlenmek ve bir miktar para kazanmak için yapıyor hemen hemen hepsi.

Son olarak Zena isimli kanala denk geldim. Diğer Youtuberlarla alay ediyor, saçma sapan şeyler yapıyor. İzlenesi ama para için yaptığı ortada maalesef.

Amman İlkay Zaman izleyeyim yeter bana :D Adamın paraya ihtiyacı yok. Eğlenmek ve Bilgi vermek amaçlı çekiyor.

Hocam İlkay Zaman'ı ben de severim fakat o da boşuna evinden çıkıp orayı burayı gezip video çekmiyor onun da kazancı var.Önemli olan nasıl kazandığı o adam çıkmış video çekiyor bilgi veriyor kazanıyor , bir başkası oyun oynuyor video çekiyor kazanıyor, biri makyaj yapıyor kazanıyor bunlarda bir sorun yok fakat yorekok napıyor milletle dalga geçip prim yapıyor. Hakkıyla kazanana laf yok ama hem haksız kazanç sağlayıp hem de oraya buraya saldırıyorsan orda bir sorun var.

• skyfor kullanıcısına yanıt
    Hocam, ben şu açıdan baktım: Adam Amerika'ya yerleşmiş iyi bir para kazanıyor. Evi, arabası vs her şeyi var. Youtube'dan gelen para onun için çerezliktir. Ama diğer Youtuberlara bakınca ailesiyle yaşayan, öğrenci kişiler. Gelen para onlar için önemli. Böyle bir kıyaslama yaptım kafamda ne kadar doğru olur bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Abi bütün YouTube Türkiye mı çalıntı olur. Bu nasıl iş ülkede herşeyin çakmasını yapıyoruz.

Yorekok u orjinal bir kanal sanmıştım ama leafy nin aynısı. Başlangıç aynı, oyun oynaması aynı, eleştiri yaparken arkaya koyduğu şişman adam bile aynı. Bu kadar kopyacı nasıl oluyoruz anlayamıyorum.

Özgün kanal olarak bildiğim sadece porçay ve zena var, onlarında ne olduğu belli değil.

tek orjinal içeriklerimiz : ERCİK - arıza adam - komedyshow

• Fikir orijinal değil ama içerik güzel. Severek izliyorum.
    Fakat bazı kanallar var, yaptıklarını hiç beğenmiyorum. Onları izlemiyorum mesela. Sana da aynı şeyi yapmayı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Hepsi primci. Bana söyler misin hangisi primci değil?

Dost kayaoğlu , Donanımcıbaba , Geekyapar ve daha adını sayamadığım onlarca güzel insan . Bu kanallar youtube türkiyenin seviyesini yükseltiyor zaten .
  • Gercekten yaptığı işi hakkiyla yapan kaliteli iki kanal var takip ettiğim:

Stolk ve Barış Özcan

• Cidden soruyorum oturup baştan sona kadar şu videoları izliyor musunuz?
  • İlk videolarını beğenmiştim ama son zamanlarda gereksiz eleştiriler yapmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Belli bir kitle tarafından tanınmak, eğlenmek ve bir miktar para kazanmak için yapıyor hemen hemen hepsi.

Hocam İlkay Zaman'ı ben de severim fakat o da boşuna evinden çıkıp orayı burayı gezip video çekmiyor onun da kazancı var.Önemli olan nasıl kazandığı o adam çıkmış video çekiyor bilgi veriyor kazanıyor , bir başkası oyun oynuyor video çekiyor kazanıyor, biri makyaj yapıyor kazanıyor bunlarda bir sorun yok fakat yorekok napıyor milletle dalga geçip prim yapıyor. Hakkıyla kazanana laf yok ama hem haksız kazanç sağlayıp hem de oraya buraya saldırıyorsan orda bir sorun var.

Birini savunup diğerini yermek bana göre değil fakat eleştirdiği adamların çok iyi işler yapmadığı ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 8 Ocak 2017; 16:1:33 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.