Arkadaşlar muhakak Yonjada karşı cinsle tanışmak için bir çok mesaj atıyorsunuzdur. yonja olmazda başka bi arkadaşlık sitesi olabilir. Bunların çoğu hüsranla bitiyor. Bi cevap bile yazmıyorlar. Siz neler yazarsınız ilk mesajda ? En başarılı kız düşürme replikleriniz nelerdir ?
sen topraktan mısın gerçek misin sana dokunmak istiyorum
rock'n coke gibisin çadır kurmak istiyorum
- Merhaba. İniş izni var mı?
- Sen anana in...
böyle başlaya bilirsin...
Slm nbr
Profile bakıpta beğendim bir yanını bulursam ona göre iğne sözlere konuştururum
1,86 boy Sarı saç Mavi Göz Kaslı vücut Baklava dilimleri seklinde karın. 15 dk boyunca yapabilme. Karsı cinsi multiple orgasm edebilme özelligi. Neyse ben kendimden cok bahsettim sıra sende ? de gelir oltaya.
1,86 boy Sarı saç Mavi Göz Kaslı vücut Baklava dilimleri seklinde karın. 15 dk boyunca yapabilme. Karsı cinsi multiple orgasm edebilme özelligi. Neyse ben kendimden cok bahsettim sıra sende ? de gelir oltaya.
budur
verir misin ? hayır vermiyceksen cevap yazma
quote:
Orjinalden alıntı: .KillDevil.
bu güzeldi yok mu arkadaşlar başka yaratıcı mesajlar aklına gelen
valla hiç öyle bir girişimde bulunmadım
quote:
Orjinalden alıntı: japon dostu
valla hiç öyle bir girişimde bulunmadım
aynen ben de..işim olmaz.. sevmem böyle şeyleri
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme