Şimdi Ara

Yönetimin dengesizliği mi ? Düz tabanlık mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkiyede bütün takımlara karşı sert oynanıyor ama en fazla sakatı gs veriyor.
    Demekki bir çarpıklık var.

Alınan oyuncuların bazıları çeşitli sebeplerden oynadığı takımda istenmeyen, verim alınmayan
    örneğin çıt kırıldım veya müzmin sakat
    yeterince idman yapmadığından dolayı kolay sakatlanan futbolcular olabilir.

Bir mehmet yıldıza özellikle de umut buluta bakıyorum bir de diğer forvetlere bunlar her zaman deli gibi çalışan forvetler
    ve sakatlanmıyorlar.Ben 3 senedir senelik 15 gol ortalaması olan umutun sakatlandığını görmedim aslında adam kendini yırtıyor resmen.
    Mehmet yıldız veya baroşun başına gelen bacak kırılmalarını felan tabiki es geçiyorum bunlar çok önemli sakatlıklar çalışmayla alakası yok.

Bence gs nin kondüsyoner ve sağlık ekibinde bir prblem var.Yapılan transferler de biraz ezbere transferler.
    Niteliğe değil niceliğe bakılıyor.

• Bence sezon başında hiç olmazsa bir tane yerli forvet alınmalıydı veya eldeki gönderilmemeliydi..anadolu takımlarında bile en az 4 tane forvet var
  • kewell diyorum susuyorum
  • Bir aksiliktir gidiyor. Futbolcularımız sırayla sakatlandıktan sonra bugün de Özhan Başkan yoğun bakıma kaldırılmış. Allah ona ve tüm hastalara şifalar versin.
  • Bir düztaban varsa o da Polat ve ekibidir. Dünyaların gördüğünü bu adamlar göremiyor. 2 tane kiralık transferi ile kendini fenomen sanan , başarısızlıkları rakip takımların topçularına kasap iftirası atarak tirbün popülüzmi yapan yöneticiler üçün biri gitti...Kaldı iki.Onunda biri zaten 18 şubat akşamı yüzde milyon bitecek. Kalan ise 25.haftaya kadar bu yönetime yeter. Mart sonu kongre kazanılırsa değmeyin Polat ın keyfine..... Vah garibim taraftara...2 yıl daha gitti çöpe...

Ciddi adamlar,tirbün popülüzmi yapmayan gerçekleri görerek ayağını yorganına göre uzatıp taraftara samimi. futbolu iyi bilen, transferi Tirbüne değil geleceğe yapan adamlar bu Kulüpte yönetime gelmediği sürece başarı hayal....

Bu takımın bu sene bırakın şampiyonluğu bu görüntüsü ile ikinci bile olabileceğini düşünmek hayalcilik olur......

• quote:

Orijinalden alıntı: determinanty

Bir düztaban varsa o da Polat ve ekibidir. Dünyaların gördüğünü bu adamlar göremiyor. 2 tane kiralık transferi ile kendini fenomen sanan , başarısızlıkları rakip takımların topçularına kasap iftirası atarak tirbün popülüzmi yapan yöneticiler üçün biri gitti...Kaldı iki.Onunda biri zaten 18 şubat akşamı yüzde milyon bitecek. Kalan ise 25.haftaya kadar bu yönetime yeter. Mart sonu kongre kazanılırsa değmeyin Polat ın keyfine..... Vah garibim taraftara...2 yıl daha gitti çöpe...

Ciddi adamlar,tirbün popülüzmi yapmayan gerçekleri görerek ayağını yorganına göre uzatıp taraftara samimi. futbolu iyi bilen, transferi Tirbüne değil geleceğe yapan adamlar bu Kulüpte yönetime gelmediği sürece başarı hayal....

Bu takımın bu sene bırakın şampiyonluğu bu görüntüsü ile ikinci bile olabileceğini düşünmek hayalcilik olur......

Bravo hocam son noktasina kadar katiliyorum.
    Canaydin son döneminde bunlar klubu kendileri baskan gibi yönettiler o dönemde Sezgin ve at kuyruklunun aldigi her adamin hali ortadadir Barusso, Bouzid, Carusca, Linderoth, Lincoln, Nonda.
    Nerden baksan son 3 bucuk senedir klubu bunlar yönetiyor zaten.
    Stat isinde halimiz ortada güya stat geciktigi her gün icin tazminat vardi ortada bir sey yok.
    Alinan yerli yabanci oyuncular ortada sürekli bitmek bilmeyen sakatliklar ortada.
    Hedefimiz avrupa diyipde gecen sene Meira bu sene Nondayi yollayan yerlerine adam almiyan bunlar.
    Transfer yapmadan önce oyuncusu ile konusup anlasmayan bunlar yaziktir be Nonda iyidir kötüdür tartisilir bize sampiyonluk kazandirmis birisi madem oyuncu alma niyetiniz var adama daha öncden söylenilmesi gerekmiyormuydu, Linderoth ayni sekilde illa adamlarin gelmesimi beklenmeliydi.
    Bunlar simsarlardan oyuncu listesi aliyorlar olursada ne yapalim su gitsin madem diye yöneticilik yapiyorlar.
    Galatasarayin son 2 transferi rezilliktir 2 oyuncu aliyorsun ama takimda kime yolliyacagini dahi bilmiyorsun, hadi Emre güngör icin bunlar Neil transferinden önce saglik raporu bile almamislar daha onu geciyorum.

• Spordan,futboldan,matematikten bihaber lise tayfası doluşmuş yine , hayır bunlar gördüklerini okuduklarını da anlamıyor ona yanıyorum , 100-150m euro,dolarlık gelirler ekleniyor klübe , yılların çilesi stad yükseliyor , klüp başkanı 3kuruşluk oyuncu için menajer kapısında 3 saat beklemiyor dolandırıcılardan medet umup iş yapmaya girişmiyor , tüm dünyanın tanıdığı oyuncu,teknik ekip,personelleri getiriyor yine yaranamıyor "çakma ergenekoncu lise tayfası"na.

Hele hele şu Meira hakkında atıp tutanlar var inanılır gibi değil.Meira'yı 6,5m euro'ya itelemek bu yönetimin en büyük başarılarından biridir , Gs tarihinin en büyük hayalkırıklıklarından birini aldığının üzerinde fiyata satarak büyük iş yaptılar ve biz Meira yok diye değil çok sevdiğiniz Nonda yine yine yine kaleciyle karşı karşıya atamadığı için elendik Hamburg'a , atamadığı pozisyonun arkasından Emre Aşık kırmızı kart gördü.

• Hakem de az ....... yapmamıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

quote:

Orijinalden alıntı: FB190762

nonda diyorum başka bişey demiyorum

neden yollanır sakat olanların sözleşmesini dondur veya francoyu yolla

Yetti artık ya 1000 kere aynı şey söylendi. Televizyondaki sözde futbol dahileride aynı şey söylüyor. Sanki Nonda iyi oynuyorduda, gönderdiler. Yaptığı hiçbir şey yoktu. Bi koşu yaparsın, defansı yorarsın falan yok. En iyi yaptığı topu saklamaktı onuda yapamıyordu artık.

Baros'un yormadığı defanslar karşısında Nonda birşey yapamaz. Heleki Avrupa'da hiçbirşey yapamaz. Bunu anlamak için çok zeki olmaya gerek yok, ligin başladığı haftadan itibaren Galatasaray'ın maçlarını seyreden biri bunu çok kolay fark edebilir. 10 haftaya kadar gol kralı Nonda, 10.haftadan sonra fısss Nonda. Neden acaba ?

Benim anlamadığım şey neden altyapıdan futbolcu almadıkları. Çıksın Cem Sultan oynasın yahu. Ne kadar kötü olabilir ki ?

Sinirlenme Mexesim.

Ben eminim ki Cem Sultan'ın bir eksikliğini görüyor teknik heyetimiz ki kadroya almıyorlar.

Belki de sene başındaki kampta önplanda olmadığı içindir. Altyapıda çok genç olan bir oyuncuyu böylesine şiir gibi oynanması gereken sistemde sahaya atmak doğru olmayabilir. Kariyerini başlatmadan bitirebiliriz.

Seneye Rijkaard sene başı kampında Cem Sultan'ı özellikle dener sisteme ısındırır, ondan sonra Cem Sultan'ı görürüz Aslantepe çimlerinde.

• Ulan Meira icin haftalarca topu oyunu iyi sokuyor diye gecen sene ahkam kesenler sonra Meiranin foyasi ortaya cikinca zamaninda Meira kötü diye salladiklari kisilere ithamda bulunmaya baslamislar.
    Meira 5 para etmez adamdi alan kim ? bizmiyiz kendileri iyi diye aldilar aldiklari parayada güya yolladilar burada sorun adam yollarken ne hocanin haberi vardi nede yerine adam vardi.
    Nonda konusunda gelince cok biliyorsunuz 17 18 gol atmis adam oynadigi mac sayisi dakikasina vurursaniz ortada hersey iyimi oyuncu degildi güven vermiyordu hersey ok ama yolliycaksan yerine adam alicaksin 1 tane degil 2 tane almak zorundasin hatta cünkü garanti para verdigin sahis zevkine kendini düsünü ameliyat oluyor parasi garanti nede olsa elinde adam yok. Burda Nonda iyi diyen yok Nonda 1 iyi 1 kötüydü o yüzden Türkiyeye geldi zaten zamaninda ama ihtiyac olmasi ayri olay.
    Burda ahkam keseceginize önce su soruyu cevaplayin yönetim 3 tane yabanci oyuncu alirken 2 oyuncunun yollanmasi 1 tanesinin saglik raporu hakkinda bilgi almasi biraz gec olmadimi ?
    Sizin gibi cok sey biliyor gözüküpde bilmiyen kisilerle tartismak icin illa GS nal toplamasimi gerekiyor Emre güngör madem iyilesti Neili alma aci ama gercek bu sekilde ha ilacda olmadi 4 macta gol yememiz ayni devam ediyor zaten sorun sadece defans degildi ama hakkini gereken yere kullan haberleri yoktu oyuncunun durumundan. Gelelim Nonda ve Linderotha ayip degilmi peki 2 adamada yarali yada yararsiz okadar bekletmeleri bu adamlari hersey plansiz degilmi sadece oyuncu getirmeklemi yönetim iyi oluyor ?
    Gelirler falan artmadi kimse sallamasin yayin ihalesi seneye fayda eder artan gelir sadece bitmemis statdan alinan isim hakki ve satilan localardir ama bu sonraki yönetimlere bomba birakir atmayin bilip bilmeden zaten bir ... da bildiginizde yok.
    Ne hikmetse sadece geliri artan Gs sallamayalim Türkiyede gelirler sadece sampiyonlukda ürün satislari yada iddaa yada yaiyn ihalesi varsa o sekilde artiyor aksi takdirde bilmem kac seneyi bu sekilde pazarlayarak ama bununda sonrasida oluyor.
    Seneye Rijkard falan olmiyacak onuda kafaniza koyun.

• mancukya

Hocam samimi şekilde sana birşey sorucam.
    Devre arasında Polatın yerinde sen olmuş olsaydın ne yapardın?

Baros sakat, Kewell sakat, Nonda çok formsuz sürekli gol kaçırıyor. Ve bütçende oldukça kısıtlı, hatta yok neredeyse. Kısıtlıda bir zaman var.

Bu haldeyken yapacağın hamleleri söylermisin?

Bunu bana söyle, bende seni net şekilde anlayayım, olaya nasıl baktığını çözebileyim.
  • mancukya kardeş yine sıkmaya başlamışsın , herdaim bilmeden yalan yanlış sıkıp zırvaladığından sorun yok ,

-Meira topu iyi oyuna sokuyordu zaten orada sıkıntı yok
    -Meira topu iyi oyuna sokuyor diye savunanların arasında ben yoktum

Bu iki sallamanın üzerine yazalım.

Meira'dan büyük işler bekleyenler ben de dahil pekçok kişi mesajımda da yazdığım gibi büyük hayalkırıklığı yaşadılar , bu büyük hayalkırıklığını 6,5m euro'ya itelemek büyük başarıdır , anladikos?

İki mesaj arka arkaya bilmediğin konularda zırvalama , iki mesajında yalan yanlış bişey görümüyeyim , şaşırt artık bizi
  • Takımda forvet kalmadı.Bence Kewella kardeşim senin sözleşmeyi donduralım.Sezon sonu Nondayı gönderecez yıllık 2.milyona anlaşalım deseydik olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

mancukya

Hocam samimi şekilde sana birşey sorucam.
    Devre arasında Polatın yerinde sen olmuş olsaydın ne yapardın?

Baros sakat, Kewell sakat, Nonda çok formsuz sürekli gol kaçırıyor. Ve bütçende oldukça kısıtlı, hatta yok neredeyse. Kısıtlıda bir zaman var.

Bu haldeyken yapacağın hamleleri söylermisin?

Bunu bana söyle, bende seni net şekilde anlayayım, olaya nasıl baktığını çözebileyim.

Arkadasim Polat 1 senedir baskan gözüksede Canaydinin son 2 senesinde klubu baskan gibi yöneten kisidir.
    Bütce kisitli falan degil 30 kere ayni seyi yaziyorum Barusso, Bouzid, Carusca, Linconl, Linderoth, Nonda maliyet 25 milyon euro bu adamlarin hepsini Polatin basa getirdigi Haldun ve Sezginin eseridir iyi oynar kötü oynar bunu tartismiyorum ama 6 da 0 varsa demekki bir seyler hatali yapilmis.
    Baros transferi en iyi basarili yaptiklari istir ondada malesef gördük garanti para alan oyuncu Galatasarayi salladi umurunda olmadi gitti ameliyat oldu gereksiz yere konusmaya gerek varmi ?
    Gelelim Kewell olayina Kewellin durumunu bilerek aldilar adamin hastaligini takim oyunu degil kisisel birseyler katabilecegini bilerek aldilar Kewell tek yönlü oyuncu ama teknik adam.
    Nonda sezona iyi basladi oynatilmadi takim icinde zaten birbine pas atmayan adamlari yada kendine oynayanlari hepimiz biliyoruz Elanoya aynisini yaptilar, Keita harici Nondaya dogru top veren adam yoktu özellikle Arda ve Kewell kac macta bunu yaptigini iyi biliyorum vermiyorlardi.
    Neyse ben Nondanin gitmesine inan üzülmedim, Linderotada benim anlamadigim ve sacma gördügüm olay basit 3 tane transfger yapiyorsun 2 tane oyuncuyu bosaltman gerekirken oyuncular geliyor kimin gidecegi belli bile degil benim kizdigim nokta sadece bu plansiz amacsiz sekilde göz boyama yapilmasi.
    Emre güngör durumu 1 bucuk sezondur hepimiz biliyoruz bu zati muhterem icin sezon basinda adam gibi saglik raporu alinmadi sürekli sakat gecirdi neticede sakat olmasinin sebebide belli kendine iyi bakmiyor bir adam 4 5 kez macta iyilesip sakatlanmaz gecen sene Hasanin 100 kilo olmasi gibi bazi seyler ortada ama bu zat iyilestiyse kendine ceki düzen varsa Neil transferide gerek yok baska noktaya kullanilmaliydi.
    Neticede defansda kisa boylu seri biri gerekiyordu ama Galatasarayin gol yeme sorunu baska yerde defans ve kaleci degil sadece.
    Ben takimda sistemin oturmuyacagini o sistemin tutulan iyi bir sistem olmadigini cok iyi biliyorum, yönetimin isleri profesyonelce degilde show amacli yaptiginida hoca secimleri ve su ana kadar gördüklerimizle iyimser görmüyorum.
    1 Gs klubunun gelirleri artmadi bazilari palavra sallamasin (Türk Telekom isim hakki ve stat loca satislari ile Gs bilmem kac senesi satildi yani yönetim degisirse gelen yandik diyecegi bir ortam)
    2 Gs hoca oyuncu secimleri ve gidisati Fb örnegi sunuyor
    3 Rijkard kariyerli hoca olmasi demek gittigi her yerde basarili olmasi demek degil, basarili bile olsa elestirilmesine engel teskil etmez.
    Son olarakta burda bazi arkadaslarla ters düssemde düsüncelerine saygiliyim ama malesef takim basarisiz oldukca salliyan olmiyan seyleri kafasinda kuran ve sacma sapan taraftarlik bestesi zirvalayanlara karsi sözlerim sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

mancukya kardeş yine sıkmaya başlamışsın , herdaim bilmeden yalan yanlış sıkıp zırvaladığından sorun yok ,

Meira'dan büyük işler bekleyenler ben de dahil pekçok kişi mesajımda da yazdığım gibi büyük hayalkırıklığı yaşadılar , bu büyük hayalkırıklığını 6,5m euro'ya itelemek büyük başarıdır , anladikos?

İki mesaj arka arkaya bilmediğin konularda zırvalama , iki mesajında yalan yanlış bişey görümüyeyim , şaşırt artık bizi

Meirayi kaca aldilar Almayadan ve adam neticede Portekiz milli takim oyuncusu damgasi vardi burda basari yada basarisizlik yokki. Bir oyuncuyu aldigin paraya satiyorsun sana faydasi olmuyor ve satilmasini basari gösteriyorsun.
    Ayrica sende is yapmiyan oyuncu baska yerde yildiz olabilir o ülke yada takimin sartlari yada oyuncunun kendini gelistirmesi gibi Meira olayindan sonra Gökhan gibi ayni tarz adami almakta dogru size göre belese aldik ya 800 bin ytl oyniyan adami 2 milyon euro senelik vererek.
    Vaypcnet esasinda o söz senin icin degildi seninle cok tartistik zamaninda seninle sana sunu söyleyim Futbolun Fsini bilmiyorsun gecen sene hakli ciktim her konuda bu senede öyle olucak sen kendi dünyanda devam et ama benden uzak ol sana karsi terbiyeli olacagimi falan sanma.

• benim anlamadığım devre arasında baros ve kewell'ın sakatlıkları ortadaydı başka forvet oynayacak bi baba yiğit olmadığına göre olmadığına göre avrupa ligine yönelik bi çalışma neden yapılmadı?

ama yine de yönetimin başarısızlığından ziyade şanssızlık daha ağır basıyo takımda.
  • bence yönetimin tek hatası leo yu tutup nondayı göndermektir ki o konuda da sözleşmede ki mevcut tazminat işi bozan etkendi ....onun haricinde adnan polat ve ekibi bence son yılların en iyi yönetimi ... faruk süren döneminden itibaren çok kötü yönetildi galatasaray ... adnan polat şimdilik ufak tefek hatalarına rağmen klübü gayet iyi idare ediyor ... böyle bir ekonomik durumda bundan daha iyisini istemek aç gözlülük olurdu ....
  • Terbiyeli olup olmaman umrumda değil , senin haklı çıktığın lafına ........ gülüyorum.

Sen hemen her konuda bilmeden evet bilmeden sallayıp zırvalayan biri olarak burada yeterince işin doğrusunu öğrenme şansına sahip olmuş birisin , yine işin doğrusunu öğrenmek varken boyundan büyük de bir iddia atmışsın ortaya.

Meira'dan 1m euro civarı kar edildi eğer yanılmıyorsam ama mevzu ondan kar etmek de değil.Sen şimdi diyorsun ki "Fb takımı Guiza'yı aldığı fiyat olan 14m euro'ya itelerse bu başarı değildir." öyle mi?
    quote:

Orijinalden alıntı: mancukya

quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

mancukya kardeş yine sıkmaya başlamışsın , herdaim bilmeden yalan yanlış sıkıp zırvaladığından sorun yok ,

Meirayi kaca aldilar Almayadan ve adam neticede Portekiz milli takim oyuncusu damgasi vardi burda basari yada basarisizlik yokki. Bir oyuncuyu aldigin paraya satiyorsun sana faydasi olmuyor ve satilmasini basari gösteriyorsun.
    Ayrica sende is yapmiyan oyuncu baska yerde yildiz olabilir o ülke yada takimin sartlari yada oyuncunun kendini gelistirmesi gibi Meira olayindan sonra Gökhan gibi ayni tarz adami almakta dogru size göre belese aldik ya 800 bin ytl oyniyan adami 2 milyon euro senelik vererek.
    Vaypcnet esasinda o söz senin icin degildi seninle cok tartistik zamaninda seninle sana sunu söyleyim Futbolun Fsini bilmiyorsun gecen sene hakli ciktim her konuda bu senede öyle olucak sen kendi dünyanda devam et ama benden uzak ol sana karsi terbiyeli olacagimi falan sanma.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.