Şimdi Ara

Yönetimi nasıl buluyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1)Trabzonspor yöneticilerini nasıl buluyorsunuz?
    2)Sizce bizi yönetecek kapasiteleri varmı?Hayır
    3)Şenol hocaya yeterli destegi veriyorlarmı?
    4)Yeterince profesyonel yöneticilik yapabiliyorlarmı?
    5)Umut konusunda kim hatalı?
    cevap:
    1)Trabzonspor kulübü layıkıyla yönetilmiyor
    2)Hayır
    3)Şenol hoca çogu kez tek başına bırakılıyor.Bazı açıklamalrında bunu belli ediyor.
    4)Kesinlikle hayır
    5)Yönetim ve menejerler

Benim fikrim böyle Renkdaşlar.

• Bence yönetiminiz başarılı, çünkü Trabzon'da çok fena bir sabırsızlık oluyor her sene, çok fazla arkadaşım var ordan biliyorum, bir kere

-her sene şampiyonluğun adaylarındansın bunu anladık, ama şampiyon olamayınca 3 büyüklere göre bile daha büyük reaksiyon veriliyor benim gözlemim bu.
    Yönetiminizin başarılı olma sebebi, 2 senedir avrupa ligi için ön eleme oynuyorsunuz, takımda bu yönde kıpırdanmalar var, takım oyunu oynama sebebiniz de takımınızın yavaş yavaş oturmaya başlaması ve transferlere sabredilmesidir.

örn: alanzinho, colman, teofilo.

daha da büyük bir başarı, maddi değil manevi sebeplerle trabzona gelen bir hocanızın olması, duruşuyla, taktik bilgisiyle, disipliniyle bugün 3 büyüklerin de çalışmak isteyebileceği bir teknik direktöre sahip olmanız, bir başka faktör sadri şenerin açıklamalarını dinledim, futbolcuların alacakları güzel güzel ödeniyor, aziz yıldırım gibi bir baskı yaratmıyor, diğer yönetim kurulu üyelerini bilmiyorum ama

Sadri Şener, Şenol hoca ve transfer komiteniz durursa (Galatasarayın yapmak istediği tarz transferleri yapıyorlar çünkü) 2-3 sene içinde Trabzon inanılmaz bir çıkış yakalayabilir, bu süreç içerisinde

-şampiyon olmanız, avrupa liginde gruplara kalmanız ve hatta 2. tura çıkmanız pek ala mümkün, biraz daha sabredilmesi lazım..

• düşük bütçeli sistemini oturtamamış takımlarda ben futbolu futboldan anlayan insanların yönetmesi taraftarıyımdır sadri başkanın eksikliği bence işletme yönetimi eksikliğidirki bu da son derece normaldir. şenol hocaya bence ne destek oluyodur ne de köstek oluyodur herhangi bir stratejilerinin olduğuna inanmıyorum ama takımda herkezin iyi şeyler yapmak istediğine inancındayım yönetim ise bence iyi şeyler yapıyolar ama tecrübe eksiklikleri baya var gibi gözüküyo. vizyonları şirket yönetmek için yetersiz bence ama futbol takımı yönetmek için baya yeterli umut konusundada bence yönetimin hataları var ama unutmayalımki bu ülkede saçma sapan milleti dolduruşa getiren bir medya ve cahil doğruları anlayamayan bir taraftar kitlesi var. umudun takımda kalacağını ben demişdim. ama taraftarın önüne atılması hiç iyi olmadı. inşallah adam mücadele azminden birşey kaybetmez. o konuda umuda çok haksızlık yapıldığı inancındayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

düşük bütçeli sistemini oturtamamış takımlarda ben futbolu futboldan anlayan insanların yönetmesi taraftarıyımdır sadri başkanın eksikliği bence işletme yönetimi eksikliğidirki bu da son derece normaldir. şenol hocaya bence ne destek oluyodur ne de köstek oluyodur herhangi bir stratejilerinin olduğuna inanmıyorum ama takımda herkezin iyi şeyler yapmak istediğine inancındayım yönetim ise bence iyi şeyler yapıyolar ama tecrübe eksiklikleri baya var gibi gözüküyo. vizyonları şirket yönetmek için yetersiz bence ama futbol takımı yönetmek için baya yeterli umut konusundada bence yönetimin hataları var ama unutmayalımki bu ülkede saçma sapan milleti dolduruşa getiren bir medya ve cahil doğruları anlayamayan bir taraftar kitlesi var. umudun takımda kalacağını ben demişdim. ama taraftarın önüne atılması hiç iyi olmadı. inşallah adam mücadele azminden birşey kaybetmez. o konuda umuda çok haksızlık yapıldığı inancındayım.

Bende diyordum Tulamistad nerde.nicki degiştirmişsiniz.

Tecrübe eksikligi diyorsunuzda daha öncede yönetmişti aynı yönetim.trabzonspor deneme tahtasımıki her gelen işi ögrenecek?Her sene bunlar işi ögrenecek diye bekleriz o zaman.Dikkat edin her sene sabredin daha iyi olacagız diyorlar.tamam olacagızda siz gerekli takviyeleri yapmazsanız iyi olamayız.Dikkat ediyorum senelerdir trabzonsporun her sene bir mevkisi eksik kalıyor.Ya defansı iyi olmaz,ya forveti iyi olmaz,ya orta sahası iyi olmaz.Bu durumu herkes görüyor fakat sadece taraftar müdahele edilmesini istiyor.Yönetimler ise sessiz kalıyor.Bu sene çok iyi fırsat var önümüzde,eger bu fırsatı iyi degerlendirebilirsek çok başarılı olabiliriz.Mesela ortasahamız maşallah çok iyi fakat sakatlık ve yorgunluk olursa kim onların yerini doldurabilir?Ceyhunmu,sezermi,barışmı?Bu üçü malesef yerlerini dolduramaz.Kanatlarda şuan sorunumuz var,kanatlar işlemiyor.Sagbek aksıyor.Ne kadarda serkan olaganüstü performans gösterse sagbek almamız gerekiyor.Serkan sag kanatta oynamalı veya ortasahada.Bu seneyi iyi degerlendirmeliyiz yoksa çok aglarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: loko

1)Trabzonspor yöneticilerini nasıl buluyorsunuz?
    2)Sizce bizi yönetecek kapasiteleri varmı?Hayır
    3)Şenol hocaya yeterli destegi veriyorlarmı?
    4)Yeterince profesyonel yöneticilik yapabiliyorlarmı?
    5)Umut konusunda kim hatalı?

1-Trabzonspor yönetimini başarısız buluyorum.

Örnek vermek gerekirse
    -Kriz yönetimleri sıfır suçu direk hocaya atıyolar.''Hocaya sorun'' söylemini bu yönetim ortaya çıkardı diyebilirim.
    -Transferler konusunda ilk sene çok iyilerdi alınan oyuncuların çoğu kampa yetişti
    2. sene berbat transferler yapıldı hiçbiri tutmadı.Sanırım bu 3. seneleri 11 de oynayacak oyunculardan
    glowacki transferi bile erken değildi ama adam tuttu.Jaja geç kaldı.
    Bu konuda fena değiller diyorum iyi niyetliler hiç değilse oyuncuları kampa yetiştirmeye çabalıyorlar.
    -Ciddiyet namına bişey yok.Bugün beyaz denilen şey yarın siyah olarak açıklanıyor.
    -Futbol bilgileri yok bunu kendileri açıkça söylüyolar zaten.Bu bilgiye takımda iyi bir hoca varken gerek var mı tartışılır.
    Ama hocanın sözünü dinlerlerse tartışılır böyle bişey söz konusu değil.Bizde oyuncuları yönetim alır hoca nın önüne atılır,
    hoca da alınan oyunculardan max. verim almaya çalışır.
    -İlk geldikleri senelerdeki taraftarı mest eden senelik 10..12 milyon dolar kar elde edilecek 2 hidroelektrik santral projesi
    hala daha kağıt üzerinde duruyor.Bir gelişme yok diye biliyorum.Kağıt üzerinde duran bir projenin hiçbir katkısı yok
    ne zaman o türbinler dönmeye başlar o zaman alkışlıcaz.

2-Şirket yöneticliğinden ziyade özellikle takım yöneticiliği farklı bir meziyettir.
    Bu meziyetin yönetimde olduğunu düşünmüyorum.Takım yönetmek otel işletmeciliği yapmak değildir.
    Karşında taraftar var hesap vereceğin kişiler var.

3-İşler iyi gittiği için şenol güneş için ''hocaya sorun'' felan demediler.
    İşler kötüye giderse ne yapacakları meçhul.Bundan önce ne yaptıklarını gördük ama şenol güneş farklıdır.
    Taraftar tarafından da medya tarafından da farklı gözle bakılır hocaya eften püften sebeplerle
    hocayı ortaya atmaya maçaları yemez bence.

4-En zayıf oldukları konu bu belki de kesinlikle profesyonel değiller.
    Aşırı konuşuyolar.Yalan çok fazla.Örneğin tekke transferi yönetcilik konusnda tez olur.
    Bir yönetim bu kadar mı aciz olur bu kadar mı yalan söyler...Tekkenin maliyetinden giridi namazından çıkıldı.
    Allahtan o iş bitti de biz de rahat nefes aldık.
    Profesyonellik ve ciddiyet konularında fb ve bursa yönetimlerinden öğrenmeleri gereken şeyler var bence.

5-Umut konusunda bence ilk önce taraftar hatalı.
    Bu adamın canına dişine takarak oynamasının, akıttığı terin karşılığı her zaman küfür oldu.
    Bizim taraftar futbolu çok iyi biliyor ya bir oyuncunun bilerek kaçırmayacağını elindne geleni yapacağını bilmiyor ama.
    Sanki umut bilerek kaçırıyor basıyorlar küfürü o kadar kötü oyuncuydu hocalar niye oynatıyordu?
    Umut bulut takımın sadece gol yükünü çekmiyordu aslında taraftar bunu göremedi çünkü küfür etmek en kolay yol.

Neyse bu konuda ilk öne taraftar sonra da yönetim hatalıdır.Takımda oyuncu gidecekse ilk önce hocaya sorulur.
    Hoca gitsin veya gitmesin der ona göre oyuncuyu almak isteyen takıma haber gönderilir.
    Bizde ise işler farklı yürüyor hocanın trasfer görüşmelerinden haberi yok adamlar gelmiş tesislerde
    oyuncuyla konuşuyolar.Burda da ne kadar amatör olduklarını ortaya koydular.

Genele bakarsak kötü bir yönetcilik sergiliyorlar.
    Yanlız bundan önceki bi kaç yönetim özellikle de albayrak yönetimi o kadar kötüydü ki
    bu yönetim biraz daha sempatik geliyor insanlara.

Traftar Kanseri görüp sıtmaya razı oluyor.Dua etsinler albayrak yönetiminden sonra geldiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: loko

quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

düşük bütçeli sistemini oturtamamış takımlarda ben futbolu futboldan anlayan insanların yönetmesi taraftarıyımdır sadri başkanın eksikliği bence işletme yönetimi eksikliğidirki bu da son derece normaldir. şenol hocaya bence ne destek oluyodur ne de köstek oluyodur herhangi bir stratejilerinin olduğuna inanmıyorum ama takımda herkezin iyi şeyler yapmak istediğine inancındayım yönetim ise bence iyi şeyler yapıyolar ama tecrübe eksiklikleri baya var gibi gözüküyo. vizyonları şirket yönetmek için yetersiz bence ama futbol takımı yönetmek için baya yeterli umut konusundada bence yönetimin hataları var ama unutmayalımki bu ülkede saçma sapan milleti dolduruşa getiren bir medya ve cahil doğruları anlayamayan bir taraftar kitlesi var. umudun takımda kalacağını ben demişdim. ama taraftarın önüne atılması hiç iyi olmadı. inşallah adam mücadele azminden birşey kaybetmez. o konuda umuda çok haksızlık yapıldığı inancındayım.

Bende diyordum Tulamistad nerde.nicki degiştirmişsiniz.

Tecrübe eksikligi diyorsunuzda daha öncede yönetmişti aynı yönetim.trabzonspor deneme tahtasımıki her gelen işi ögrenecek?Her sene bunlar işi ögrenecek diye bekleriz o zaman.Dikkat edin her sene sabredin daha iyi olacagız diyorlar.tamam olacagızda siz gerekli takviyeleri yapmazsanız iyi olamayız.Dikkat ediyorum senelerdir trabzonsporun her sene bir mevkisi eksik kalıyor.Ya defansı iyi olmaz,ya forveti iyi olmaz,ya orta sahası iyi olmaz.Bu durumu herkes görüyor fakat sadece taraftar müdahele edilmesini istiyor.Yönetimler ise sessiz kalıyor.Bu sene çok iyi fırsat var önümüzde,eger bu fırsatı iyi degerlendirebilirsek çok başarılı olabiliriz.Mesela ortasahamız maşallah çok iyi fakat sakatlık ve yorgunluk olursa kim onların yerini doldurabilir?Ceyhunmu,sezermi,barışmı?Bu üçü malesef yerlerini dolduramaz.Kanatlarda şuan sorunumuz var,kanatlar işlemiyor.Sagbek aksıyor.Ne kadarda serkan olaganüstü performans gösterse sagbek almamız gerekiyor.Serkan sag kanatta oynamalı veya ortasahada.Bu seneyi iyi degerlendirmeliyiz yoksa çok aglarız.

tecrübe eksikliği var bu senelerce futbol takımını şirket gibi yöneten aziz yıldırmdada adnan polattada vardı zaman yanında zekalan ilgilide birşeydir. herşey ne yazıkki güllük gülüstanlık olmuyo arkadaşım ben trabzonu sadri başkandan başka bir insanın yönetebileceğine inanmıyorum süper ligdeki oyuncuların değerleri eskisi gibi değildir artık örneğin oyununu sabriye benzettiğim ibrahim dağaşanı almak için en az cepden 2 milyon dolar çıkarman lazım ziya doğan bursa maçından önce piyasada oyuncu sıkıntısı var demişdi bizde 2. hatta 3. altenatiflere mecburen yöneldik dedi yani bunun anlamı bonservisi elinde olan kaliteli adamlar çok az demeye getirdi türkiyede bütün mevkileri yerli yerinde bir takım gösteremessin bana trabzonsporun kadro derinliği eksikliği var bunu tartışmak bile anlamsızdır ama unutmayalımki ferhat öztorun ve tayfun cora bu ligi kaldırabilecek oyunculardır onlarıda görmemezlikden gelemeyiz.ceyhun ve barışdan ben umutluyum özellikle barış ataş skor üstünlüğümüzü korumamızda kilit bir oyuncu olacakdır ceyhunada gelirsek bence türkiyede takım oyununa adapde mehmet aurello ,selçuk inan ve emreden sonra ceyhun gelir onu beğenmeyeceksinde kimi beğeneceksin sağbekde ise aslında doğru diyosun serkan atak üstünlüğü olan bir oyuncu arkasına diri savunma ağırlıklı bir oyuncu kesinlikle lazım. eğer öyle olursa serkanın yeteneklerinden daha çok yararlanırız. benim trabzonspor hakkında şu anda en büyük korkum jaja dır inşallah teo gibi uzun zaman istemez vucud dilide bana hiç iyi şeyler söylemiyo ayrıcada liverpoldaki maçlanda takımı kıyaslamamamız lazım ligde o futbolu beşiktaşda dahil göremeyeceğiz. endişe korku iyi bişedir böyle yapıcı eleştirilerin de kesinlikle olması lazım ama bunları yaparkende bazı şeyleride göz ardı etmemeliyiz(ekonomi)

• Trabzonspor başkan olarak Sadri Şener'den, teknik direktör olarakta Şenol Güneş'ten daha iyisini bulamaz.

Güzel başladığımız ve iyi bir hava yakaladığımız bu sezonda şuan yönetime yönelik ağır eleştiriler yapılması yersiz.
    Beğenmeyenler alternatif isimler de söylerse daha yapıcı olurlar.

**Futbol kulüplerinin başkanlarının futboldan anlamalarına gerek yok, yöneticilerin anlaması kafi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NE İŞ YAPIYORSUNUZ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu olumlu havada eksikliklerimizi konuşabilir ve bunları giderebilirsek çok daha iyi olur.Kötü günde eleştirmeyi herkes bilir.2 maç kazanamayınca olumlu hava birden bozuluyor.Bizim taraftar bu konuda çok sabırsız.Ben özellikle bu senenin bizim için büyük bir fırsat oldugunu düşünüyor ve bu fırsatı degerlendirmemiz gerektigi kanaatindeyim.Bu sezon rakip olarak gördügüm Bjk ortasahasını baya güçlendirdi.Çok iyi kadroları oldu.biz altyapıdanda olsa birkaç oyuncu almalıyız.Kadromuzu geniş tutmalıyız.
  • Sadece şu haberi okuarak Trabzonsporu yöneten zihniyetin ne mal olduğunu anlayabilirsiniz.
    Bir yönetim yönettiği takımı ancak böyle sabote edebilir.
    Şenol hocaya da helal olsun valla başından sonuna kadar dik durmuş.

Güneş istifadan döndü
    TRABZONSPOR'da yaşanan Umut Bulut, depremi şimdilik dururken, gelişmelerin üzerinden üç gün geçtikten sonra bilinmeyenler de birer birer aydınlığa çıkıyor. Adeta artçı deprem gibi her yeni konu Umut Bulut konusunda Trabzonspor yönetim kurulunu sorumlu hale getirirken en önemli gelişmenin Umut Bulut'un satılması halinde istifa edeceği tehdidinde bulunan Şenol Güneş'in duruşuydu.

LİVERPOOL maçının oynandığı Perşembe günü konuyu öğrenen Güneş, önce Umut Bulut'un gitmek istediğini düşünerek bu futbolcuyu ikna etmeye çalıştı fakat, Umut'un ifadeleri ile gelişmelerin bu şekilde oymadığı ortaya çıktı. Trabzonspor yönetim kurulu üyelerinin Liverpool maçından bir gün önce Fransa'nın Toulouse takımının menajerleri ile konuştuğu ve anlaşmaya vardığı ortaya çıktı.

MAÇ günü tesislere giden Şenol Güneş, Umut'u, Toulouse takımına pazarlamaya çalışan menajerlerin tesislerde olduğunu öğrenince adeta çıldırdı. Önce menajerleri tesislerden kovan Güneş, daha sonra Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile görüştü. Hacısalihoğlu'nun Umut'u 3.5 milyon Avro'ya Toulouse takımına vermeyi düşündüklerini söylemesi üzerine Şenol Güneş, o anda resti çekti.

SATIŞ kararının kimin kararı olup olmadığının kendisini ilgilendirmediğini belirten Teknik Direktör Şenol Güneş'in önce Başkan Sadri Şener ile görüştüğü ve Başkan Sadri Şener'e, “Şampiyon olacaksak Umut'u satamayız” dediği öğrenildi. Telefon kapandıktan sonra Hacısalihoğlu'na dönen Şenol Güneş'in Asbaşkana, “Umut Bulut'u satarsanız istifamı önünüze koyarım” dediği belirtildi.

BU gelişmeden sonra Güneş, Umut ile bir süre görüştü. Menajerlerin etkisinde kalan ve yönetimin kendisine satıldığını bildirmesi ile Trabzonspor'dan koptuğunu düşünen Umut Bulut, Liverpool maçında ilk 11'de oynama isteğini ortaya koydu ve Güneş ile adeta pazarlık yaptı. Kadro dışı kalan Umut Bulut'u satmaktan vaz geçen yönetim kurulu resmi sitesinde kararı Güneş'e bıraktıklarını açıkladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

Sadece şu haberi okuarak Trabzonsporu yöneten zihniyetin ne mal olduğunu anlayabilirsiniz.

Güneş istifadan döndü
    TRABZONSPOR'da yaşanan Umut Bulut, depremi şimdilik dururken, gelişmelerin üzerinden üç gün geçtikten sonra bilinmeyenler de birer birer aydınlığa çıkıyor. Adeta artçı deprem gibi her yeni konu Umut Bulut konusunda Trabzonspor yönetim kurulunu sorumlu hale getirirken en önemli gelişmenin Umut Bulut'un satılması halinde istifa edeceği tehdidinde bulunan Şenol Güneş'in duruşuydu.

LİVERPOOL maçının oynandığı Perşembe günü konuyu öğrenen Güneş, önce Umut Bulut'un gitmek istediğini düşünerek bu futbolcuyu ikna etmeye çalıştı fakat, Umut'un ifadeleri ile gelişmelerin bu şekilde oymadığı ortaya çıktı. Trabzonspor yönetim kurulu üyelerinin Liverpool maçından bir gün önce Fransa'nın Toulouse takımının menajerleri ile konuştuğu ve anlaşmaya vardığı ortaya çıktı.

MAÇ günü tesislere giden Şenol Güneş, Umut'u, Toulouse takımına pazarlamaya çalışan menajerlerin tesislerde olduğunu öğrenince adeta çıldırdı. Önce menajerleri tesislerden kovan Güneş, daha sonra Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile görüştü. Hacısalihoğlu'nun Umut'u 3.5 milyon Avro'ya Toulouse takımına vermeyi düşündüklerini söylemesi üzerine Şenol Güneş, o anda resti çekti.

SATIŞ kararının kimin kararı olup olmadığının kendisini ilgilendirmediğini belirten Teknik Direktör Şenol Güneş'in önce Başkan Sadri Şener ile görüştüğü ve Başkan Sadri Şener'e, “Şampiyon olacaksak Umut'u satamayız” dediği öğrenildi. Telefon kapandıktan sonra Hacısalihoğlu'na dönen Şenol Güneş'in Asbaşkana, “Umut Bulut'u satarsanız istifamı önünüze koyarım” dediği belirtildi.

BU gelişmeden sonra Güneş, Umut ile bir süre görüştü. Menajerlerin etkisinde kalan ve yönetimin kendisine satıldığını bildirmesi ile Trabzonspor'dan koptuğunu düşünen Umut Bulut, Liverpool maçında ilk 11'de oynama isteğini ortaya koydu ve Güneş ile adeta pazarlık yaptı. Kadro dışı kalan Umut Bulut'u satmaktan vaz geçen yönetim kurulu resmi sitesinde kararı Güneş'e bıraktıklarını açıkladı.

Kaynak?

• Umut Bulut konusunda bir yönetim skandalı yaşanmıştır. Liverpool maçı gibi bir maç öncesi takımın en ihtiyaç duyacağı oyunculardan biri Avrupa takımına pazarlanmış ve yaşanan olaylar neticesinde olay Umut'un kadro dışı bırakılmasına kadar varmıştır. Daha da kötüsü yönetim Şenol Güneş'e son ana kadar haber dahi vermemiştir. Şimdi bu durumda TS yönetimi ile ilgili ne söylenebilir? Takım şu anda iyi gidiyor diye kimse bunlara birşey söylemez oldu ama ilk başarısız sonuçta bunlar önüne bir bir konulacaktır yönetimin. Mademki Toulouse takımına satacaksın önce oyuncuya sorman lazım. Oyuncu gitmek mi istiyor bence gönderilmeli ama teknik direktör kalsın diyor ve oyuncuyu ikna edebileceğine inanıyorsa o zaman teknik direktöre şans vermen lazım malzemeci değilya bu!!! Kaldıki gidiyorsa da gitmesi gerektiği gibi gitsin takımının en önemli maçlarından birinden önce kadro dışı kalarak değil...Ne oldu sonra Umut gitmedi ama Liverpool maçı gitti ve bir daha dönmez. Allah ıslah etsin inşallah bu yönetimi.

• Aman bırakın be,bizde ne başkanlar var sizinkiler onların yanında,fidel castro sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

Sadece şu haberi okuarak Trabzonsporu yöneten zihniyetin ne mal olduğunu anlayabilirsiniz.

Güneş istifadan döndü

Evet bu haber birkaç yerde çıktı ve aldıgım duyumlarda bunu destekliyor.Olayın iç yüzü çok daha vahimmiş.Allahtanki şenol hoca istifa etmemiş.Geçen sezonda yattara habersiz satılmıştı,sonra oyuncu gitmek istiyor demişti yönetim.Yattara her açıklamasında ben istemiyorum yönetim iyi paraya sattı diye belirtmişti.Bu senede umut konusunda aynı olay yaşandı.Tek fark ortada dik duruşlu bir hocanın bu olayı engellemesi oldu.Maçı kaybetmemizin %60 sebebi yönetimin maçtan önce umut ile menejerlerin görüşmesine izin vermesiydi.Maçtan önce şenol hocada etkilendi,umutta.Kime faydası oldu?Liverpoola.

• Şenol hoca yönetim yüzünden istifa etseydi o umutuda başkanıda geriye kalan yöneticileride taraftarın elinden kimse alamazdı.Ben şenol hocanın böyle birseyden istifa edeceğini zannetmiyorum isterse yönetimi bile rahatlıkla değistirecek desteğe ve güce sahip 8 ayda 2 kupa aldı süper futbol oynattı gözümüz şenlendi.Herzaman Şenol hoca derim başka birşey demem.
  • O haber sporx in.
    Çok atmasyon haber yapmazlar.

Zaten bu işi karıştıranın yönetim oldğunu herkez biliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.