Şimdi Ara

Yönetime Saydıranlar Bi Bakın Hele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabahtan beri konular açılıyor yok faşistler yok alexle ilgili materyaller alınmıyor vırt zırt diye. Biraz insaflı olun. Şimdi bu konu kimsenin de ilgisini çekmez onu da biliyorum da bir şeyler yazarken gerçekçi yazalım
    Resim olarak yüklenmiyor linkte verdim olayı
    https://pbs.twimg.com/media/A4oV09PCcAAsn9F.jpg:large

• Ne kadar doğru bilmiyorum. Heykelini diktiğimiz aleximiz taptigimiz kaptan 2 gun telegol ekibine röportaj vermiş. Serhat bir sürü şey anlattı. Adam alexin yarınki basın toplantısı icin traş olduğunu bile söyledi:) eğer bu doğruysa ki büyük ihtimal doğru kaptana yakışmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alexle ilgili pankart göremedim ben.. alınmıyor olabilir..

resim bu:

Yönetime Saydıranlar Bi Bakın Hele
  • quote:

Orijinalden alıntı: devito

Ne kadar doğru bilmiyorum. Heykelini diktiğimiz aleximiz taptigimiz kaptan 2 gun telegol ekibine röportaj vermiş. Serhat bir sürü şey anlattı. Adam alexin yarınki basın toplantısı icin traş olduğunu bile söyledi:) eğer bu doğruysa ki büyük ihtimal doğru kaptana yakışmadı.

Midem bulandı kaç yıllık kaptanımız gidiyor Serhat Ulueren denen Fenerbahçe düşmanına röportaj veriyor. Alex daha fazla zarar vermeden ülkeden gitmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NatroTech

quote:

Ne kadar doğru bilmiyorum. Heykelini diktiğimiz aleximiz taptigimiz kaptan 2 gun telegol ekibine röportaj vermiş. Serhat bir sürü şey anlattı. Adam alexin yarınki basın toplantısı icin traş olduğunu bile söyledi:) eğer bu doğruysa ki büyük ihtimal doğru kaptana yakışmadı.

Midem bulandı kaç yıllık kaptanımız gidiyor Serhat Ulueren denen Fenerbahçe düşmanına röportaj veriyor. Alex daha fazla zarar vermeden ülkeden gitmeli.

Ben alexin birilerinin dolduruşuna geldiğine inanamaya basladim. Bastan alexin akıllı biri olduğunu düşündüğüm icin inandırıcı gelmiyordu ama artık şüphem yok. Birileri alex sevgimizi Aziz Yıldırım'a karsı kullanmaya çalışıyor.

• quote:

quote:

quote:

Ben alexin birilerinin dolduruşuna geldiğine inanamaya basladim. Bastan alexin akıllı biri olduğunu düşündüğüm icin inandırıcı gelmiyordu ama artık şüphem yok. Birileri alex sevgimizi Aziz Yıldırım'a karsı kullanmaya çalışıyor.

Bunun inanmaya başlaması falan yokki. Bugün Alex maskesi dağıtan adam Aziz Yıldırım'ın eskiden yönetimde görev verdiği adam şuanda muhalefette. Alex heykel açılışı yapılıyor, durup dururken muhalefetin baş isimlerinden Hakan Bilal Kutlualp'a teşekkür ediyor. Alex'in sözleşmesi fesh ediliyor spor programlarına muhalefetteki isimler hemen bağlanıyor, yok işte böyle olmamalıydı ama işte takımımız zor süreçten geçiyor vs vs. diyip şirin gözükmeye çalışıyor. Yarın Alex'in konuşmasından sonra bunları derleyip bir konu açacağım, taraftar biraz gerçekleri görmeli. Alex kullanılıyor bu çok açık.

• quote:

quote:

quote:

Birilerinin Alex'i kullandığı zaten belli. Ben Alex'in bunu bile isteye yaptığını düşünmek istemiyorum. Muhtemelen çevresi dolduruşa getiriyor. Bunun içinde de birçok kişi olabilir. Volkan Ballı H.Bilal Kutlualp vs. vs. Ve şunu da söyleyim Alex yarınkı basın toplantısı veda şeklinde olur. Fazla bir şey söyleyeceğini sanmıyorum çünkü Aziz Yıldırım da bir şeyler açıklarsa Alex gözden düşer. Bence bu iş uzamasın. Alex de gelecekteki teknik direktörümüz olarak buradan ayrılsın. Yoksa tamiri olmayan yaralar açılır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

quote:

quote:

Birilerinin Alex'i kullandığı zaten belli. Ben Alex'in bunu bile isteye yaptığını düşünmek istemiyorum. Muhtemelen çevresi dolduruşa getiriyor. Bunun içinde de birçok kişi olabilir. Volkan Ballı H.Bilal Kutlualp vs. vs. Ve şunu da söyleyim Alex yarınkı basın toplantısı veda şeklinde olur. Fazla bir şey söyleyeceğini sanmıyorum çünkü Aziz Yıldırım da bir şeyler açıklarsa Alex gözden düşer. Bence bu iş uzamasın. Alex de gelecekteki teknik direktörümüz olarak buradan ayrılsın. Yoksa tamiri olmayan yaralar açılır

Vallahi böyle oyunlara gelen alexe yakışır bir sekilde veda edilip bir daha klübün icine sokulmamalı. Kac yıldır burda turk futbolunu Çözemediyse bize hayır gelmez. Yolu açık olsun.

• Durun bakalım hemen hain ilan etmeyin. Doğruluğu bir kanıtlansın ondan sonra gerekeni yaparız.

Serhata günahım kadar güvenmem ama bunca yıldır basının içerisindeyim. Bir adamı konuşturmak için o şahsın abisine büyük paralar verip telefonda oyuna getirilmesine şahit olmuşluğum var. Konuşmaları kaydedip bir güzel yayınladılardı. Çok eski bir mevzu ve futbolla alakası yok. Maganizel birşey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.