Şimdi Ara

yönetime haksızlık yapılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Önce elimizdekileri gonderilmeye calisiliyor ve bir kac rotasyon oyuncusu aliniyor (bilal.amrabat)

Onun disinda kotu transferimiz yok birde yedek kaleci alinacak (guray olsa iyi olur)

Onun disinda bombalar patlayacak pisman olacaksiniz demiyorum bosuna

Podoski(yönetim bekletiyor)
    Huntelarr(maaşı konuşuluyor)
    Konoplyanka(olmayabilir)

Bunlarin paralar ise müthiş bir sponsordan verilecek özellikle konoplyankaya bu yuzden bu kadar cok para verildi

Onun disinda. Stoper alinacak solak bir stoper sag bek ve melo giderse orta saha. Yanliz dany fransadaki basarisindan dolayi denenecek olmazsa stoper alinabilir
    Sercan ise parasini bir miktar artikmak icin yapiliyor (bide umuttan iyimi diye bakiliyor)

Basın kötü etkiliyor bizi. Sadece aspor fanatik fotomac sabah bunlari takip etmeyin

Aydinla sözleşme istenmiyor ama zorda kalirsa basak sehire kiralancak yani gene ondan yükümüz olmayacak hetlr türlü kurtuluyoruz hamza hoca istemiyorum dedi yüzüne (ama aydin yüzsüzün teki)

Olcan yekta transferde takas ile koz olarak kulanilacak gibi

Rahat olun yönetim gorevuni yapıyor tabi bunda taraftarin etkiside buyuk

Konop alinirsa sırf taraftar yuzunden alinacak ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  yönetime haksızlık yapılıyor
  • Konopy alınsın taraftar yüzünden, tutmazsa tüm suçu sadece ben üstüme alicam lan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

yönetime haksızlık yapılıyor

Nedenini soyleyeydin bari hakza rvp yi istesin gidip alacak bir adam bu özbek tipinden yargilayanlar saygısız hatta ırkçı birinden farki yok o bombalar ise hamza istemediğinden patlamadi ama ozbek kararli alacak!

Bu adam yeğenini galatasaray icin vermis adam gördüğüm en iyi 3. Baskan sorumlulugunun farkinda

• Hocam biz denenmesin demiyoruz tabiki dany sercan vs kampta denenir,

Umutun bileti kesilir mesela amrabat sercan vs bence skoru degistirmeye daha yakin adamlar,

Ama sorun bu degil,

Zaman gectikce 1 milyon ucuza alayim drrken oyucu kalmayacak piyasada bak gignac anlasti bile ki bonservisi cebinde mis gibi adam,

Once alternatif alacagina once saglam,direkt 11 leri alacaksin,

Hatta bunlarin coktan alinmasi gerekirdi,

Yoksa amrabat yedek kukubesinde otursun gobekli yekta vasifsiz aydin yerine buna kimse bisey demiyor,

Hamza hoca yok takimdaki dengeyi bozmam diyor niasse napacak clde,

Bilal sabri gibi adamlarin elestirilme nedeni daha direkt oyuncular alnmamisken bunlara para verilmesi,

Once direkt adami al paran yeterse kulubeni guclendirirsin,

• quote:

Orijinalden alıntı: wewantsome

Konopy alınsın taraftar yüzünden, tutmazsa tüm suçu sadece ben üstüme alicam lan.

Kono da kontra atak oyuncusu gibi.. Geçen trtde istatistiklerini paylaştılar.Lige zirveyi oynayan takımlara golü yok, deplasmanda daha çok atıyor. Yinede denemeye değer oyuncu bonservisi elinde

• Bu dediklerini hamza mı yapacak yerli çöplere para yedirmek varken niye onları aldırsız??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cüneyt'in neyi oluyorsunuz?

• Lan aydının sözleşmesi bitti ne kiralaması ne yuzsuzlugu

• quote:

Orijinalden alıntı: klassvanhuntelaar

Hocam biz denenmesin demiyoruz tabiki dany sercan vs kampta denenir,

Umutun bileti kesilir mesela amrabat sercan vs bence skoru degistirmeye daha yakin adamlar,

Ama sorun bu degil,

Zaman gectikce 1 milyon ucuza alayim drrken oyucu kalmayacak piyasada bak gignac anlasti bile ki bonservisi cebinde mis gibi adam,

Once alternatif alacagina once saglam,direkt 11 leri alacaksin,

Hatta bunlarin coktan alinmasi gerekirdi,

Yoksa amrabat yedek kukubesinde otursun gobekli yekta vasifsiz aydin yerine buna kimse bisey demiyor,

Hamza hoca yok takimdaki dengeyi bozmam diyor niasse napacak clde,

Bilal sabri gibi adamlarin elestirilme nedeni daha direkt oyuncular alnmamisken bunlara para verilmesi,

Once direkt adami al paran yeterse kulubeni guclendirirsin,

Gignac parayi tercih etti hocam tigres kim adamin hedefleri vardi avrupa şampiyonası ama tigresi seçti sebeb para

Alternatifler alinirken ilk 11 oyuncusuylada konusuluyordu musela bilalle konusulurken huntelarlada konusuluyordu ama bilal daha cabuk bitti icin basinda hep o yazildi ustune ustun bilalden cikarak sacma oyuncular yazildi. Yani basin yaniltmasi hocam bunlar

Hamza hoca dengeden kastı oyuncu sayisi. Yoksa soldado huntelar lorente hatta rvp olmazsa en son tercih niasse olacakti yani her sonucu tutmak zorunda yönetim nedense basin huntelari degil en son tercih niassegi yazdi nedenn acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: byrmkra

Bu dediklerini hamza mı yapacak yerli çöplere para yedirmek varken niye onları aldırsız??

Yav adam aydini istemiyor
    Bilal gayet iyi alternatif
    Bide sabri var tum suc sabride

Baska hangi yerli var solesene

• quote:

Orijinalden alıntı: Pthe.

quote:

Orijinalden alıntı: wewantsome

Konopy alınsın taraftar yüzünden, tutmazsa tüm suçu sadece ben üstüme alicam lan.

Kono da kontra atak oyuncusu gibi.. Geçen trtde istatistiklerini paylaştılar.Lige zirveyi oynayan takımlara golü yok, deplasmanda daha çok atıyor. Yinede denemeye değer oyuncu bonservisi elinde

Millet istiyor ediyor ama bu tür oyuncular alınmadan önce iyi irdelenmeli. Özellikle de Rusya, Ukrayna gibi ülkelerden alınıyorsa. Oralarda fizik güç ve defansif oyun ön planda olduğu için Emenike gibi adamlar iş yapıyor. Herkes iyi tanıdığı için örnek veriyorum, eğer hedef 2000 yılının ya da en azından 2011 yılının futboluysa bize kanatta Arda türü adam lazım.

Tabii bir diğer seçenek de tahminimce Hamza hocanın oynatmayı planladığı defansif, 2. bölgede oyunu tutup yakalanacak boş alanlar ya da duran toplarla sonuca gitme oyunu. Sanırım gelecek sezon bunu oynayacağız. Bu oyun için konoplyanka yı almaya gerek yok. Amrabat da yeter. Transfer edilmesi düşünülen isimler bu oyun sistemini işaret ediyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.