Şimdi Ara

Yönetime Güvenim Kalmadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne desem bilmiyorum artık. Soğudum resmen. Artık haberler'e bakasım dahi gelmiyor.

Orijinalden alıntı: Canales

quote:

Orijinalden alıntı: speakerphone2010

quote:

Orijinalden alıntı: Canales

Cris seni açık yürekliliğin için tebrik ediyorum
    bunu aylar önce birtek ben dedim,daha sonra başkaları başkaları ve şimdi birçok kişi aynı şeyi diyor
    birgün herkes diyecek

1 Milyar dolar servetin var,20 milyon euroluk açık için stochu luganoyu andre santosu sat
    1.5 milyar dolar servetin var kiğılı 20 milyon euroluk açığa 1 milyon euro bile koyma
    kadroyu dağıt,2 ay taraftar jop yerken siz adalete güvenin
    dünya ve türkiyede prestijimizi yok edin,başkan üstüne üstlük temiziz bile diyemesin
    bende destek vereyim öylemi ?

öyle olsa bile fenerbahçe' nin maruz kaldığı haksızlığın aynısına beşiktaş da uğramış olmalıydı. yani uefa bjk' yi de görmek istemiyoruz demeliydi. bunu demediğine göre demek ki yargı karar almadan federasyon karar almış demektir. o zaman şöyle bir soru akla geliyor hemen. madem öyle niye böyle herkese eziyet ediliyor? yani çıkacak olan karar fenerbahçe aleyhine olacak görünüyor ise yargı niye bu kadar yavaş çalışıyor? bu görevi federasyon üstleniyor.. bugünkü görünen durum fenerbahçe üzerine değil fenerbahçeyi yönetenler üzerine birşeylerin döndüğünü gösteriyor. yani ben adalete destek veririm, düşürecekseler düşürsünler ama bu bir taktik olsa gerek, en kötü yanı ise maddi çöküntüye uratmak olabilir diye düşünüyorum. moral zaten sıfır..

Katılıyorum
    TFF'nin hainliği apayrı birşey
    fakat önce kendi içimizden bakarak başlamalıyız olaya
    mesele yönetimse gitsinler,hani Fenerbahçe herşeyin üstündeydi ?
    ee gidin o zaman,zaten yönetemiyorsunuz,taraftarın tepkiside giderek büyüyor
    madem işin ucu küme düşmek (kesin gibi artık) açıklayın

hiç birşey yapamıyor bu basiretsiz yönetim

valla yargı var, federasyon var hükümet var. spor bakanı istifa etmişti sanırım.

yönetimin gidip gitmemesine fenerbahçe kongresi toplanacak işte ya. yani yönetimi göndermek için böyle bir politikayı samimi olanlar uygulayamaz. samimi olmamaları lazım diye düşünüyorum. hükümete de gidiyorlar hükümete niye gidiyorsun. varsa bir yamukluk feneri bu hale getirenlere ibre gerisin geri döner. bu yüzden hükümetin diyebileceği şey sabır gösterin demekten başka şey olamaz. yargıya niye müdahale etsinler. zaten birileri istemişti malum baktılar bişi olmuyor. mesela fb yönetimi hemen değişseydi çözüm mü olacaktı acaba, yani şenol güneşin dediğine kulak vermek gerekiyor biraz da. sorun varsa sorunu iyice tespit edip gerçeklerin ortaya çıkarılması ve doğru kararları uygulamak lazım. konu yargıda olduğu için kongre üyeleri ve yönetim ne yapsın bekleyecekler tabi. ama dikkati çeken tek bir şey var federasyon başkanı iyi biri de olsa bjk' ye aynı muameleyi yapamadı. ee adamlar içeride niye bu ayırımcılık yapılıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

quote:

Orijinalden alıntı: Levent.

adabınla tartışmasını öğren önce, ondan sonra karşılıklı konuşalım olurmu ? paranoyak tavırmış, neyin kafasını yaşıyormuşum, evde kardeşinle konuşuyorsun heralde ?

Boş konuşuyosun çünkü.

vuhhuuu dolu konuşuyor bu genç saygı duyun!

"Jon Snow, Ranger of the Wall"
  • quote:

quote:

quote:

adabınla tartışmasını öğren önce, ondan sonra karşılıklı konuşalım olurmu ? paranoyak tavırmış, neyin kafasını yaşıyormuşum, evde kardeşinle konuşuyorsun heralde ?

Boş konuşuyosun çünkü.

Bi antitezin varsa ilk mesajında açıkla arkadaşım. Yoksa laf kalabalığı yapmanın lüzumu yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Boş konuşuyosun çünkü.

Bi antitezin varsa ilk mesajında açıkla arkadaşım. Yoksa laf kalabalığı yapmanın lüzumu yok.

konuşabileceğim vasıflara sahip değilsin. fikirlerimi yukarıda yazdım zaten, okuma ve düşünüp yorumlama yetenekleri olan her insan yazdıklarımı algılayabilir ve farklı düşünüyorsa bunu adabını bozmadan belirtebilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Boş konuşuyosun çünkü.

konuşabileceğim vasıflara sahip değilsin. fikirlerimi yukarıda yazdım zaten, okuma ve düşünüp yorumlama yetenekleri olan her insan yazdıklarımı algılayabilir ve farklı düşünüyorsa bunu adabını bozmadan belirtebilir.

Senin vasıflarını yiyim. Sen git bi konferansa orada tartış. Çakma Mehmet Barlas seni.

• İyide sadece Ali Koç demişsin de zaten oyuncu satmamız gerekli diyen Ali Koç. Adamlar bunun nedenlerini de açıkladı.
    Barcelona dediğin takım bile o kadar başarısına rağmen ekonomik sıkıntı yaşıyor. Marketten 100 liralık alışveriş değil milyon eurolardan bahsediyoruz. Senin için burada atıp tutmak kolay tabi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.