Şimdi Ara

Yönetim Bilişim Sistemleri Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Üniversite sınavına hazırlanan bir TM öğrencisiyim. Çocukluğumdan bu yana hep bilgisayar ile ilgilendim. Teknoloji ile içli dışlı oldum ve şuanda amatör olarak programlama, web tasarım vs. ile uğraşıyorum. Normalde Bilgisayar mühendisi olma hayalim vardı ancak sayısal olduğu için ciddi manada benimde kazanmam imkansız olduğu için vazgeçmiştim. Birkaç gün önce Yönetim Bilişim Sistemleri diye bir bölümü duydum. İşletme ve Bilgisayar derslerini görüyormuşsun bu bölümde. En büyük avantajı TM den alıyor olması ve 4 yıllık bir bölüm olması. Matematiğim vasat derecede ama 40 sorudan 10 net yapabileceğimi düşünüyorum. Sizce ben bu bölümü tercih etmeli miyim? Bu arada okul dışında kendimi geliştirmem gerektiğini biliyorum ve geliştireceğim de zaten. Türkçe ve Sosyalim muazzam derecede iyi. Önce Dokuz Eylül, ardından Sakarya ve Pamukkale üniversitelerini yazıp bu bölümle tercih listemi doldurmayı düşünüyorum. Bu bölümü tercih etmek mantıklı mıdır? Birde sanırım bu bölüm önceden 2 yıllıkmış daha sonra 4 yıllık olmuş. Eski bir forum yazısında Meslek yüksek okulunda bu bölümün olduğunu okumuştum. Bu bölüm şuanda 4 yıllık öyle değil mi?

• Haftalık ybs konusuna hoşgeldiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdiGe.. -- 27 Eylül 2017; 17:40:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette ve önceki haftaların konularında cevaplarını bulabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.