Arkadaşlar merhaba, ben lojistik önlisans mezunuyum. Yönetim bilişim sistemleri bölümüne dgs ile geçiş yapmayı düşünüyorum. Bu bölümle benzer dersleri gördüm lojistik okurken fakat ybs'nin yazılım dersleri beni biraz korkutuyor. Bu bölümü şuan da okuyan veya mezun olanlar varsa, bölümün içeriği, iş avantajları gibi konularda bilgilendirme yapabilir misiniz. Teşekkürler. |
Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü

-
-
up
-
Merhabalar,
Ben Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünde okumadım ama bölüm hakkında fazlasıyla bilgiye sahibim. Bölümde yazılım dersleri, matematik dersleri, işletme dersleri ve optimizasyon dersleri bulunuyor. Bölümün amacı IT dünyasına işletme ve matematik bilen insanları yetiştirmek aslında. Yazılım öğrendiğiniz gibi, işletme ile de ilgili dersleri alarak iş dünyasında yükseldiğinizde fark atabileceğiniz bir bölüm. Tabi benim bildiğim Boğaziçi Üniversitesi'ndeki dersler böyle ama genel diğer okullarda da böyle olduğunu düşünüyorum. Sektörde oldukça biliniyor, avantaj sağlayacaktır.
-
her şey temelden başlar teknik derslerde çokta dert edilecek şeyler değil. www.ybsmezunu.com bu sitede Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü ve bilişim sektörü hakkında çokça bilgi fikir edinebilirsiniz...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X