Şimdi Ara

Yönetim Bilişim Sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yonetim bilisim sistemleri/isletme enformatigi okuyan tanidik ogrenci/mezun var mi? Sartlari ve maaslari nasildir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iş yok diyorlar söyleyenlerin yalancısıyım. YGS ile giriyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhacker09x

iş yok diyorlar söyleyenlerin yalancısıyım. YGS ile giriyorsun.

Kaynak nedir acaba

• quote:

Tm1 ve ygs6 türünde alım yapıyorlar üniversiteye göre degisiyor. İyi bir üniversitede okursan geleceği cok sağlam bir bölüm.

• ben okuyorum tm1 den girdim gelmeyin rakip olmasin diyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dancing Bear

quote:

Kaynak nedir acaba

tek bi kaynağı yok . bazı üniversite forum/puan sitelerinde yorum olarak görüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

ben okuyorum tm1 den girdim gelmeyin rakip olmasin diyorum :)

Biz girmessek baskasi girecek hocam. :) biraz bilgilendirirmisiniz is imkanlari, yurtdisi ve maaslar hakkinda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dancing Bear

quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

ben okuyorum tm1 den girdim gelmeyin rakip olmasin diyorum :)

Biz girmessek baskasi girecek hocam. :) biraz bilgilendirirmisiniz is imkanlari, yurtdisi ve maaslar hakkinda

hocam valla bende bu yil hazirligi bitirdim seneye bolumdeyim arastirirken olumlu seyler duydum ama bolumle ilgili somut bir bilgim yok bolumu hosuma gittigi icin sectim bir nebze yazilim var sonucta :) bilgisayar ile aran iyiyse isletme secmek yerine bu bolum daha iyi ve daha somut bilgiler bulabilirsen banada haber verirsen sevinirim

• kötü diyenin aklını yerim

içinde bilişim olan her meslekte iyi yerde okur gelişirsen para vardır

• boğaziçinde o dediğin bölümü okuyan bir dh li vardı ama tam nikini hatırlamıyorum

carrived miydi neydi ararsan bulursun onu
  • Bölümle ilgili çok araştırma yapmıştım zamanında hala da aklımda. Boğaziçi, Kadir Has, Özyeğin ve belki Beykent'le Yeditepe'de okunabilecek bölüm. Boğaziçi'ne girersen 3 3,5 gibi bir ücretle dünyaca ünlü firmalarda başlama imkanın var. Bilgisayar Müh., İşletme gibi bölümlerde yüksek lisans yapabilirsin. Kadir Has'ın fakülte rektörü 3000 liraya IBM'de staj sağlayacağını söylüyordu, inanma sakın böyle şeylere. Özyeğin'e gidersen de çok iyi bir eğitim alabilirsin, Bilgisayar Mühendisliği ve İşletme bölümleri çok güzel okulun. Haliyle MIS'te ciddi manada iyi bir tercih Özyeğin'de. Boğaziçi YGS-6 ilk 16 bin ile alıyor, Özyeğin TM-1 ilk 6 bin(tam burslu), Kadir Has ta sanırım 30 binlerde, Yeditepe de aynı hemen hemen Kadir Has'la, Beykent bayağı düşük diğerlerinden. Velhasıl güzel bölüm ama iyi bir üniversitede okumak şart yoksa 2 yıllık programcılık okuyan adamdan farkın kalmıyor. Ayrıca konu yeri yanlış.

• Kadir Has'ta okuyorum iş piyasasını çok araştırmadım ama başlangıç maaşları çok yüksek değil
  • Sırf boğaziçi diye oraya gideyim deme puanına yazık edersin.Genelde bu bölümü isteyenler bogaziçinde diye istiyorlar.Üniversite seçmeyin bölüm seçin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.