Şimdi Ara

Yönetim Bilişim Sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu bölüm nasıl bir bölümdür,ne kadar sıralama ister,çalışma alanları nelerdir,ve son olarak da maaşları ortalama ne kadardır, bilenler paylaşırlarsa sevinirim :)

Teşekkürler

• Upp Yok mu cevap arkadaşlar ?
  • Boğaziçi mezunlarının çok iyi yerde olduğu biliniyor.Sitesine girersen, mezunlarının şu an nerede çalıştıklarını görebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E=mc²

Boğaziçi mezunlarının çok iyi yerde olduğu biliniyor.Sitesine girersen, mezunlarının şu an nerede çalıştıklarını görebilirsin.

Baktım gerçekten çok iyi yerler.Yazılım konusunda ilerleyebiliyor muyuz mesela programlama dilleri öğretiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerberus09

quote:

Orijinalden alıntı: E=mc²

Boğaziçi mezunlarının çok iyi yerde olduğu biliniyor.Sitesine girersen, mezunlarının şu an nerede çalıştıklarını görebilirsin.

Baktım gerçekten çok iyi yerler.Yazılım konusunda ilerleyebiliyor muyuz mesela programlama dilleri öğretiliyor mu ?

Üniversitede seçtiğin derslerle alakalı diye biliyorum onu. Bölümün isminde Bilişim var. Sanırım bu imkan vardır. Arayıp sormak lazım.
  • Teşekkürler aslında sayısal öğrencisiyim bilgisayar mühendisliği istiyorum ama bu bölüm de çok dikkatimi çekiyor.Başka bilgi verebilecek arkadaşlar varsa memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerberus09

Teşekkürler aslında sayısal öğrencisiyim bilgisayar mühendisliği istiyorum ama bu bölüm de çok dikkatimi çekiyor.Başka bilgi verebilecek arkadaşlar varsa memnun olurum

Eğer sırf programlamayla uğraşacağım diyorsan yazılım mühendisliğine veya bilgisayar mühendisliğine git.Çünkü bu bölümde azımsanamayacak kadar iktisat dersleri var.Bende bu bölümü kazandım bakalım ne yapacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bölüm hakkında bilgi verirmisiniz @Henry Dorsett Case

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulparr -- 5 Temmuz 2013; 0:48:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.