Şimdi Ara

yöneticiler girmesin(üyelere soruyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fb-gs maçındaki futbolcular için yazıklar olsun iki tarafa da şeklinde konu açmıştım.

sivri zekalı yöneticinin teki kalkmış konuyu kaldırmış, hadi ona bir şey demiyoruz.insanların düşüncelerini sallamayıp, millet hit çekmek için türlü numaralar yaparken burda vakit geçirmenin ve onlara reklam olarak dönmeyi anlamayıp, üstüne de senin düşüncelerin, burda düşünüp ya da vakit ayırıp bir şeyler yazman bizim için hiçtir diyerek konuyu silmelerine aıştık.karşındaki insana saygın yoksa fikirlere yazılanlara saygın olsun bari, konuyu kilitle defol git.silmenin ne alemi var.

hadi bunu geçtik.

bi üyeye konu yanlış yerde diye 3 ceza puanı verilir mi kardeşim.konu yanlış yerdeyse konuyu doğru yere taşırsın.senin yönetici olarak görevin bu.ha ben aynı konuyu sen sildikten sonra 2-3 kere daha aynı yere açarsam o zaman uyarı ver.senin görevin uyarı vermek değil, konuyu doğru yere taşımak.

kaldı ki konuyu futbol bölümüne masus açmadım.niye açmadım.nedeni aşağıda:

-futbol bölümüne girmem pek.2-3 kez baktım ve gördüm ki küfürler vs. havada geziyor.konuyu oraya açsam zaten birbirine girmiş futbolcular.taraftarları kim bilir neler yazar şimdi diye o bölüme açmadım.ki her klübün kendi forumu var.iki tarafa da mı konu açacaktım anlamadım.ikisine de(fb ve gs bölümleri) böyle futbola lanet olsun diye mi konu açsaydım?o zaman da konu 2 kere açılmış dye ceza vermeyecekler miydi?ya da gs tarafına açılmış konuyu bu konu da fb takımının adı geçiyo oraya açmalıydın asıl diyen yöneticiyle şu cezayı verdikten sonra karşılaşmamak elde değil.

o bölümlerdeki taraftarı olduğu kulüp varsa ve yönetici ise hele süresiz bana kadar yolu açık olur bu durumun sanırım.

bir diğer sebep konunun futbol ağırlıklı olmasından çok, futbolda yaşanan bu durumla alakalı olmasıydı.gidip o bölümlerden birine açsam o kulübün taraftarları kendi bölümlerinde hemen biz yapmadık sen yaptın, o yaptı şeklinde karşı tarafı suçlayacaklardı.olan yine konuya olacaktı.burda bari her kulüpten adam giriyo görür ve ilgili olduğu kulübün bölümüne açılmasından daha bi tarafsız bakılır dedik.

hata mı ettik????varsa burda bi art niyet söyleyin??uyarı bölümünden de admin isimli üyeye cevap yazdım, geri dönüş yok hala??10 dakkada konuyu görüp cezayı basan zihniyet, konu hakknda geri dönüşlere niye bu kadar önem vermiyor?

maçta kızdı birilerine, geldi burda bizden çıkartıyo hıncını.burdaki üyeler sizin stres topunuz değil.her aklınıza estiğinde ya da kurallar bunlar işinize gelirse diyerek fevri düşünceleriniz ve eğilimleriniz doğrultusunda görevinizi kullanırsanız yanlış olur

bu ne ya.zırt pırt ceza.forumun sahibi kimse bu yazdıklarımı okusun ya da iletin bu yazımı.sonra sileceksiniz nasılsa.ki,mse atıp tutmasın buraya yazma destek@donanımhabere yaz diye.herkes bi yere yönlendiriyor.cezayı vermeye gelince veren veryor.sonra düşünce peşine kim vurduya gidiyosun.ona yaz buna yaz.bi tane delikanlı çıksında ben verdim, ben yaptım desin be.

en sevdiğiniz yönetici kim diye konu açılınca isminiz geçtiğinde bu donanımhberin başarısıdır demiyodunuz ama.teşekkür etmeyi biliyodunuz??şimdi de ben yedim bu naneyi deyin bakayım biriniz.tebrikleri tek tek almayı bilen yöneticiler, eleştirileri grup halinde almayı biliyolar anca.hehh.

ağır konuştuk, bu ne biçim üslup zart zurt yazacaklar ya da banlayacaklar şimdi.ama kendilerine ne zaman pay çıkaracaklar onu merak ediyorum.banlamaya kalkınca gözü kapalı banlayan adamlar, hatalı davrandıklarında sığınacak başka bahaneleri kalmadıklarında bizde hata yapabiliriz diyolar.

• Boş Konuşma Kimse Babasının Hayrına Silmıyor Konuyu.
    Yanlış Yere Açarsan Silinir Uyarıda Atarsın

Bizde Bu Bölümde Selling lvl 82 Char Yazsak Uyarı Alırız
  • Yönetici olsam durumu gelir izah ederdim..Ah bi yönetici olsam varya bu forumun vay haline.15 günde bir tüm üyelere 4 gün izin yazardım.
  • Yonetime gerek kalmadan, ilk mesajda durum gayet acık bir sekilde acıklanmış. Daha fazla bilgi için bölüm kurallarını okuyunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.