Şimdi Ara

Yonetici arkadaslar konuyu silebilir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cok tesekkurler herkese sagolun arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 19 Aralık 2012; 17:12:12 >

• kafesi örtüyle kapat kimsenin ruhu bile duymaz. ben sibirya kurdu getirmiştim
  • bunları taşımak icin plastik bi kafes oluyo eğer o kafese koyarsan şöföre bile danışma direk bin otur yerine sesinide çıkartma götürecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenmeyen Adam

bunları taşımak icin plastik bi kafes oluyo eğer o kafese koyarsan şöföre bile danışma direk bin otur yerine sesinide çıkartma götürecektir

Hocam işte ben de onlardan alacağım. Zaten kedi her türlü korkacak, huysuzlanacak hayvancağız. Takside bile etrafa baktı gözleri pörtledi keratanın. İnşallah sorun yaşamam şu 3 gün içerisinde üzüldüm yav. Bir yandan da elimden geleni yapıyorum bütçe kısıtlı + veteriner 6-7 km uzaklıkta.

@enq1n7

Aynen usta öyle düşünüyorum. Yav insan da değil ki teselli edeyim sakinleşsin. Baya panik oluyor hayvan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 19 Aralık 2012; 16:02:06 >

• İett canlı hayvan (kuş, köpek, kedi) taşımıyor. Ama özel halk otobüslerini bir dene, belki insaflı birisi denk gelebilir. Ben bir kere binmiştim 2 durak sonra inmek zorunda kaldım, şöför kendi başının belaya girebileceğinden bahsetmişti.
  • Metro ile gidebiliyorsan onla git. 1 hafta önce gördüm yavru köpek götürüyordu biri metronun içinde ciyaklayıp duruyordu:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yo biz öyle şeyler yapmıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

İett canlı hayvan (kuş, köpek, kedi) taşımıyor. Ama özel halk otobüslerini bir dene, belki insaflı birisi denk gelebilir. Ben bir kere binmiştim 2 durak sonra inmek zorunda kaldım, şöför kendi başının belaya girebileceğinden bahsetmişti.

ben kuşla bindim şoför kanarya mı o dedi (fenerliydi heralde) ben de yok muhabbet kuşu dedim akbili bastım geçtim
    metrobüse biri kediyle binmişti kimse bişey demedi, bir de ön kapıdan binmişti şoför gördü ama bişey demedi.
    kafesle olduktan sonra problem olmaz

• olur mu böyle saçmalık kaç kere bindiğim otobüste kafeste kedi köpek vs gördüm bişey demezler hocam koy kafesine götür
  • koy kafese üzerine de bi örtü ört bişi olmaz
  • biz kafesi örtmeden getirdik belediye otobüsünde hiç bi sorun çıkmadı. hatta 1-2 gün sonra aynı şeklide geri gitti.
  • Bak abisi , direk gir içeri bas akbili sorun çıkarsa

Bana ne ben bastım akbili paramı gerin madem , vermesseniz beni hiç bir kuvvet buradan indiremez.
    Ya götürürsün ya paramı geri verirsin diye tutturursun
  • Metrobüste floryadan söğütlüçeşmeye metrobüsle , söğütlüçeşmeden de maltepeye trenle elimde kediyle geldim.Tabi o plastik şeyin içindeydi kedi
  • Metrobüsle götürüp getirdik kaç kere bir Allahın kuluda sesini çıkaramadı
  • Sagolun arkadaslar tasima cantasi aldim para da yoktu borc aldim neyse helal olsun kerataya o da can sonucta yalniz kafeste nasil durcak bilmiyorum ehehe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otobüslerde çok öküze rastladım ama daha kedi görmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.