Şimdi Ara

Yolun ortasinda ki dubalardan geçtim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu caddelerde yere sabitlenen, ince uzun, eğilip bükülen dubalarin üstünden geçmek zorunda kaldım.

Daha once jeep ile bir kez geçmiştim onların üstünden ve aracın sanırım karteli catladi ve yağ boşalttı.

Bugün ise volvo c30 ile geçtim onların üstünden şimdilik bir sorun yok. Uzun sürede bir sorun çıkarır mi ve bu dubalarin üstünden gecmek ne gibi zararlar verir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevilesi adam -- 26 Eylül 2014; 10:21:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hızınıza bağlı birazda ama jipte karterin delinmesi çok talihsizce olmuş o kadar sert olmayan eğilmek için yapılmış bir malzeme neticede
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabaci_58

hızınıza bağlı birazda ama jipte karterin delinmesi çok talihsizce olmuş o kadar sert olmayan eğilmek için yapılmış bir malzeme neticede

Eskiden sadece dubaydi şimdi altına sarı bişey koymuşlar üstünden geçince paramparça oluyor.

• Karter çatlatacak bir malzeme değil ama yine de geçmiş olsun. Mecbur kalmaktan kasıt nedir? Ben hiç mecbur kalmadım da o yüzden soruyorum??
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeArAnGeL

Karter çatlatacak bir malzeme değil ama yine de geçmiş olsun. Mecbur kalmaktan kasıt nedir? Ben hiç mecbur kalmadım da o yüzden soruyorum??

Teşekkür ederim

Tam önümdeki araç Kaza yapti. Acelem olduğu için geçtim.

• Bende Golf ve Punto ile geçtim

ama bişey olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfewf

Bende Golf ve Punto ile geçtim

ama bişey olmadı

Bugün baktımda millet çatır çutur geçiyor bunların üstünden bütün korkum geçti
    Demekki jipin kartel çatladı çatlayacakmış buda bahane olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazen de o delinatörler (senin plastik duba dediğin) içi dolu metal oluyor. Şansına artık. Hepsine gözü kapalı dalmamak lazım. Özellikle vatandaş tarafından takılmış olanlara. Bina otopark girişlerindekiler mesela....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Bazen de o delinatörler (senin plastik duba dediğin) içi dolu metal oluyor. Şansına artık. Hepsine gözü kapalı dalmamak lazım. Özellikle vatandaş tarafından takılmış olanlara. Bina otopark girişlerindekiler mesela....

Aynen temkinli olmakta fayda var. Arkadaş parkederken bu zımbırtılar eğiliyor diye güvenirken duba tekerlekle çamurluk arasına sıkıştı, içi dolu olanlar da mevcut
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.