Sen aynı kelimeyi 7/24 akp yi öven, muhalefeti eleştirip terorist ilan eden lağım medyan için kur, sonra gel burada söylediğini tartışalım "olma keser gibi hep bana hep bana, ol testere gibi bi sana bi bana" demiş büyüklerimiz, merak etme biz kendi içimizdeki yanlışları tartışıyoruz, ama siz iyi kötü ne varsa toz kondurmuyor sunuz, buda çok omurgasızca bir tutum. |
Yolsuzluklar bir bir ortaya çıktı, AKP'li meclis üyeleri Mansur Yavaş'ın üzerine yürüdü (3. sayfa)

-
-
Yazık ülkem nerelere gidiyor demiş birde trollerin bile Allah zekisini versin foruma
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hala sağ sol diyenler varmış.
1990'da bu düzen değişti sizin kafa çok eski zamandan kalma herhalde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DisArt5k
mansur yavas ve imamoglu harika islere imza atiyorlar ama problem, cahil kesimin bunlardan haberdar olamamasi. interneti aktif olarak kullananlarin, anasi babasi pastadan pay almiyorsa bunlara oy atma ihtimali yok. TV cok önemli. okuryazar orani dusuk olan bu kesim TV de gördügü her seyi dogru zannediyor. bir insan dusunun. beynindeki butun siyasi gorusleri silinmis ve TV de gordugu herseyin dogru oldugu algisi yerlestirilmis olsun. Bu insana 1 gun atv izletin. Tanidiginiz en comar kisi gibi konusacaktir. malesef suan icin ne yapsalar bos.Yaw şu İmamoğlunun yaptığı o muhteşem seylerden bir kaç örnek versene lütfen. İstanbulda yaşıyorum 1 sene oldu . Hadi sırala bana ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.Ünalyoluna vs bakmıyorum arkadaşım. Benim kastettiğim şey, hükumet aleyhine bir şey çıktığı an hemen konular açılıyor konuşuluyor ama aynı durum muhalefet belediyesinde vs olunca herkes sus pus.
Bugün hdp vekilinin karısını dövdüğü ortaya çıktı hani nerede tek bi kişi konuşuyor mu?
Alıntıları GösterBu tipler böyle . Baksana konuda kendi kendilerine konustukları için bazıları nerde bu akp liler nıye gelmedıler diye ağlıyorlar. İşleri güçleri partizanlık. Kimse yapılamayan hizmete bakmıyor. 1 sene olmuş daha şimdiden hizmetler sekteye uğramış bir arpa yol gitmemişler. Kimse konusmuyor. Biride diyorki muhteşem işler yaptılar :D biz galiba farklı bir dünyaa yasıyoruz göremedik muhteşem işleri. :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.Ünal
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterBravo
-
Ozaman aklı bol bol arkadaşım hemen bir konu açıp, ya lağım medyası neden hep muhalefeti kötülüyor, sağ cenahı yaptıkları her türlü kötülüğe rağmen savunuyorlar diye
-
Herşeyin bir başı birde sonu vardır. Böylesi dünya tarihinde ender rastlanır hatta yok. İşgal güçler yapmazdı bunu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara bölgesel aidiyetin fazla olduğu bir yer. Mansur Yavaş'a dokunanı çizerler burda çünkü Mansur Yavaş bu bölgesel aidiyetin sembolü olmuş durumda. Görüşlerimi sol olarak tanımlandırabilecek bir insanım rahatlıkla. Ankaralıyım, önceki seçimde Mansur Yavaş'ın siyasi geçmişinden ötürü tereddüte düştüm ve oy vermedim kimseye. Şu an beni ikna etti, bir sonraki seçimde oyum kendisine. Ankara'yı tanıyor, Ankaralıyı tanıyor, belediyeciliği sosyal demokrat bir çizgide yürütüyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Last Troll Bender
K*r*mc*m de mi gelmemişO böyle konulara sabit
”hoş olmamış”
“şık olmamış” gibi bir şeyler yazıyor.. Dostlar eleştiride görsün stayla.
yog yauu tek derdimiz hoj olmasıydı şık olmasıydı
-
Birda İktidardan gittikleri günleri görsek neler çıkıcak ortaya:)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yavaş yavaş..
peki şimdi bunun cezası ne olacak?
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.Ünalyoluna vs bakmıyorum arkadaşım. Benim kastettiğim şey, hükumet aleyhine bir şey çıktığı an hemen konular açılıyor konuşuluyor ama aynı durum muhalefet belediyesinde vs olunca herkes sus pus.
Bugün hdp vekilinin karısını dövdüğü ortaya çıktı hani nerede tek bi kişi konuşuyor mu?
Alıntıları Göster
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X