Şimdi Ara

Yolsuzluklar bir bir ortaya çıktı, AKP'li meclis üyeleri Mansur Yavaş'ın üzerine yürüdü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
2
Favori
11.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sen aynı kelimeyi 7/24 akp yi öven, muhalefeti eleştirip terorist ilan eden lağım medyan için kur, sonra gel burada söylediğini tartışalım Yolsuzluklar bir bir ortaya çıktı, AKP'li meclis üyeleri Mansur Yavaş'ın üzerine yürüdü 

"olma keser gibi hep bana hep bana, ol testere gibi bi sana bi bana" demiş büyüklerimiz, merak etme biz kendi içimizdeki yanlışları tartışıyoruz, ama siz iyi kötü ne varsa toz kondurmuyor sunuz, buda çok omurgasızca bir tutum.

• Dr.Ünal kullanıcısına yanıt
    Yazık ülkem nerelere gidiyor demiş birde trollerin bile Allah zekisini versin foruma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Hala sağ sol diyenler varmış.

1990'da bu düzen değişti sizin kafa çok eski zamandan kalma herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: DisArt5k

mansur yavas ve imamoglu harika islere imza atiyorlar ama problem, cahil kesimin bunlardan haberdar olamamasi. interneti aktif olarak kullananlarin, anasi babasi pastadan pay almiyorsa bunlara oy atma ihtimali yok. TV cok önemli. okuryazar orani dusuk olan bu kesim TV de gördügü her seyi dogru zannediyor. bir insan dusunun. beynindeki butun siyasi gorusleri silinmis ve TV de gordugu herseyin dogru oldugu algisi yerlestirilmis olsun. Bu insana 1 gun atv izletin. Tanidiginiz en comar kisi gibi konusacaktir. malesef suan icin ne yapsalar bos.

Yaw şu İmamoğlunun yaptığı o muhteşem seylerden bir kaç örnek versene lütfen. İstanbulda yaşıyorum 1 sene oldu . Hadi sırala bana ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ünal

yoluna vs bakmıyorum arkadaşım. Benim kastettiğim şey, hükumet aleyhine bir şey çıktığı an hemen konular açılıyor konuşuluyor ama aynı durum muhalefet belediyesinde vs olunca herkes sus pus.

Bugün hdp vekilinin karısını dövdüğü ortaya çıktı hani nerede tek bi kişi konuşuyor mu?

Alıntıları Göster

Bu tipler böyle . Baksana konuda kendi kendilerine konustukları için bazıları nerde bu akp liler nıye gelmedıler diye ağlıyorlar. İşleri güçleri partizanlık. Kimse yapılamayan hizmete bakmıyor. 1 sene olmuş daha şimdiden hizmetler sekteye uğramış bir arpa yol gitmemişler. Kimse konusmuyor. Biride diyorki muhteşem işler yaptılar :D biz galiba farklı bir dünyaa yasıyoruz göremedik muhteşem işleri. :D

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Bravo Yolsuzluklar bir bir ortaya çıktı, AKP'li meclis üyeleri Mansur Yavaş'ın üzerine yürüdü 

Ozaman aklı bol bol arkadaşım hemen bir konu açıp, ya lağım medyası neden hep muhalefeti kötülüyor, sağ cenahı yaptıkları her türlü kötülüğe rağmen savunuyorlar diyeYolsuzluklar bir bir ortaya çıktı, AKP'li meclis üyeleri Mansur Yavaş'ın üzerine yürüdü 

• Herşeyin bir başı birde sonu vardır. Böylesi dünya tarihinde ender rastlanır hatta yok. İşgal güçler yapmazdı bunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara bölgesel aidiyetin fazla olduğu bir yer. Mansur Yavaş'a dokunanı çizerler burda çünkü Mansur Yavaş bu bölgesel aidiyetin sembolü olmuş durumda. Görüşlerimi sol olarak tanımlandırabilecek bir insanım rahatlıkla. Ankaralıyım, önceki seçimde Mansur Yavaş'ın siyasi geçmişinden ötürü tereddüte düştüm ve oy vermedim kimseye. Şu an beni ikna etti, bir sonraki seçimde oyum kendisine. Ankara'yı tanıyor, Ankaralıyı tanıyor, belediyeciliği sosyal demokrat bir çizgide yürütüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Last Troll Bender

K*r*mc*m de mi gelmemiş

O böyle konulara sabit

”hoş olmamış”

“şık olmamış” gibi bir şeyler yazıyor.. Dostlar eleştiride görsün stayla.

yog yauu tek derdimiz hoj olmasıydı şık olmasıydı

@kerimcem

• quote:

.

kaldırımlarda park edecek yer yok,kafeler dolu,avmlerde kuyruk var,otoparklar dolu,tatil gelince otellerde yer yok, benzinliklerde sıra var,marketlerden millet poşet poşet alıyor,herkeşin elinde aypon var,caddeler lüks arabalardan geçilmiyor,halkpazarlarında iğne atsan yere düşmez,ramazan gelince pide kuyrukları var,millet şans oyunları için sıraya giriyor,starbuckslarda bi kahveye 15 20 lira veriyoğlağ,blek frideylerde alışveriş yapıyorlar,krismislerde çam ağaçları yok satıyor,pazar günleri sinemalarda bilet kalmıyor,kargolarda yoğunluk var, her evde elektrik var,herkesin interneti var, herkesin sosyal medya hesabı var,eskiden fırın yoktu buzdolabı yoktu,yol yabdı,köprü yabdı, avrupada 1 tane domatesi kaç yurolara alamazsınız,nusret'in restoranı hep kalabalık,her sömestrede tatile gidiyorlar ,yaz gelince hep düğün var,hastanelerin yenidoğan birimlerinde yoğunluk var,forumun araba bölümü çok aktif,hurdacılar çöpleri atv ile topluyor,yerli araba gö?lerde,avrupa'da benzini tl çevirince burası daha ucuz,iskandinav ülkeleri battı,avrupadan ilerdeyiz,almanya kıskanıyor, hollanda 3.havalimanını çekemiyor...

Ejderya ve smotie ile

Yolsuzluklar bir bir ortaya çıktı, AKP'li meclis üyeleri Mansur Yavaş'ın üzerine yürüdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 16 Temmuz 2020; 16:8:36 >

• Birda İktidardan gittikleri günleri görsek neler çıkıcak ortaya:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yavaş yavaş..

• peki şimdi bunun cezası ne olacak?

• coolhearts kullanıcısına yanıt

Bu haberden niye rahatsız oluyorsun? Adamlar ne yaptıysa bozuk!

Yolsuzluklar bir bir ortaya çıktı, AKP'li meclis üyeleri Mansur Yavaş'ın üzerine yürüdü

Sırf şu zımbırtının çalışması için 1 milyon euro lazım. Ver parayı yapsınlar burada ağlama!

• quote:

yoluna vs bakmıyorum arkadaşım. Benim kastettiğim şey, hükumet aleyhine bir şey çıktığı an hemen konular açılıyor konuşuluyor ama aynı durum muhalefet belediyesinde vs olunca herkes sus pus.

Bugün hdp vekilinin karısını dövdüğü ortaya çıktı hani nerede tek bi kişi konuşuyor mu?

Alıntıları Göster

Parklar dökülüyor. Ne yapalım gözümüzü mü kapatalım?

Ağlayıp durma kafaya bak senin kafa 70'li yılların kafası!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.