Şimdi Ara

YOLSUZLUK REFERANDUMU -Anket (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • %52 yolsuzluk olduğuna inanıyor. Şimdi sevdim % muhabbetini.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FlexTR

    Şahsen inanmıyorum.


    *Her şeyi fotoğraflayan sözde yolsuzluk savaşçıları(!) 2 gün süren para taşıma sürecinde neden gidip evin önünden fotoğraf çekmediler?

    *Türkiye Cumhuriyeti'nin en güvenli evi T.C. Başbakanının evidir ne polis, ne jandarma, ne asker ne mahkeme kararıyla arama. Kimse giremez. Benim öyle bi param olsa gider Başbakan'ın evine taşırım. Niye oradan başka bir yere taşıyayım ki?

    *Madem bu kayıt 17 Aralık sabahı ele geçti niye o noktada sıcağı sıcağına servis edilmedi?

    *Muammer Güler'in oğlunun 50 defa rüşvet aldığı iddia ediliyor niye bi tanesinde gidip suç üstü yapmadınız çantaları açıp yakalamadınız? 10 tane polis 20 tane kameraman-gazeteci eve girip direkt evde bulunan paraları çekip yolsuzluk yapıldı diye servis edildi.

    Bakın , bence ilk dalgada gözaltına alınanların hepsi suçluydu, çünkü suçlu olmasalar yani kanıtlanmış suçları olmasa cemaattin falan kimsenin yüreği yemez böyle bir işe kalkışmaya..herkes ilk duyduğunda şok olmuştur yani o polislerin de tek avuntusu yakaladıkları kişilerin suçlu olduğudur çünkü diğer türlü çok tehlikeli bir durum..

    Neden suçüstü yapılmadı demişsin, bence 2 nedeni var.
    1)Herkesin bildiği gibi operasyon ağını genişletmek, yani oltayı hemen çekmiyorsun diğer balıkların da gelmesini bekliyorsun
    2)Bu kayıtları alanların zaten amaçları, herhangi bir anlaşmazlık durumunda (akp-cemaat) bunu koz olarak kullanacaktılar, zamanı 17 aralıkta geldi

    Ayrıca Egemen Bağışın, Rıza Sarrafın zaten takibi falan yapılmış, onların resimleri falan çıktı, bence arşivlerde videosu da vardır, yani kısaca bakan çocuklarının yaptığına ben artık kesin inanıyorum da , Erdoğan hakkında fazla birşey anlatmıyor kimse..Sanırım evin önüne gitmeye yememiş cemaatin , ama bu adamlarda daha paylaşacak çok şey olduğuna inanıyorum yani arşivlerinde..belki o zaman görürüz ama şuan muallakta kaldı cidden, ayrıca beni işkillendiren Erdoğanın montaj demesiydi, çünkü herkes biliyor ki kasetler montaj değildi, Erdoğan çok panik yaptı..




  • Akp tarafından yolsuzluk yapıldıgını dusunen pek az kisi var, bu isi yapanlar ise hizmet askına yaptıklarından olaya gayet sıradan bakıyor. Yani elbette bu tasin altina elini solan kisi maddi yonden cıkarını dusunmek zorunda ve buna hırsızlık demeleri icin bir sebep yok, kaldi ki kendinden baskalarini kafir, munafik, musrik,.. vs gorduklerinden bu gibi insanlarin paralarini yemek gayet dogal birsey dolayisiyla onlara gore ortada suc falan yok!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gemileri de zaten kendi elleriyle yapmışlardır.
    Kıvıracağım diye yogacılara döndünüz...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.