Şimdi Ara

Yollarımızdaki ruh hastaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hemide kamanlı H kullanıcısına yanıt
    Büyük şehirlerde yaz ayları haricinde psikolojisi sağlam insan oranı %20 nin altındadır. Onların da büyük kısmı cehalet sebebiyle mutludur. Son zamanlarda insanımız orucun neden bozulduğunu ya da nasıl hamile kalındığını öğrendi derken bilgi beyine ağır geldi, sıyırdı millet kafayı. Üstelik ilaçları da biliyorlar artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mendieta58

    Buna bişey desen 100mt sonra başka bi cins gelecek hangisiyle uğraşasın.Hergun kullandığım yolda toplasan 200mt lik ufak bi sokak var ana caddeye çıkan ve tek yön burası,inatla ters yönden gelip tıkıyorlar yolu.Tepki gosterince tek yön burası neden geliyosun ordan diyince sanane diyenler oldu,artık ses etmiyorum onlar karşıdan gelince bende devam ediyorum sıkışıp kalıyoruz,yolda vermiyorum ya geri geri gidiyorlar ya sıfıra sıfır geçiyorlar yanımdan

    Bir defada aynı videodaki gibi üstüme gelen bi kadın vardı Yanıma gelince kendi şeridinde gitsene dedim,orası bozuk ne yapayım dediOnun şeridi bozuk diye kafa kafaya kaza yapacaktik

    Sifira sifir gecise musade etmeyecek sekilde durun. Bir gun beceriksizin birisi arabaniza surtmesin.

    Ben Istanbul Acibadem'de oturuyorum ve burada da nerdeyse butun ara sokaklar tek yon. Butun mahalle kalabalik olmayan sokaklari ters yon kullaniyoruz ama isin kurali basit, birisi duzden gelince ilk bosluga giriyoruz. Bosluk yoksa geriye takip girdigimiz yerden cikip bir de ozur diliyoruz dogal olarak.




  • futbolcu burak da arkadasinin ferrariyi pert etti. hız pistte yapılsın. artık otobanlar bile hiz kontrollu.
  • sarhoş olabilir, görememiş sanki size yaklaşana kadar yolu. önce sellektör yapmış sonra sellektörde takılı kalmış. sizinle dibinize gelene kadar da çekilmemiş. göz hastalığı, gece körlüğü sarhoşluk. bir dünya sebep var. ama bence bu arkadaş yolu göremiyor.
  • Konuyu görünce benden bahsediyorsunuz sandım geldim...Ya cidden bu adamın derdi neydi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goodorevil

    Hocam ben bölünmüş caddede ters yönden gelen gördüm. Durdum. Kafa kafaya geldik. Geldiğimi görmüyor musun dedi.

  • Eğer farlarım ayarlıysa ve teksem bende biraz yolu ortalarım ve beklerim %99 deli gibi şeridine kaçacaktır. Kaçmazsa da kısmet :) araçlara ncap yapmış oluruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.