Şimdi Ara

Yoldan geçen kızla tanışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • var mı böyle bir şey yapan arkadaşlar şayet bende o cesaret yok

• istanbulda kuzenle gezerken birbirimizden cesaret alarak yoldaki 2 kızla tanışmıştık ben kızla 3-4 hafta çıkmıştım sonra ayrıldık sonuçta adam gibi tanımıyoduk birbirimizi nasıl tanıştığımıza gelince ben gittim yanlarına bi cesaretle sizden çok hoşlandık tel no verirmisiniz dedim onlarda verdi öyle sonra 1-2 kere buluştuk falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: KötüKedii

istanbulda kuzenle gezerken birbirimizden cesaret alarak yoldaki 2 kızla tanışmıştık ben kızla 3-4 hafta çıkmıştım sonra ayrıldık sonuçta adam gibi tanımıyoduk birbirimizi nasıl tanıştığımıza gelince ben gittim yanlarına bi cesaretle sizden çok hoşlandık tel no verirmisiniz dedim onlarda verdi öyle sonra 1-2 kere buluştuk falan

iyi terslememişler bana çok zor görünüyor aslında asosyalde değilimde utanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraEski_ -- 16 Temmuz 2012; 23:44:40 >
  • birkaç sene önce yoldan geçen kız benimle tanışmak istemişti (ciddiyim)
  • yolda giderken benim gibi adamla niye çıksın dedim kız duydu ve gülerak bakıp bana salak dedi ama çok utandıydım o gün yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReservoirDogs -- 17 Temmuz 2012; 0:07:54 >
  • 1 kızlar araştırmama göre tanımağı ne olduğu belli olmayan kişilerle tanışmıyor okul dersane eski tanıdığı yada bi arkadaşının vesilesiyle tanışıyor .Hergün tecavüz haberleri olan ülkemizde bayanları yargılamak gerçekten saçmadır.4 5 yıldır erkek arkadaşı olan kıızı kesen çakal dolu ülke ha tanışırsın ama ne kadar doğru söylediğini nerden bilebilirsin sonuçta çevreden tanımıyor seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajım bulunsun güzel fikirler çıkarsa yararlanabiliriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kızla yaşadığım ilişki de
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sokak değilde cafede otururken olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moonstar1907

birkaç sene önce yoldan geçen kız benimle tanışmak istemişti (ciddiyim)

Adam İzmir'li beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Latissimus Dorsi

quote:

Adam İzmir'li beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: Latissimus Dorsi

quote:

Adam İzmir'li beyler

Benim başıma aynısı 3 kez geldi ve ben de İzmirliyim ama sonuncusu İstanbul'da oldu hem de gittiğim ilk gün. Taşı toprağı altın diyorlardı o gün ikna olmuştum

• quote:

Orijinalden alıntı: IvySaur

quote:

istanbulda kuzenle gezerken birbirimizden cesaret alarak yoldaki 2 kızla tanışmıştık ben kızla 3-4 hafta çıkmıştım sonra ayrıldık sonuçta adam gibi tanımıyoduk birbirimizi nasıl tanıştığımıza gelince ben gittim yanlarına bi cesaretle sizden çok hoşlandık tel no verirmisiniz dedim onlarda verdi öyle sonra 1-2 kere buluştuk falan

iyi terslememişler bana çok zor görünüyor aslında asosyalde değilimde utanıyorum

o kızlarla tanışmadan önce en az 7 tane kız tarafından terslendik merak etme

• Evet arkadaşlar varsa taktiği olan versinde uygulayalım artık yenmem lazım bu cesareti cafede o kadar kesişiyoruz ama masalarına gidemiyorum yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profesör Extreme msp06

1 kızlar araştırmama göre tanımağı ne olduğu belli olmayan kişilerle tanışmıyor okul dersane eski tanıdığı yada bi arkadaşının vesilesiyle tanışıyor .Hergün tecavüz haberleri olan ülkemizde bayanları yargılamak gerçekten saçmadır.4 5 yıldır erkek arkadaşı olan kıızı kesen çakal dolu ülke ha tanışırsın ama ne kadar doğru söylediğini nerden bilebilirsin sonuçta çevreden tanımıyor seni

bu yüzden çevre çok önemli ya artık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IvySaur

quote:

o kızlarla tanışmadan önce en az 7 tane kız tarafından terslendik merak etme

Bir filmde görmüştüm burda 100 kız var sadece 10 tanesi kabul etse yeter denemeye değer yani bir daha nerde göreceksin o kızı reddedilsen bile

• Tanımadıgın kıza açıalcaksan önce biraz kesişçeksin. ön ortam hazırlicaksın. direk bodoslama girersen şansın %2.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.