Kombo konusu açmıştım ama belki bilmeyen vardır papara ile öderseniz %55 geri iade geliyor anında. |
Yolcu360 ’ta %80 Araç Kiralama İndirimi 1 TL (3. sayfa)
-
-
kodu ne zaman veriyorlar, aldım şimdi
-
Arkadaşlar deneyimlerimizi paylaşalım fırsattan istifade.
Ben Windycar'dan kiralama yaptım. Havalimanı ofisi yok ama vale ile getiriyormuş aracı. Kiraladıktan sonra yeni bir mesaj ile deneyimimi paylaşacağım.
Sizler nereden kiralamalar yaptınız?
-
Ödeme Yapılamadı hatası alan var mı papara ile öderken
-
Ben 29 günlük kiralama yaptım, papara indirimsiz fiyatı toplam 1720 TL ödedim. Otomatik araç aldığım için fiyat diğerlerinden biraz fazla. İlk baktığımda 40 TL'ye manuel araç vardı ama gece site çöktü işlem yapamadım sabah yüzde 15 artırmışlardı fiyatları
-
heycan yaptım biraz spam gibi oldu mesajlarım.
20 gün kiraladım 1100 liraydı, papara ile 640 lira mı ne iade oldu. harika valla. yalnız firma kurumsal değil, eskişehir'de autojet adında bir firma. umarım sıkıntı çıkmaz.
-
Trendyol'dan alınan kodları deneyip çalıştırabilen oldu mu? Benim aldığım kodlar da hata verdi. 2 TL çöpe gitti sanırım
-
Çok ilginçtir ki gerçekten indirim yapıyor ve papara ile birleşince ütopik fiyatlara kiralama yapılabiliyor..
-
quote:
Orijinalden alıntı: mct2002Çok ilginçtir ki gerçekten indirim yapıyor ve papara ile birleşince ütopik fiyatlara kiralama yapılabiliyor..
aynen çok şaşkınım.
-
Uzun süreli kiralama yaptım 950 TL papara iadem geldi. Abim için de benim papara kartımla yeni bir rezervasyon yapmak istedim 950 TL daha iade beklerken sadece 50 TL iade geldi. Yani toplamda 1000 TL üst limit var sanırım. Bunu hiçbir yerde yazmamışlar iptal etmek istiyorum ama yolcu360'ın müşteri hizmetlerine ulaşmak mümkün değil. Aracı hemen alacağım şekilde rezervasyon yapmıştım rezervasyon saatim geldi
-
Limit 1000 tl hocam, papara app sayfasında yazıyor, bende konuya yazdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Papara blog'ta kampanya detayını baştan sona okudum yazmıyor. Papara'nın ana sayfasında yazıyormuş sadece ama ben kampanyayı papara blog'ta gördüm ve orada daha detaylı kampanya bilgileri yazılmasına rağmen üst limit maddesini yazmamışlar. Ona güvenerek 2. kez kiralama yaptım iade gelmedi. Rezervasyon saati geçti aracı almadık müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor. Mail attım, sosyal medyadan yazdım ama "İptal başvurunuz alınmıştır" diye otomatik cevap veriyorlar sadece. Yarına kadar deneyeyim olmazsa aracı almak zorunda kalacağım
-
Kupon + papara indirimi ile 1 hafta sedan otomatik aracı toplam 150 tlye kiraladım. Çok iyi fırsat.
-
hangi firmadan kiraladın hocam cok uygun ama manuel dimi istanbulmu
-
Ankarada hocam, otomatik araç. firmayı şuan hatırlayamadım ama bilindik bir firma idi.
-
Biraz önce 1 Ağustos 8 Ağustos 2021 tatil için 7 günlük dizel otomatik Hyundai Elantra kiraladım. yolcu 360 telefon ile arayarak, Windy car firmasından, 658₺ye kiraladım. Günlük 94₺ küsür. Fiyatlar çok uygun. Pimpirik yapıp bakmamazlık yapmayın, ihtiyacı olana çok uygun. 23.59a kadar kiralarsanız geçerli haberiniz olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: tatarslymn
Biraz önce 1 Ağustos 8 Ağustos 2021 tatil için 7 günlük dizel otomatik Hyundai Elantra kiraladım. yolcu 360 telefon ile arayarak, Windy car firmasından, 658₺ye kiraladım. Günlük 94₺ küsür. Fiyatlar çok uygun. Pimpirik yapıp bakmamazlık yapmayın, ihtiyacı olana çok uygun. 23.59a kadar kiralarsanız geçerli haberiniz olsun.İstanbul havalimanı ndan.
quote:
Orijinalden alıntı: tatarslymnİstanbul havalimanı ndan.
Alıntıları Göster750₺ provizyon 2800km Max sınır. Şuan sadece kiralama ücretini kesiyorlar, ek sürücü, çocuk koltuğu vs ve provizyonu kiralama esnasında ofisten kesileceği yazdı.
Diyarbakır dan otomatik dizel caddy kiralandım papara ile günlük 60 liraya geldi. -
Hocam sigorta neden yaptirmiyosunuz allah korusun bi kaza falan durumunda noluyor ufak tek tarafli bile kaza olsa ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X