Uzun yola çıkıcam 1 saat önce ovi mapsi güncelliyim dedim güncellemez olaydım şimdi konumumu buluyo ancak yer seçtiğimde gps bekleniyor kısmında kalıyor acaba yoğunluktan dolayı mı böyle, ben gece 3 te yola çıkmayı düşünüyodum o zamana açılır mı? önerisi olanlara açığım acil olmasa buraya yazmazdım kusura bakmayın
nokia dan şaşmam
quote:
Orijinalden alıntı: Eray89
nokia dan şaşmam
Şu güne kadar 2 kere ...mı kurtardı ama şu anda yarı yolda kaldım, model e72 bu arada
o zaman bunu kur ovi nin yüzüne bile bakmazsın. cok zamanını almaz kurmak.
Pek bi karışık gözüküyo her modelle uyumlu mu adımlar fln?
karısık olması durumu ilacıyla ilgili aslında. senin telefonla uyumlu için rahat olsun. bende cok kullandım bu programı. internet baglantısı gerektirmez. ıssız bi yerde 4 kızın hayatını kurtarmıstım bu programla
quote:
karısık olması durumu ilacıyla ilgili aslında. senin telefonla uyumlu için rahat olsun. bende cok kullandım bu programı. internet baglantısı gerektirmez. ıssız bi yerde 4 kızın hayatını kurtarmıstım bu programla
3. dosyayı indiremiyorum, linke tıklayınca yetkiniz yok diyor
2011.02 (TBKLTS) dosyasını diyorsan bende iniyor suan. istedigin bi site varsa oraya upload edeyim.
quote:
2011.02 (TBKLTS) dosyasını diyorsan bende iniyor suan. istedigin bi site varsa oraya upload edeyim.
c-) ilac.rar: FTP bu dosya
quote:
Orijinalden alıntı: BLooDWoLF
quote:
tamam pm atıyorum simdi sana
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BLooDWoLF
quote:
tamam pm atıyorum simdi sana
Süpersin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme