Şimdi Ara

Yola Çıkıcam Acil Yardım Gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun yola çıkıcam 1 saat önce ovi mapsi güncelliyim dedim güncellemez olaydım şimdi konumumu buluyo ancak yer seçtiğimde gps bekleniyor kısmında kalıyor acaba yoğunluktan dolayı mı böyle, ben gece 3 te yola çıkmayı düşünüyodum o zamana açılır mı? önerisi olanlara açığım acil olmasa buraya yazmazdım kusura bakmayın

• nokia dan şaşmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

nokia dan şaşmam

Şu güne kadar 2 kere ...mı kurtardı ama şu anda yarı yolda kaldım, model e72 bu arada
  • o zaman bunu kur ovi nin yüzüne bile bakmazsın. cok zamanını almaz kurmak.

http://www.reis-ieagles.com/gps-ve-navigasyon/garmin-mobile-xt-v5-00-50-kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-t1425.html
  • quote:

o zaman bunu kur ovi nin yüzüne bile bakmazsın. cok zamanını almaz kurmak.

http://www.reis-ieagles.com/gps-ve-navigasyon/garmin-mobile-xt-v5-00-50-kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-t1425.html

Pek bi karışık gözüküyo her modelle uyumlu mu adımlar fln?
  • karısık olması durumu ilacıyla ilgili aslında. senin telefonla uyumlu için rahat olsun. bende cok kullandım bu programı. internet baglantısı gerektirmez. ıssız bi yerde 4 kızın hayatını kurtarmıstım bu programla
  • quote:

karısık olması durumu ilacıyla ilgili aslında. senin telefonla uyumlu için rahat olsun. bende cok kullandım bu programı. internet baglantısı gerektirmez. ıssız bi yerde 4 kızın hayatını kurtarmıstım bu programla

Tamamdır sağ olasın yüklemeye çalışıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    çok acil yardım lazım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

karısık olması durumu ilacıyla ilgili aslında. senin telefonla uyumlu için rahat olsun. bende cok kullandım bu programı. internet baglantısı gerektirmez. ıssız bi yerde 4 kızın hayatını kurtarmıstım bu programla

3. dosyayı indiremiyorum, linke tıklayınca yetkiniz yok diyor
  • 2011.02 (TBKLTS) dosyasını diyorsan bende iniyor suan. istedigin bi site varsa oraya upload edeyim.
  • quote:

2011.02 (TBKLTS) dosyasını diyorsan bende iniyor suan. istedigin bi site varsa oraya upload edeyim.

c-) ilac.rar: FTP bu dosya
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooDWoLF

quote:

2011.02 (TBKLTS) dosyasını diyorsan bende iniyor suan. istedigin bi site varsa oraya upload edeyim.

tamam pm atıyorum simdi sana
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BLooDWoLF

quote:

tamam pm atıyorum simdi sana

Süpersin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.