Şimdi Ara

Yol yorgunluğu - Baş dönmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hafta sonu izmir-istanbul-antalya ve manisa şeklinde yol yaptım. Bir kaç gün önce de 1600 km civarı yol yapmıştım. Ara ara başım dönüyor.Kendimi çok yorgun hissetmesemde acaba yol yorgunluğu yaşıyor olabilir miyim? Yol yaptıktan sonra gecici baş dönmesi yaşamış arkadaşlar varsa tecrübelerini öğrenmek isterim.
    Baş dönmesinin çok fazla sebebi olabileceğinden doktora gidip gereksiz bir ton işle uğraşmak istemiyorum.

• aklıma tansiyon ve kan şekeri geliyor
    varsa yanınıza bir tansiyon aleti almanız, böyle bir durumla karşılaşınca bi ölçüm yapmanız olayı netleştirecektir.
  • sn lupara oncelikle gecmis olsun yaklasik 2 sene once t.dag sarkoyden malatyaya yolculuk yaptim araci ben kullandim yol boyunca malatyaya vardigimda yataga uzandigim da tabiri yerinde ise 1 buyuk icmiscesine bas donmesi yasadim. Ancak bu ertesi gun gecmisti.sizde daha uzun suruyor ise doktora gozukmenizde fayda var.
  • Hiç değilse yakınınızdaki bir eczaneye gidin, tansiyonunuzu filan ölçtürüp derdinizi anlatın.
    Havalar sıcak, bol bol su için.
    Susuzluk bu ahavalrda baş dönmesi ve halsizlik yapabilir
  • memlekete giderken 1200km boyunca arabayı ben kullanıyorum. mola yerlerinde değil de eve girince herkes ve herşey üstüme üstüme geliyormuş gibi oluyor. bazen de başım dönüyor. uzun süre dikkalice yola bakmaktan oluyor sanırım.
  • Teşekkürler arkadaşlar. Gidip bir ölçüm yaptırayım en iyisi.

Ekleme: Sağlık ocağına gidip ölçüm yaptırdım. Tansiyon normalmiş. Kan şekerini de sabah ölçebilirlermiş. Yorgunluktan olma ihtimali çok yüksekmiş. Biraz rahatladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lupara_ -- 5 Temmuz 2011; 16:17:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BAŞ DÖNMESİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.