Şimdi Ara

YOL (Yarış) Bisikleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bu spora yeni başladım 1 ay oldu 20 yıllık bir bisikletim var ancak vitesli, çok sağlam ve dayanaklı olmasına rağmen biraz yavaş kalıyor. Dağ bisikleti (MTB) uzun yol yapacağım için tercih etmiyorum. Şuanki küçük hedefim Isparta Merkezden Eğirdir ilçesine bisikletle gidip balık yemek. (34,6 km)

Yol bisikleti fiyatlarına baktım iyi ve kalite yan yana olunca fiyatlar tabi ki artıyor ancak internette fiyatlar bilirsiniz şişirilmiş.

Bisiklet olarak Salcano XRS 300 veya özellikle Bianchi SLR modelleri veya iyi yol bisikleti modelleri tercihim. Ve dükkanlarda alınca fiyatlarda baya bir indirim oluyormuş sanırım.

Salconada sanırım garanti sıkıntısı varmış yollayınca yapmadan geri gönderiyorlarmış veya sorun çıkarıyorlarmış. Ancak siz genede önerin Salcano modelleride.
    Bianchi tercihim.

Fiyat En yüksek 500 TL Olabilir. ( Ek ekipmanlar Hariç)

Hızı
    Tipi iyi
    Sağlam

iyi özellikli bir bisiklet almak istiyorum deneyimle kişiler hem tavsiyelerde bulunur ve beni bilgilendirirlerse sevinirim.

• ıspartada kaliteli bisiklet alabilecegin dukkan sahinler ve tokerdir. sahin ticarette bianchi modelleri daha fazla ama oyle dusundugun gibi indirim yapmıyorlar. en ucuz bianchinin yarıs bisikleti 1200tl. ben internetten aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçeyi arttırma şansınız var mı ? 700-800 lira civarı ikinci el btwin triban 3 veya sedona 601 gibi modeller kovalarsanız çok daha rahat edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salcano City Fun 60 ya da 70 modellerine göz atabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    # Trafikte Bisiklet #
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.