Şimdi Ara

Yol tutuş (focus-jetta) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fleleo

ben golf aracimla 200 ile keskin virajlara son derece stabil bi şekilde girip çıkabiliyorum jetta'nın da golfden farkı yoktur bence

Hangi golf 1 mi 2 mi 3 mü 4 mü 5 mi 6 mı 7 mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yol tutuş diyince genelde insanlar focus der. 2001 ve 2006 model focuslarımız oldu farklı zamanlarda hiç bir tedirginlik yaşatmadı. Şimdiki aracımızla kıyaslarsam bu aracımızda bazı bazı tedirginlik yaşadığımız zamanlar oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: un momento

Ayni lafi polo icinde soylemislerdi. makyajsiz polo. hatta polo gti testindede soylediler.

araba rayda ilerliyor ve hic zevk vermiyor dediler. bence sacmalik bi laf. araba kayinca mi zevk veriyor? her arabaya wudut wudut yapa yapa binen ergenler gibi arkasini kaydirmaya calistiklari icin bu cumleler cikiyor piyasaya.

ben sahsen arabanin asla kaymasini istemiyorum tuttugu gibi girsin viraja girdigi gibide ciksin istiyorum, bu durumda zevksiz biri oluyorum?

Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum

• arkanin açılması önden kaymayı kontrol için bazı durumlar da işinizi kolaylaştırır.
    Baktınız araç önden açılmaya başladı direksiyona fazla acı verip arkanin açılmasını yani on tarafın viraj içine girmesini sağlayıp sonra kontra ardından gaza oturup güvenli ve hızlı şekilde viraj alınabilir.
    Ama kac kişi bunu becerebilir ?

• Adamlardaki cesarete bak jettayla focusu yol tutuş konusunda karşılaştırabiliyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazda Motor Corporation

quote:

Orijinalden alıntı: fleleo

ben golf aracimla 200 ile keskin virajlara son derece stabil bi şekilde girip çıkabiliyorum jetta'nın da golfden farkı yoktur bence

Hangi golf 1 mi 2 mi 3 mü 4 mü 5 mi 6 mı 7 mi?

Golf 10 dur o..

• Focus testinde bahsedilen araçla
    istediklerinizi daha rahat yapabiliriz diyor tabi ki her virajda arkayı açmıyor siz araca (eğer iyi bir şoförseniz) hükmedip istediğinizi yapıyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.