Şimdi Ara

Yol konusunda acil yardıma ihtiyacım var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar ve iyi ramazanlar ben İstanbulda oturuyorum motor ile muğlaya gitmem gerekicek bazı nedenlerden dolayı ama endurocu falan değilim 600RR ile zor olucak ama bakalım hayırlısı. Bana en ideal kolay yolu tarif edebilirmisiniz. Açıkçası basmayı düşünüyorum radar veya bozul yol olmamasına özen gösterirseniz ve ne kadar sürede ulaşabilirim şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

• Google Maps ile en uygun yolu bulabilirsiniz. Ama radar konusunda kimse size yardım edemez dostum 500 metrede bir radar olduğunu bile gördüm. Kimisi sivil araçla bekliyor kimisi ağaçların arkasına çekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yolun açık olsun. 600 RR ile kolay bir yolculuk seni beklemiyor, bol bol mola vermeye bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S R T

Yolun açık olsun. 600 RR ile kolay bir yolculuk seni beklemiyor, bol bol mola vermeye bak.

600rr uzun yolda ne gibi sıkıntılar yaratıyor merak ettim hocam bende 1 ay sonra 600lük motorumu alacam ve 600rr listemde

• quote:

Orijinalden alıntı: wRei

quote:

Yolun açık olsun. 600 RR ile kolay bir yolculuk seni beklemiyor, bol bol mola vermeye bak.

600rr uzun yolda ne gibi sıkıntılar yaratıyor merak ettim hocam bende 1 ay sonra 600lük motorumu alacam ve 600rr listemde

Merhabalar, Öncelikle SS ile uzun bir yolculuğum olmadı, sadece duyduklarımı aktarayım.

SS'ler sürüş pozisyonu olarak rahatsız motosikletlerdir. Öne doğru eğildiğinizden dolayı belinize ve bileklerinize yük biner. Bu da uzun süreli kullanımda size rahatsızlık verir.

SS Motosikletler doğası gereği hız yapmak için tasarlanmışlardır. Süspansiyonlar da ona göre serttir. Her ne kadar yenilerinde ayarlanabilir olsa da motorun virajdaki kabiliyeti için konfordan ödün verilmiştir.

Sonuçta size kalmış bir olay, racing ile uzun yol yapan arkadaşlar var. Sizin ne kadar dayanabildiğiniz önemlidir.

• quote:

quote:

quote:

Merhabalar, Öncelikle SS ile uzun bir yolculuğum olmadı, sadece duyduklarımı aktarayım.

SS'ler sürüş pozisyonu olarak rahatsız motosikletlerdir. Öne doğru eğildiğinizden dolayı belinize ve bileklerinize yük biner. Bu da uzun süreli kullanımda size rahatsızlık verir.

SS Motosikletler doğası gereği hız yapmak için tasarlanmışlardır. Süspansiyonlar da ona göre serttir. Her ne kadar yenilerinde ayarlanabilir olsa da motorun virajdaki kabiliyeti için konfordan ödün verilmiştir.

Sonuçta size kalmış bir olay, racing ile uzun yol yapan arkadaşlar var. Sizin ne kadar dayanabildiğiniz önemlidir.

Teknik bir sorun yaratmıyor yani uzun yolda.

• quote:

Her türlü motorlu taşıtta uzun yola çıkmadan önce ufaktan bir gözden geçirilmeli, bakımları yapılmamışsa yola çıkmak sağlıklı olmaz.

Motosikletin bakımları yapılmışsa bir sorun oluşturmaz. Sadece size rahatsızlık verir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Her türlü motorlu taşıtta uzun yola çıkmadan önce ufaktan bir gözden geçirilmeli, bakımları yapılmamışsa yola çıkmak sağlıklı olmaz.

Motosikletin bakımları yapılmışsa bir sorun oluşturmaz. Sadece size rahatsızlık verir.

Dostum zaten aracıma temiz bakarım yola çıkmamda cikmasamda mesela ben Hatay'dayım Motorun herseyi tamam(Cbr 600RR 2012). Ankara'ya arıza verir mı.

• quote:

quote:

quote:

Dostum zaten aracıma temiz bakarım yola çıkmamda cikmasamda mesela ben Hatay'dayım Motorun herseyi tamam(Cbr 600RR 2012). Ankara'ya arıza verir mı.

Hiç bir sorun oluşturmaz, içiniz rahat olsun.

• Kardeşim SS makineler oturuş ve suruş pozisyonundan dolayı rahat değiller heleki biraz iri yarı yada hınbıl insanlara göre değildir. he uzun yolda sorun çıkarırmı iyi bakarsan çıkarmaz kesinlikle ama bol bol mola vermen gerekir çok zorlamamak için kendini heleki arkanda bide arkçı varsa eğer sana tavsiyem 100 km de 1 20 dk kadar mola vermenizdir. Alıcağınız motor şimdiden hayırlı olsun ve ben 600 cc kawasaki hariç bütün racingleri kullanmış biri olarak 600 rr almam. Şahsi fikrim insan racing motoru ilgi çekmek için alır yani görüntü güzel olmalı ve farklı olmalı 600rr evet güzel motor ama apaçi motoruna döndü 600 lük racing alan honda alıyor türkiyede. tek kullanıcaksan R6 kesin tavsiyem 2 kişi olucam ben genelde diyosan Suzuki Gsx-r 600 alman en hayırlısı. Bu arada soruma cevap verebilicek yokmu arkadaşlar
  • Hiç körfezi dolanma gebzeden bin arabalı vapura doğruca bursaya eğer sefer varsa bandırmada olabilir.Ordanda çevre yoluna çıkıp sürekli manisa,izmir muğla tabelarını takip et sıkıntı olucağını sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.